FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Burcă a dezvăluit câți bani a primit pentru promovarea lui Dinamo și îi pune o condiție lui Borcea: „Poate să revină, dacă înțelege că lucrurile s-au inversat”

Articol de - Publicat miercuri, 14 iunie 2023 21:00 / Actualizat miercuri, 14 iunie 2023 23:01

Acționarii clubului Dinamo au fost deranjați după ce au apărut informații că fostul șef al „câinilor”, Cristi Borcea, vrea să ofere 10.000 de euro bonus pentru echipa lui Ovidiu Burcă în cazul promovării în Liga 1.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare săptămână, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

Ovidiu Burcă a dezvăluit la „Prietenii lui Ovidiu” că gestul nu le-a picat bine celor din conducere, dar spune că-l așteaptă pe Borcea să se implice din nou financiar în viitorul clubului din „Ștefan cel Mare”.

- Legat de bani, declarațiile lui Borcea, care a zis că vine cu bani de acasă ca primă, au fost criticate în presă.
- Pentru noii acționari a fost puțin deranjant. Nu e ușor digerabil să vină un fost acționar și să spună că "dau eu". În condițiile în care oamenii au venit, au livrat, nu mai aveam nevoie... Mă gândesc că pentru ei a fost puțin deranjant că cineva vine și oferă. Pe de altă parte, oamenii sunt foarte deschiși dacă cineva vrea să sprijine clubul.

- Adică l-ai vedea din nou pe Borcea...
- Există posibilitatea! Sunt în căutarea de parteneri cu pachete de 5 sau 10 la sută pentru viitorii acționari. Dacă el își dorește lucrul ăsta, eu îi invit să se așeze la masă și să discute. Cristi a fost într-o perioadă cu orgolii ale unor oameni cu foarte mulți bani, uitând de masa de suporteri. Acum, cei care vin alături de noi trebuie să înțeleagă că acest club trebuie construit în jurul acestor suporteri și trebuie să țină cont. Lucrurile s-au inversat!

- Suporterii sunt înainte de toate acum!
- Acționarii au înțeles că acest proiect trebuie construit în jurul suporterilor, iar asta nu trebuie să fie o amăgire sau o diversiune, ci o realitate.

- Care a fost prima pentru promovare?
- 175.000 de euro, care o să fie împărțită către toată lumea, inclusiv la oamenii care au tuns terenul. Suntem cam 40 de persoane și se va împărți în funcție de aport, inclusiv către mine. Nu este o sumă foarte mare, dar este binevenită când apare la timp.

Citește:

Legenda clubului spune unde trebuie să schimbe Dinamo pentru a nu suferi în Liga 1: „E obligatoriu”
DINAMO
Legenda clubului spune unde trebuie să schimbe Dinamo pentru a nu suferi în Liga 1: „E obligatoriu”
Îl recunoști? Fostul campion cu Dinamo, un pachet de mușchi la 42 de ani! Apariție spectaculoasă la plajă, alături de soție
LOOK
Îl recunoști? Fostul campion cu Dinamo, un pachet de mușchi la 42 de ani! Apariție spectaculoasă la plajă, alături de soție

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (2)
MIRCEAVULCANESCU
MIRCEAVULCANESCU  •  15 Iunie 2023, 11:20

la ce s-a ajuns în biata Românie! niște lucesti și alții ca acest pervers de badea cineva cumnat cu hoțul de popovcioiu fugit în Anglia și amândoi căsătoriți cu fetele ofițer de Secu ale lui ioan Dincă Teleagă... pe ce mini a ajuns biata țară care niște îmbogățiți peste noapte cum a fost și turnătorul Irinel Golumbeanu sau cum trăiește Mizil pe cine avea socru pe generalul Macrea... sau alte nulitate analfabete dar rușinate în a fura pe fondul adormirii unui popor o parte și al altul căruia i se rupe plecați afara. sunt tratate cu domnie ca mitica Dragomir unde locul lui ar fi în pușcărie. pitzurca și alții. despre lucesti nu mai spun nimic. ingrați. a plecat la turci și s-a ales praful acest Mircea Lucescu nesătuli de bani. mîine ne va spune ca a avut misiune politica în Ucraina nu? lași. un Edi Iordănescu adus prin milogeala tatălui în fata unui om drept un sportiv colosal fiind și de alta etnie a servit culorilor Românie cu respect. dar nu contează toată astea cine ai unul ca Becali ce le știe pe toate guvernat de neamul prost din el. Borcea? un obsedat care dacă nu ar fi ținut în chingi și-ar ataca cred eu și rudele. asta este Romanica . sa minhati sănătoși... dar mi-e teama ca vor veni și alte timpuri. păzea de Putin. din ce în ce mai multi cu el ... și au dreptate.

Ioana.Dinamo
Ioana.Dinamo  •  15 Iunie 2023, 02:20

Din disperare de bani aveți nevoie orice sprijin Tot ce va rog este să aveți grijă să nu vă distrugă,fure Va înțeleg Forța Dinamoooooo ❤️❤️❤️✌️✌️✌️✌️✌️❤️❤️❤️❤️❤️✌️✌️✌️✌️✌️✌️

Vezi toate comentariile (2)
Comentează