FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV / VIDEO Rămas fără Marko Dugandzic, Cristiano Bergodi anunță: „Acum trebuie să găsim un alt atacant”

FOTO Elena Driu
FOTO Elena Driu

Articol de - Publicat sambata, 09 septembrie 2023 11:03 / Actualizat vineri, 22 decembrie 2023 21:17

Într-un interviu exclusiv pentru GSP, Cristiano Bergodi (58 de ani), antrenorul Rapidului, a comentat plecarea atacantului Marko Dugandzic (29 de ani).

Croatul a prins un transfer nesperat în ultimele zile de mercato, în Arabia Saudită, la Al Tai. Giuleştenii vor primi în jur de 1,5 milioane de euro pentru golgheterul sezonului trecut din Superligă. Din informațiile Gazetei, Dugandzic va avea un salariu uriaș: un milion de euro pe an.

La Al Tai, locul 11 în Arabia Saudită după 6 etape, Dugandzic va fi coleg cu Andrei Cordea și va fi antrenat de conaționalul Kresimir Rezic.

Marius Șumudică mai vrea un român la Gaziantep » Negocieri cu atacantul care a refuzat Rapidul
TURCIA
Marius Șumudică mai vrea un român la Gaziantep » Negocieri cu atacantul care a refuzat Rapidul

VIDEO. Cristiano Bergodi: „Plecarea lui Marko Dugandzic e o pierdere”

-  Ce înseamnă plecarea lui Dugandzic pentru echilibrul lotului? La un moment dat, căutați un al doilea atacant, l-ați găsit, dar acum a plecat primul. 
- Din păcate, pentru noi asta este o pierdere. Nu putem fi ipocriți să spunem altceva. Marko a fost golgeter anul trecut și e un jucător important. S-a accidentat cu Craiova, dar deja era în revenire. În economia lotului, e un pic greu. Acum trebuie să găsim un alt atacant. Albion a arătat lucruri frumoase, dar din păcate Marko e o pierdere.

- Dar sunt totuși aproape două milioane de euro din care poate fi reinvestit ceva, mă gândesc. 
- Normal, nu e ușor în fotbal. Orice jucător are un preț. E o sumă importantă pentru club și un salariu bun pentru jucător. Era greu să-l ținem. Ar fi rămas supărat. E bine și pentru club, e bine și pentru el.

- Cumva, vă ajută transferul. Ar fi trebuit să gestionați doi atacanți foarte buni care s-ar fi supărat dacă rămâneau pe bancă. 
- Sigur, dar nu sunt un antrenor care să mă sperii de asta. Puteam juca și cu doi atacanți, și cu un mijlocaș ofensiv în spatele atacanților. Trebuia gândită această soluție, testată în antrenamente, însă acum nu mai e cazul. Sunt doi băieți buni, cu bun simț, nu cred că ar fi avut probleme. Rrahmani a și declarat că nu e o problemă dacă joacă el sau Dugandzic atâta vreme cât e bine pentru echipă. Acum, nu mai e nimic de gestionat. (râde) Rămânem cu un atacant, dar căutam altul cu caracteristicile lui Marko Dugandzic. Un pivot care să poată juca singur sau împreună cu Rrahmani.

- Rrahmani cum e?
- Un atacant bun, un băiat serios. Se antrenează foarte bine. E educat.

- Pare un atacant peste nivelul Ligii 1…
- Da, sunt de acord. Pare un atacant mai bun decât atacanții din campionat. Arată bine după două meciuri. Încet, încet, adversarii îl vor cunoaște mai bine, îl vor analiza. Nu îi va fi ușor după. Se va lovi și el de probleme, e normal pentru un jucător. Dar e un jucător deasupra nivelului din ligă. El și Dugandzic s-ar fi pliat bine unul cu altul.

Citește și:

Revenirea lui Ongenda în Liga 1, în impas: „De două zile nu mai dăm de el”

Joao Janeiro iese la atac! Primele acuzații după plecarea de la FCU Craiova: „M-au înșelat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează