FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FOTO Pierdere importantă pentru Dinamo » Jucătorul suspendat pentru un gest stupid n-are înlocuitor!

Costin Amzăr, stânga jos / FOTO: GSP
Costin Amzăr, stânga jos / FOTO: GSP

Articol de - Publicat sambata, 23 septembrie 2023 17:21 / Actualizat sambata, 23 septembrie 2023 20:18

Costin Amzăr (20 de ani), fundașul stânga de la Dinamo, a luat al patrulea galben din acest sezon în meciul pierdut cu Farul, scor 0-2, și nu va juca etapa viitoare, când „câinii” se deplasează la Galați pentru partida cu Oțelul (29 septembrie).

Cu Oțelul va lipsi cel mai probabil și Josue Homawoo, accidentat în debutul meciului cu Farul și înlocuit cu Răzvan Patriche.

Suspendarea lui Amzăr este o lovitură importantă primită de Dinamo, care nu are o dublură pentru postul de fundaș stânga. Cel mai probabil, acolo va juca Gabriel Moura, fundaș dreapta de meserie. „Câinii” vor trebui să găsească și un alt jucător U21, variante fiind Bani, Bordușanu sau gemenii Irimia.

Doi antrenori sunt cu bagajele la ușă » Cad ambele capete în aceeași zi?
TENSIUNI
Doi antrenori sunt cu bagajele la ușă » Cad ambele capete în aceeași zi?

Amzăr, suspendat pentru Oțelul - Dinamo

Amzăr este suspendat după ce a luat al patrulea galben din acest sezon, în meciul cu Farul. Fundașul stânga nu a fost iertat de arbitru după ce a simulat în careul „marinarilor”, în minutul 55. 

Pierdere importantă pentru Dinamo » Jucătorul suspendat pentru un gest stupid n-are înlocuitor!
Simularea lui Amzăr, în duel cu Băluță, pentru care fundașul dinamovist a primit cartonaș galben

Amzăr a încercat să obțină un penalty într-un duel cu Tudor Băluță, a căzut și a rămas întins pe gazon, însă nu l-a convins pe arbitrul Szabolcs Kovacs, a protestat și a primit cartonașul galben.

Dinamo nu are dublură pe postul de fundaș stânga

Postul de fundaș stânga a rămas descoperit la Dinamo, iar antrenorul Ovidiu Burcă are o singură variantă, Costin Amzăr.

Asta după ce varianta Kevin Ciubotaru nu a mai semnat în cele din urmă cu echipa bucureșteană, deși s-a antrenat alături de lotul lui Burcă. Tânărul de 19 ani a mers în cele din urmă la o altă echipă din SuperLiga, FC Hermannstadt.

„Din câte știu, tatăl lui ar fi dinamovist și l-a îndrumat spre Dinamo. Acolo au întârziat lucrurile, dar asta nu ne privește pe noi. Nouă ne-a fost propus și ne-am interesat despre el, dar decizia să vină la noi a fost a lui. Este un copil talentat și în viitorul apropiat îl vom arunca și pe el în luptă. 

Are unele lucruri de pus la punct din punct din vedere tactic”, a explicat anterior Marius Măldărășanu, antrenorul lui Hermannstadt, pentru sport.ro.

VIDEO. Dinamo - Farul 0-2 / Ovidiu Burcă, conferință la finalul meciului: „Echipa a făcut un progres”

Citește și:

Gestul lui Stoican după golul de play-station marcat de adversari: „Antologic!”
LAUDE
Gestul lui Stoican după golul de play-station marcat de adversari: „Antologic!”
FC Botoșani - UTA 2-2 » Un gol în '90+7 l-a scăpat pe Rednic de ultimul loc! Clasamentul actualizat
FC Botoșani - UTA
FC Botoșani - UTA 2-2 » Un gol în '90+7 l-a scăpat pe Rednic de ultimul loc! Clasamentul actualizat

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (9)
brentford
brentford  •  24 Septembrie 2023, 12:30
Postat de jean_valjean pe 23 Septembrie 2023, 18:29

Uite cum ne trezim din nou cu Ahmed Bani titular , regula 21 ! Copii aia gemeni nu primesc nici o sansa..nici macar Borcea...nu stiu daca Bordusanu mai este accidentat! Burca ne tot zice ca echipa se sudeaza, ca progresam....de unde ? Ca jucam din ce in ce mai slab ! Dorinel are o singura infrangere in 10 etape cu jucatori de liga 2 si 3 ! Noi ne plangem de lot, desi avem cel putin 7 jucatori care pot juca aproape la orice echipa din tara...Golubovic, Homawoo, Lucas, Larrucea, Politic, Ghezali, Gregorio ! Daca cu astia nu poti sa te mentii macar in primele 10 ..trebuie sa ii aducem pe Mbbape si pe Halland ?

Momentan Ghezali si Gregorio nu au confirmat. Am pierdut multe puncte pentru ca nu fructificam putinele ocazii de poarta. La mijloc nu avem jucatori care sa tina de minge,sa paseze printre si peste ultima linie de aparare a adversarului. In schimb imi place foarte mult Lucas,este peste tot ce a avut Dinamo in ultimii 10 ani.

mehigh_ms
mehigh_ms  •  24 Septembrie 2023, 08:04
Postat de creeperno534 pe 23 Septembrie 2023, 22:36

Jucam cu 3 fundasi centrali

jucati cand va pune muzica!

creeperno534
creeperno534  •  23 Septembrie 2023, 22:36

Jucam cu 3 fundasi centrali

Vezi toate comentariile (9)
Comentează