FOTBAL  »  LIGA 2  »  LAUDE

FOTO Gestul lui Stoican după golul de play-station marcat de adversari: „Antologic!”

Antrenorul reșițenilor a oferit și un moment rar. L-a felicitat pe Romario Moise (27 de ani), mijlocașul Chiajnei, pentru un gol din „foarfecă”. +5   FOTO
Antrenorul reșițenilor a oferit și un moment rar. L-a felicitat pe Romario Moise (27 de ani), mijlocașul Chiajnei, pentru un gol din „foarfecă”.

Articol de - Publicat sambata, 23 septembrie 2023 16:47 / Actualizat sambata, 23 septembrie 2023 17:00

Flavius Stoican (46 de ani), antrenorul celor de la CSM Reșița, a sărbătorit în stil mare victoria contra Concordiei, scor 3-2. Antrenorul reșițenilor a oferit și un moment rar. L-a felicitat pe adversarul Romario Moise (27 de ani), mijlocașul Chiajnei, pentru un gol din „foarfecă”. 

În minutul 38, când Reșița conducea cu 1-0, Romario Moise a marcat un gol de generic pentru Chiajna, candidat la reușita sezonului. Fostul mijlocaș rapidist a înscris din „foarfecă”, de la 14 metri, și l-a impresionat chiar și pe Flavius Stoican.

FOTO. Flavius Stoican, după CSM Reșița - Concordia Chiajna 3-2: „Gol antologic al lui Romario Moise!”

+1 FOTO

„A fost o victorie mare pentru acești băieți pe care-i pregătesc. Îi văd cât de mult muncesc la antrenamente și cu atât mai mult mă bucur că am obținut o victorie contra unei echipe cu jucători care, într-adevăr, au un nume important în fotbalul românesc și care nu și-au spus ultimul cuvânt.

De aceea este și mai importantă această victorie, deoarece am câștigat în fața unei echipe care și-a anunțat candidatura la promovare. În ceea ce privește meciul, am început destul de bine, am marcat prin Andrei Burlacu, am mai avut o ocazie tot prin el, iar apoi a venit acel gol antologic al lui Romario Moise.

A fost un gol frumos și pe această cale aș dori să-l felicit, deoarece a avut o execuție de excepție. A fost 1-1 la pauză, apoi am pus presiune pe Chiajna, dar o nesincronizare a noastră a făcut ca adversarii să marcheze pentru 2-1. 

Se părea că totul va fi în zadar, doar că jucătorii care au intrat de pe bancă, și anume Cristea, Rus și Negru și-au adus aportul la revenirea pe tabela de marcaj.

Nu este doar bucuria noastră în urma acestei victorii, ci și a întregului oraș. Simt o bucurie enormă atunci când văd oamenii fericiți după meci. Este poate cea mai frumoasă senzație când vezi asemenea lucruri, că oamenii vin și te felicită și cântă alături de jucători”, a spus Flavius Stoican, potrivit Caraș Online.

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

În 2018 era titular în Serie A în fața lui Juventus, acum a semnat în Superliga! Transfer de marcă anunțat astăzi

Nocturna a fost montată de urgență pentru FCSB! Toate biletele s-au epuizat în două ore

Citește și:

Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Stiri extrasport
Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Superliga
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (1)
22cea
22cea  •  23 Septembrie 2023, 17:51

Pozele cu sageti ale gesepeului sunt priceless :)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează