FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB 1-2

VIDEO+FOTO Au făcut prăpăd la Sf. Gheorghe! Oficialii lui Sepsi cer măsuri: „Să vedem cine va plăti!”

FCSB s-a impus în deplasarea de la Sf. Gheorghe, scor 2-1, și e marea câștigătoare a rundei secunde din play-off-ul SuperLigii. Suporterii oaspeților au provocat daune însemnate pe stadion. +11   FOTO
FCSB s-a impus în deplasarea de la Sf. Gheorghe, scor 2-1, și e marea câștigătoare a rundei secunde din play-off-ul SuperLigii. Suporterii oaspeților au provocat daune însemnate pe stadion.

Articol de - Publicat luni, 03 aprilie 2023 23:35 / Actualizat marti, 04 aprilie 2023 07:36

FCSB s-a impus în deplasarea de la Sf. Gheorghe, scor 2-1, și e marea câștigătoare a rundei secunde din play-off-ul SuperLigii. Suporterii oaspeților au provocat daune însemnate pe stadion. 

FCSB a fost susținută de câteva sute de suporteri la Sfântu Gheorghe. Alți 70 de fani, în frunte cu liderul Gheorghe Mustață, au rămas în afara arenei.

+2 FOTO

Nemulțumiți că n-au putut sta împreună în peluză, lucru interzis de observatorul partidei, ultrașii oaspeților s-au răzbunat pe instalațiile sanitare de la Sepsi Arena. Gazeta a intrat în posesia unor imagini în care toaletele sunt devastate. 

David Kertesz, vicepreședintele lui Sepsi, a fost extrem de deranjat de gestul oaspeților: „Cultură, civilizație... merită să-i mai lăsăm să intre? Să strice la ei acasă!”.

VIDEO. Galeria celor de la FCSB a provocat pagube la Sfântu Gheorghe

Și Attila Hadangy, oficialul gazdelor, a avut un mesaj dur: „Mulțumim suporterilor civilizați de la FCSB. Că tot i-am lăudat, au ținut să ne arate că nu-s așa cuminți. Păcat, să vedem cine va răspunde”.

VIDEO CU GOLUL. Florinel Coman, execuție superbă pentru 1-2 în Sepsi - FCSB

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

FOTO Fază bizară în Mioveni - Chindia » Chivulete a anulat un gol după 5 minute de analiză în camera VAR! Ce a descoperit

VIDEO Fostul campion cu Dinamo merge pe mâna noilor acționari: „Au venit într-un moment greu pentru echipă”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (56)
oase92
oase92  •  04 Aprilie 2023, 20:16

Vandalismul este intolerabil și nu are nicio justificare. Faptele reprobabile ale unor ”suporteri devotați” îi descalifică. Sunt curios cum ar defini ei un om civilizat/educat și care este scopul venirii lor la stadion? Devotamentul față de echipa de suflet justifică manifestările neanderthaliene, ura, lozincile triviale, jignitoare, rasiste, xenofobe, violența verbală și fizică? Au vreo logică? De ce nu e la fel la rugby? Mă duc la un meci de fotbal pentru spectacolul din teren, pentru a-mi susține echipa și nu pentru ”spectacolul” oferit de niște clanuri din tribune.

1945sv0509
1945sv0509  •  04 Aprilie 2023, 19:09

"Ungurii"( inca o dovada de mitocanie din partea acestui ***) ar putea da lectii de civilizatie si bun simt celor care se comporta ca si huliganii.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

oskforever
oskforever  •  04 Aprilie 2023, 17:38

***Astia de la Sepsi sunt de vina ca nu a lasat un manual de utilizare.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (56)
Comentează