FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Cristi Balaj îi dă replica lui Dan Petrescu în „cazul Dugandzic”: „E ușor să aruncăm vina. Eu aș spune față în față ce am de spus”

Dan Petrescu (în stânga) și Cristi Balaj
Dan Petrescu (în stânga) și Cristi Balaj

Articol de - Publicat marti, 02 mai 2023 12:40 / Actualizat marti, 02 mai 2023 13:05

Cristian Balaj (51 de ani), președintele de la CFR Cluj, i-a răspuns antrenorului Dan Petrescu, care a precizat după înfrângerea cu Rapid, 1-3, că „nu eu l-am lăsat pe Dugandzic să plece”.

Cumpărat de Rapid de la CFR Cluj în vara lui 2022, Dugandzic are un randament excelent în echipamentul alb-vișiniu. A înscris 19 goluri în acest sezon, două chiar împotriva campioanei en-titre, astfel că Dan Petrescu a fost întrebat dacă regretă cedarea lui.

Petrescu a sugerat că decizia a venit dinspre conducere: „Eu nu l-am dat pe Dugandzic. Așa a fost să fie. Nu Dan Petrescu l-a lăsat să plece”.

Astăzi a venit replica din partea președintelui Cristian Balaj.

Gigi Becali, anunț despre vânzarea FCSB: „Negociez acum cu un client român! Dacă luăm campionatul, cer 40 de milioane”
FCSB
Gigi Becali, anunț despre vânzarea FCSB: „Negociez acum cu un client român! Dacă luăm campionatul, cer 40 de milioane”

Cristian Balaj îi răspunde lui Dan Petrescu: „E ușor să aruncăm vina”

„Eu nu dau în jucători, nu voi lovi în jucători și antrenori niciodată. Am văzut că Dan a vorbit despre conducere, eu nu o voi face. Gândesc diferit, dacă aș avea ceva să spun, aș face-o față în față, nicidecum prin intermediul presei.

E ușor să aruncăm vina în momentele grele, eu nu voi vorbi niciodată pentru că respect jucătorii. Antrenorii și staff-ul tehnic, cu atât mai mult”, a afirmat Balaj la Fanatik.

Cristian Balaj: „Dugandzic a fost vândut, avea salariu mare”

Ulterior, președintele clubului din Gruia a oferit motivele pentru care CFR a renunțat la serviciile croatului:

„Legat de Dugandzic, vreau să spun doar că l-am vândut. Era un jucător cu salariu mare, nu ne mai permiteam să avem astfel de jucători în afara listei. Avea salariu mult peste medie.

Am primit o ofertă pentru el, jucător care jucase în medie 18 minute/meci în 24 de partide, cu un singur gol, așa că era normal să-l cedăm.

Apăruse și acea problemă în mass-media, o situație în care i-am luat apărarea, iar în momentul ofertei l-am cedat. E important și clubul, nu doar anumite preferințe ale antrenorilor”.

În final, Balaj a „îndulcit” discursul la adresa „Bursucului”:

„Haideți să-i acordăm circumstanțe și lui Dan Petrescu. El a răspuns la o întrebare a unui reporter, care spunea că Dan Petrescu l-a cedat pe Dugandzic. Nu, a fost decizia conducerii, ca urmare a unei oferte bune din partea celor de la Rapid.

Avea salariu mare, a jucat minute puține și a înscris un singur gol, am considerat că e mult prea puțin. Aveam și alte variante de atacanți. Îmi place Janga foarte mult, iar Bîrligea probabil n-ar fi ajuns la nivelul de acum dacă nu ar fi jucat”.

Mai multe știri despre CFR Cluj: 

Dan Petrescu face lumină în bizarul caz de la CFR Cluj: „L-a terminat moral. Nu mai e ca înainte”

A depus armele? Omul de bază al lui Dan Petrescu admite: „Trebuie să fim realiști. E foarte greu”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (4)
bufnila
bufnila  •  02 Mai 2023, 15:25

Birligea ala este noul simulator din fotbalul romanesc. Mereu se arunca, mereu vrea penalty sau galben.

sibelius
sibelius  •  02 Mai 2023, 13:32
Postat de marius1979 pe 02 Mai 2023, 13:15

Cu jucatori gen Janga si Birligea ai avea mai multe sanse la rugby.

Barligea l-a scos din echipa pe jucătorul de 5 milioane al lui Nelutu(Petrila). Transferurile, salariile și modul de gestionare a situației la CFR e de noaptea mintii.

elgabri
elgabri  •  02 Mai 2023, 13:16

Pai daca Petrescu il juca normal ca nu l vinea nimeni.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează