FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Arsenal, anunț oficial despre Cîrjan: „Așteptăm cu nerăbdare”

Cătălin Cîrjan, la Arsenal // sursă foto: arsenal.com +8   FOTO
Cătălin Cîrjan, la Arsenal // sursă foto: arsenal.com

Articol de - Publicat luni, 26 iunie 2023 18:43 / Actualizat luni, 26 iunie 2023 18:51

Arsenal a anunțat oficial cedarea mijlocașului Cătălin Cîrjan (20 de ani) la Rapid, care l-a împrumutat pentru un an, până în vara lui 2024.

Împrumutul făcut oficial de Rapid zilele trecute a fost anunțat acum și de vicecampioana Angliei.

Un titular și-a luat adio oficial de la FCSB: „Mulțumesc pentru tot”
FCSB
Un titular și-a luat adio oficial de la FCSB: „Mulțumesc pentru tot”

Arsenal, comunicat oficial despre Cătălin Cîrjan

„Cătălin Cîrjan s-a alăturat formației FC Rapid București din Liga 1 din România, fiind împrumutat pentru un sezon.

Cătălin a avut un sezon 2022/2023 pozitiv, care a început cu parafarea unui nou contract și a continuat cu 23 de apariții în toate competițiile pentru Academia noastră, pe parcursul cărora a înscris 3 goluri.

Pe lângă faptul că s-a antrenat în mod regulat cu prima echipă, Cătălin a prins lotul echipei mari în Europa League de 4 ori.

Îi urăm lui Cătălin tot binele la Rapid în sezonul care urmează și așteptăm cu nerăbdare să-i urmărim dezvoltarea continuă”, se arată pe site-ul oficial al „tunarilor”.

Negocieri dure între Arsenal și Rapid pentru Cătălin Cîrjan

Arsenal nu s-a lăsat ușor în negocierile cu Rapid, care a insistat să introducă și o clauză de transfer definitiv în contract.

Victor Angelescu, acționar minoritar la Rapid, a explicat că negocierile cu Arsenal au durat mult tocmai pentru că londonezii au fost reticenți să accepte clauza dorită de giuleșteni.

„Lucrăm de vreo lună și jumătate la transferul lui Cîrjan. A fost cel mai greu transfer, negocierile au durat foarte mult timp. Cu jucătorul, impresarul și tatăl acestuia am avut discuții foarte bune. A durat foarte mult pentru că am ținut să avem o clauză de cumpărare, ceea ce Arsenal nu a dorit, dar până la urmă am ajuns la un acord.

Suma [de transfer definitiv] este una importantă, dar pe care am putea să o plătim pentru Cîrjan. Asta a făcut negocierile un pic mai lungi. În principal, am vrut să avem opțiunea de cumpărare și am reușit.

Clauza este de peste un milion de euro. Cred că este o sumă corectă, dar jucătorul trebuie să arate că merită această sumă”, a transmis Angelescu zilele trecute, la DigiSport.

VIDEO cu declarațiile lui Cătălin Cîrjan la plecarea în cantonament alături de Rapid

Mai multe știri despre Rapid:

Mutu îi răspunde lui Becali: „Nu poți să-i numești jucători de care vrei să scapi!”

Primul lider al galeriei Rapidului, copleșit la Centenar: „M-am simțit și jenat. Să mai luam o dată titlul și pot să mă ușchesc!”

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează