FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ 1-0

VIDEO Anghel Iordănescu, tranșant după meciul de pe Arena Națională: „FCSB a întâlnit o echipă care a refuzat fotbalul”

Fostul selecționer al naționalei României, Anghel Iordănescu (73 de ani), a analizat partida de duminică seară, dintre FCSB și CFR Cluj, scor 1-0, în runda cu numărul 8 din play-off-ul Superligii. +19   FOTO
Fostul selecționer al naționalei României, Anghel Iordănescu (73 de ani), a analizat partida de duminică seară, dintre FCSB și CFR Cluj, scor 1-0, în runda cu numărul 8 din play-off-ul Superligii.

Articol de , , - Publicat luni, 15 mai 2023 08:11 / Actualizat luni, 15 mai 2023 09:58

Fostul selecționer al naționalei României, Anghel Iordănescu (73 de ani), a analizat partida de duminică seară, dintre FCSB și CFR Cluj, scor 1-0, în runda cu numărul 8 din play-off-ul Superligii. 

„Tata Puiu” a precizat că, deși lumea se aștepta să fie un derby, FCSB a întâlnit o echipă care a refuzat fotbalul. Fostul mare jucător și antrenor al Stelei mai crede că soarta campionatului va fi stabilită la Ovidiu, când Farul Constanța va primita vizita celor de la FCSB. 

Gigi Becali a dezvăluit cum a reușit FCSB să ajungă de la retrogradare la un pas de titlu: „S-a schimbat un singur lucru”
FCSB - CFR CLUJ 1-0
Gigi Becali a dezvăluit cum a reușit FCSB să ajungă de la retrogradare la un pas de titlu: „S-a schimbat un singur lucru”

VIDEO. Anghel Iordănescu, declarații după FCSB - CFR Cluj 1-0

„A fost o primă repriză modestă de ambele părți. Cred că în prima parte FCSB-ul a încercat, și-a dorit să joace, dar a avut realizări puține și s-a văzut prezența sa atunci când Coman intra în posesia mingii. 

FCSB începe bine jocul în repriza a doua , reușește să deschidă scorul, reușește să aibă și alte acțiuni periculoase, dar, repet, chiar dacă noi ne așteptam să fie un derby, a întâlnit o echipă care a refuzat fotbalul. 

Sunt două echipe care se luptă la titlu, Farul Constanța și FCSB, și, din punctul meu de vedere, soarta campionatului se va tranșa la Constanța în meciul următor”, a declarat Anghel Iordănescu, la finalul partidei de pe Arena Națională. 

Calcule la titlu după FCSB - CFR Cluj 1-0: 

  • Un lucru este clar după victoria obținută de FCSB cu CFR Cluj: cu două etape rămase de disputat, CFR Cluj nu mai are nici șanse matematice pentru a-și apăra trofeul. 
  • Farul este lider și este la mâna ei. Constănțenii nu trebuie să piardă mai mult de un punct în lupta cu FCSB din ultimele două runde.
  • Și FCSB este la mâna ei. Formația finanțată de Gigi Becali trebuie să câștige meciul cu Farul de runda viitoare pentru a urca pe primul loc. Mai are o variantă, să scoată o remiză la Constanța, iar în ultima rundă să câștige derby-ul cu Rapid. În această situație, Farul trebuie să se încurce cu CFR.
  • Trofeul poate fi înmânat chiar duminică, 21 mai, dacă Farul o învinge pe FCSB
  • În cazul în care Farul și FCSB termină la egalitate de puncte, trupa lui Gică Hagi va deveni campioană. Bucureștenii au beneficiat de rotunjire la intrarea în play-off.

Programul rundei cu numărul 9 din play-off:

  • Sepsi - CFR Cluj
  • Farul - FCSB
  • Rapid -  CS Universitatea Craiova

Programul rundei cu numărul 10 din play-off:

  • CFR Cluj - Farul
  • FCSB - Rapid
  • CS Universitatea Craiova - Sepsi

VIDEO. Bucuria celor de la FCSB la finele partidei cu CFR Cluj, câștigată cu 1-0

Citește și: 

Panduru, verdict dur după FCSB - CFR Cluj: „ Nu ai cum să ajungi în anumite situaţii şi să dai impresia că nu ştii ce să faci cu mingea”

Poate sărbători două titluri în același sezon: „M-aș bucura! Suntem cei mai iubiți din România”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (1)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  15 Mai 2023, 12:36

...Cascheta ne spune lucruri stiute de toata lumea ...el n a fost instare sa bata Albania ...o rusine de antrenor ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează