FOTBAL  »  Superliga  »  POLI - CFR CLUJ 3-3

FOTO Balaj și-a făcut cruce » O decizie din camera VAR l-a șocat pe oficialul lui CFR Cluj! Ce au arătat reluările

Poli Iași și CFR Cluj au remizat, scor 3-3, în runda cu numărul 16 din Superligă. Cristi Balaj, președintele grupării „feroviare”, s-a considerat dezavantajat în minutul 70.
Poli Iași și CFR Cluj au remizat, scor 3-3, în runda cu numărul 16 din Superligă. Cristi Balaj, președintele grupării „feroviare”, s-a considerat dezavantajat în minutul 70.

Articol de - Publicat sambata, 11 noiembrie 2023 20:55 / Actualizat sambata, 11 noiembrie 2023 21:21

Poli Iași și CFR Cluj au remizat, scor 3-3, în runda cu numărul 16 din Superligă. Cristi Balaj, președintele grupării „feroviare”, s-a considerat dezavantajat în minutul 70. 

În minutul 70, Durel Avounou l-a servit ideal pe Bîrligea, la 20 de metri de poarta ieșenilor. Internaționalul „tricolor” a preluat bine și l-a învins pe Silviu Lung. 

FOTO. Cristi Balaj și-a făcut cruce după o decizie de arbitraj din Poli Iași - CFR Cluj

+5 FOTO

Daniel Mitruți a ridicat fanionul pentru ofsaid, apoi faza a fost analiză în camera VAR de oficialii Marian Barbu și Iulian Dima.

În tot ce acest timp, Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, prezent la tribuna oficială a stadionului din Copou, făcea semne largi că reușita este perfect valabilă.

Doar că liniile trase de VAR au avut altă concluzie. Golul a fost anulat, moment în care Balaj și-a făcut cruce. 

Balaj și-a făcut cruce » O decizie din camera VAR l-a șocat pe oficialul lui CFR Cluj! Ce au arătat reluările

CFR Cluj nu a reușit să mai înscrie și s-a mulțumit cu o remiză în deplasarea de la Iași, ratând o nouă șansă să treacă peste FCSB în clasamentul Superligii. 

VIDEO CU FAZA. Acțiune incredibilă în minutul 41: CINCI tentative de gol ratate de CFR Cluj

Citește și alte știri din Superligă: 

Imagini fabuloase cu Adrian Mititelu Jr., în Ghencea, la un Steaua - Universitatea Craiova » Avea doar 13 ani, iar transformarea e uluitoare

Pe cine pariază legenda lui Dinamo în lupta la titlu: „Au totul, înțelegi? Totul!”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (30)
parpalache
parpalache  •  12 Noiembrie 2023, 16:00

A fodt gol!Piciorul fundașului e mai aproape de poarta ca piciorul lui Birligea!Dar asta nu-i o noutate ca arbitrii sunt prieteni(și complici)și totdeauna VAR-ul „valideaza”decizia luata de arbitrii din teren!

JanosHorvath07
JanosHorvath07  •  12 Noiembrie 2023, 12:39
Postat de dandana pe 12 Noiembrie 2023, 08:23

Cei de la CFR sunt obișnuiți să fie favorizați. Ce este corect li se pare bizar, dacă nici asta nu este ofsaid, bai ne lăsăm de fotbal domnul fost mare arbitru. Hai sa fim mai serioși, dacă tu faci asta, ce sa zici de cei care nu au fost arbitri și nu știu prea multe. A fost var, și cred ca acolo au măsurat. Dar se vede clar ca punaziua ca jucătorul este mult aplecat în față. Urât din partea acestui nene sa facă asa, știind ca la rândul lui a trecut prin asta.

Cum sa fie offside daca liniile se suprapun? Noi aici analizam decizia VAR, nu povesti. Iar linia nici macar nu e trasa de la umar, cum e regulamentar, ci de la cot, lucru total aberant. Deci, daca era trasa de la umar, era mult mai spre dreapta si se vedea si mai clar ca este gol valabil. Si, culmea culmilor, daca te uiti la linia rosie, e curbata spre stanga, nu e trasa drept, din nou, in incercarea de a arata ca e offside. Dar s-au facut de ras ca se vede si din avion ca liniile sunt suprapuse si implicit nu e vorba de offside. Piciorul aluia e cu cm buni mai in spate.

thechampions27
thechampions27  •  12 Noiembrie 2023, 11:55
Postat de cpt.ahab pe 12 Noiembrie 2023, 00:21

Amuzant! Vorbește un fecesebist despre peșteri...

vorbeste fecedebistul suporter a lui vitan barzesti despre fotbal. asta este cel mai amuzant.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează