FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Noile condiții în care Gigi Becali spune că l-ar mai transfera pe Garita

Arnold Garita // FOTO: Imago
Arnold Garita // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 18 octombrie 2022 10:20 / Actualizat marti, 18 octombrie 2022 13:02

Gigi Becali i-a adus pe Andrea Compagno (26 de ani) și pe Billel Omrani (29 de ani) în vara aceasta și tot mai caută atacanți. Noul lui preferat a devenit Arnold Garita, vârful camerunez de la FC Argeș.

Așa cum GSP.ro a anunțat, Gigi Becali este interesat de jucătorul de 27 de ani, dar acum spune că transferul depinde de poziția pe care se va afla FCSB.

Mihai Stoica a trecut prin mari emoții: „Era să intrăm în istoria universală a prostiei!”
FCSB
Mihai Stoica a trecut prin mari emoții: „Era să intrăm în istoria universală a prostiei!”

Gigi Becali: „Dacă am șanse la titlu, îl iau pe Garita"

„Deocamdată, calculez doar cum să prindem un loc în play-off, încă nu pot să vorbesc despre titlu. Dacă o să ajung să sper la titlu, îl voi aduce și pe Garita", a spus Gigi la Pro Arena.

Garita a fost adus de FC Argeș în vara aceasta, liber de contract. Are 27 de ani și a marcat patru goluri pentru piteșteni în sezonul acesta.

Mihai Stoica, criticat de Gigi Becali din cauza lui Garita

Becali l-a criticat pe Mihai Stoica atunci când a analizat prestațiile lui Garita: „Prepeliță l-a adus gratuit, iar eu am dat un milion și jumătate de euro ca să-l iau pe Compagno. Mă gândesc să angajez vreo doi scouteri care să-mi propună jucători. MM nu e bun pentru așa ceva, nu se pricepe, nu i-a dat Dumnezeu darul de a se pricepe la transferuri".

Pe Stoica îl deranjase comentariul patronului. Gigi a continuat luni: „Eu am enumerat calitățile lui și am spus și că nu are calitatea aceasta de a vedea talentul jucătorilor. Am vrut să văd dacă e smerit. El, ca fraierul, a sărit imediat să-mi răspundă".

450 de mii de euroe cota la care e evaluat Garita de transfermarkt, e cel mai mare nivel din cariera lui. În vară, când a semnat cu FC Argeș, avea o cotă de 400.000 de euro

Garita a fost la liga a 3-a și a 4-a până să ajungă în România

Garita practic nu a existat ca fotbalist, la un nivel cât de cât decent, înaintea să semneze cu FC Argeș. În sezonul trecut a evoluat la o echipă total anonimă din Franța, Bourg-Peronnas, care se afla în liga a 3-a. Și până la acest club, el a activat tot în al treilea eșalon din Franța.

În vara lui 2018 l-a achiziționat Charleroi, formație din prima ligă belgiană, dar n-a jucat niciun meci acolo. Singurul club la care a jucat în afara Franței, până în această vară, a fost Plymouth Argyle, în liga a 4-a din Anglia. În ultimii 4 ani, Garita a jucat 105 meciuri în a treia divizie din Franța, la 4 echipe, pentru care a înscris 35 de goluri.

VIDEO Concluziile lui Narcis Răducan: „Chiar dacă prinde play-off-ul, e greu ca FCSB să termine pe podium!”

Citește și: 

Pentru un loc în galeria de lux a starurilor! De azi poți vota în prestigioasa Anchetă a Gazetei Sporturilor

Dică rămâne în pericol la FCSB » Favoritul lui Gigi și MM e liber de contract, dar e pretențios

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (3)
pirusis
pirusis  •  18 Octombrie 2022, 18:06

Sper sa nu fie ca Rudonia (nu mi-l amintesc), dar am avut si noi un Malele acum 2 ani care se pare ca nu mai este acelasi jucator de cand a plecat de la noi. Si sunt exemple mai multe.

temujin
temujin  •  18 Octombrie 2022, 13:54

Campionatul European Under 21: tragerea la sorți este de la ora 19:00. România, calificată din postura de țară gazdă Turneul final se va disputa în țara noastră și în Georgia în perioada 21 iunie - 8 iulie 2023.

anticenzuralasport
anticenzuralasport  •  18 Octombrie 2022, 13:42

Garita sa nu fie un fel de Rudonia...Dacă și mai amintește cineva de Rudonia...Și Panduri a avut un jucător exiugoslav care în primele meciuri reușise niste goluri fenomenale apoi anonimat total...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează