FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - ASTRA

CFR Cluj - Astra // VIDEO Mario Camora, lacrimi în ochi pentru Culio: „Am fost primul care a știut”

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 decembrie 2019 19:13

Mario Camora (33 de ani, fundaș stânga) a vorbit, vizibil emoționat, despre retragerea lui Emmanuel Culio (36 de ani, mijlocaș ofensiv), în conferința de presă premergătoare duelului cu Astra Giurgiu.

  • CFR Cluj - Astra Giurgiu se joacă luni, 16 decembrie, de la ora 20:00. Partida va fi în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Plus.

„Partida cu Astra o să aibă multă emoţie. În primul rând, vrem să trecem pe primul loc şi după aceea, normal, e vorba despre ultima partidă a lui Culio. O să fie greu pentru el, pentru echipă. E un jucător extraordinar, un coleg foarte bun, un profesionist.

Tot timpul am fost o persoană apropiată de Culio, şi în afara fotbalului. Am avut multe momente frumoase împreună, dar eu ştiam decizia lui, cred că am fost primul care a ştiut că se gândea la asta, dar, sincer, nu m-am aşteptat să fie aşa de rapid. Când a vorbit cu mine, acum ceva timp, se gândea să rămână până la finalul sezonului. 

Asta e viaţa, nu suntem pregătiţi pentru astfel de momente. Niciun jucător de fotbal nu cred că e pregătit să ia o decizie foarte grea”, a declarat Camora.

VIDEO / CULIO: „E O DECIZIE FOARTE DIFICILĂ”

Culio a revenit la CFR Cluj în iulie 2017, de la Mallorca. Acesta a contribuit din plin la succesele clujenilor, având în palmares 4 titluri de campion (2008, 2010, 2018 și 2019), două Supercupe ale României și două Cupe.

Argentinianul a rămas în istoria CFR-ului pentru cele două goluri marcate în victoria din Italia, 2-1 cu AS Roma, din 2009, în grupele UEFA Champions League. 

2007este anul în care Culio a debutat la CFR

19 goluriși 37 de pase decisive a reușit Emmanuel Culio pentru CFR Cluj în Liga 1, în 172 de partide

Match Preview CFR Cluj - Astra

VEZI ȘI:

Poli Iași - Gaz Metan 1-2 // VIDEO Marius Constantin aduce victoria cu o „dublă” » Rezultat uriaș pentru Iordănescu, foarte prost pentru Dinamo!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  16 Decembrie 2019, 06:34

Camora plange ca i pleaca un lingau si pierde banderola si functia de capo al traficantilor narcomani ai lui Nelu Varga interlopul care dirijeaza fondurile primite de la mafia politica condusa de Vasile Dancu fost vicepremier PSD complicele austriecilor care ne taie padurile si stapanesc cateva cazinouri unde se distribuie prafuri beizadelelor

teodor.muresan
teodor.muresan  •  15 Decembrie 2019, 20:58
Postat de crownprinz pe 15 Decembrie 2019, 20:07

cooperativa cfr este unica si de aia au furat 2 campionate. cooperativa becali cu siguranta nu exista daca ma uit la ultimele 4 campionate cu playoff.

Acrii strugurii,nu?Pt aldin, La ce *** mea aveti obtiunea"tine-ma minte, daca trebuie sa ma reconectez in fiecare zi?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

stelistdemic01
stelistdemic01  •  15 Decembrie 2019, 20:16
Postat de crownprinz pe 15 Decembrie 2019, 20:07

cooperativa cfr este unica si de aia au furat 2 campionate. cooperativa becali cu siguranta nu exista daca ma uit la ultimele 4 campionate cu playoff.

bineinteles ca stapanul terenului pt cfr este de regula arbitrul... insa trebuie recunoscut ca anu acesta au facut o figura f frumoasa in Europa.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează