FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

CORESPONDENȚĂ DIN SLOVACIA Glume cu Borja Valle, la amicalul Rapidului: „Mamă, dacă ai ști ce te înjurau unii când erai la Dinamo!”

Borja Valle la Rapid. Foto: Cristi Preda (GSP) +5   FOTO
Borja Valle la Rapid. Foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de , - Publicat sambata, 01 iulie 2023 16:08 / Actualizat sambata, 01 iulie 2023 16:44

Borja Valle (30 de ani), fostul mijlocaș al lui Dinamo, s-a alăturat lotului condus de Adrian Mutu, iar azi a fost la stadion pentru amicalul Rapid - ETO Gyor (1-0), dar ibericul s-a pregătit separat, sub îndrumarea preparatorului fizic Roberto Berruero.

  • Reporterul Eduard Apostol și fotoreporterul Cristi Preda se află în cantonamentul Rapidului din Slovacia, de unde transmit toate informațiile relevante. 

Trupa lui Mutu s-a mișcat rapid în mercato estival, giuleștenii dorind să se implice cu șanse mari în lupta la titlu pentru ediția 2023/2024. 

Printre mutările cu care Adrian Mutu vrea să atace câștigarea campionatului - Rapid cucerind titlul ultima oară în 2003 - este și spaniolul Borja Valle, transfer anunțat în exclusivitate de Gazeta Sporturilor.

Foto: Cristi Preda (GSP)
Foto: Cristi Preda (GSP)
Foto: Cristi Preda (GSP)
Foto: Cristi Preda (GSP)
Foto: Cristi Preda (GSP)
+1 FOTO

Adrian Mutu a stat de vorbă personal cu Borja Valle

Așa cum GSP.ro a informat deunăzi, ibericul a sosit vineri seară în cantonamentul alb-vișiniilor, via Viena. Noul număr 11 al Rapidului a făcut astăzi deplasarea cu echipa la amicalul cu ETO Gyor (1-0), făcând cunoștință, practic, cu noi coechipieri.

Mai întâi, înaintea confruntării a stat de vorbă la teren, pe tunelul de la vestiare, cu Adrian Mutu, antrenorul fiind jovial cu spaniolul. Suporterii echipei, sosiți din Austria, l-au reperat pe Borja Valle și au mers să facă fotografii cu el. 

Și alți membri ai delegației „feroviarilor” l-au adoptat pe ex-dinamovist, l-au întrebat cum se simte, în timp ce unul dintre giuleșteni s-a amuzat pe seama momentului: „Mamă, ce te mai laudă acum, dar dacă ai ști cât te înjurau unii când erai la Dinamo?!”.

5 goluriîn 10 meciuri a reușit Borja Valle pentru Dinamo

VIDEO. Borja Valle a dat azi peste vechi cunoștințe

Mijlocașul a zâmbit și apoi a mers să se antreneze cu preparatorul fizic italian al rapidiștilor. Berruero nu l-a menajat pe spaniol, ușor obosit după drumurile făcute în ultimele zile.

Totuși, Borja Valle a efectuat exercițiile la intensitate maximă, „a pus osul la treabă”, pe perioada primei reprize. Urmează să se alăture întregii formații la antrenamente, începând de duminică. 

În partea secundă, a stat alături de noii colegi, în fața băncii de rezerve și a privit meciul de lângă Dugandzic. Unul dintre primii adversari din România, pe vremea când atacantul croat juca pentru FC Botoșani.

6 goluriîn 39 de meciuri a reușit Borja Valle ediția precedentă pentru Cartagena în La Liga 2

Un alt fost adversar, Eduard Pap, a fost pe teren azi, în echipamentul celor de la Gyor. Pap a fost prima „victima” a lui Borja Valle în România, la meciul Dinamo - FC Botoșani, când ibericul a marcat un gol de la mijlocul terenului! 

La final, Borja Valle a trecut fix pe lângă Pap, însă portarul român era prins în discuție cu un oficial al giuleștenilor. În schimb, spaniolul s-a salutat amical cu Paul Anton, fostul coechipier de la Dinamo, din „epoca Cortacero”, bistrițeanul semnând și el cu ungurii de la Gyor (detalii AICI).

Au „fentat” reunirea? Patru jucători, dați dispăruți de candidata la promovare: „Singurii din Europa care au luat COVID”
SITUAȚIE
Au „fentat” reunirea? Patru jucători, dați dispăruți de candidata la promovare: „Singurii din Europa care au luat COVID”

Borja Valle, prima reacție: „Sunt fericit să fiu la Rapid”

Giuleștenii au așteptat ca acordul său cu formația spaniolă să se încheie, abia apoi mijlocașul să se poată antrena cot la cot cu noii coechipieri.

Cu siguranță că va avea minute în ultima partidă amicală a „feroviarilor” din Slovacia, meciul cu Slovan Bratislava, campioana acestei țări, la Samorin, pe 5 iulie.

„Sunt fericit să fiu la Rapid”, a transmis mijlocașul.

33 de mii de euro pe lunăera salariul, trecut pe hârtie, al lui Borja Valle la Dinamo

Citește și:

Rapid - ETO Gyor 1-0 » Trupa lui Mutu învinge la limită fosta campioană a Ungariei

Decizie RADICALĂ a lui Gică Hagi: „Nu mai participăm!”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (13)
mirstelistu
mirstelistu  •  06 Iulie 2023, 17:50
Postat de mirstelistu pe 02 Iulie 2023, 07:22

Mare antrenor mutu daca el l-a ales pe asta. Deja imi vine sa borhasc cand vad ce ratati ajung prin fotbalul nostru

Mihaita tata nu ma intereseaza cum ar fi la jiji probabil ca degustator de branza dar eu constat realitatea, numa *** ajung in supermamaliga 1 asta e adevarul si la fel e si *** asta.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Mihai043
Mihai043  •  03 Iulie 2023, 14:17
Postat de laur33 pe 01 Iulie 2023, 18:43

Unii care? De la Rapid? Ce treaba aveau ei. Nici măcar nu erau în liga 1 și nici măcar nu erau rapid. Erau nu știu ce club aristrocratic. Auzi la ei îl înjurau pe Borja Valle. Haha. Ca și cum aia de la Huesca l-ar înjura pe unul de la Real.

Bineînțeles că îl înjură. Știi atât de puține despre suporteri

Mihai043
Mihai043  •  03 Iulie 2023, 14:16
Postat de mirstelistu pe 02 Iulie 2023, 07:22

Mare antrenor mutu daca el l-a ales pe asta. Deja imi vine sa borhasc cand vad ce ratati ajung prin fotbalul nostru

Dacă ajungea la voi, era mare jucător. fcfcsbist grețos ce ești!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează