FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - ASTRA 1-2

CS U CRAIOVA - ASTRA 1-2 // Anunțul care CUTREMURĂ Craiova înaintea play-off-ului! Devis Mangia e gata să plece: „Dacă fanii au ceva cu mine...”

Devis Mangia a câștigat Cupa României în sezonul trecut
Devis Mangia a câștigat Cupa României în sezonul trecut

Articol de GSP - Publicat luni, 04 martie 2019 22:58

Devis Mangia, 44 de ani, este în război cu fanii Craiovei, care l-au huiduit pe Nuno Rocha când a fost schimbat. Italianul e gata să ia o decizie foarte importantă în vară.

Tehnicianul ia în calcul chiar plecarea de la echipă, în cazul în care fanii nu își vor controla reacțiile pe viitor.

„Echipa e pe locul trei, înainte să vin eu nu cred că era în poziţia asta. Am câştigat o Cupă, acum suntem iar în semifinale, jucătorii nu merită aşa ceva. Eu zic că au făcut performanţă.

Dacă fanii au ceva cu mine, închidem acest sezon şi după aceea vedem”, a zis Devis Mangia la TV Digi Sport. 

Devis Mangia a avut un discurs foarte dur la adresa fanilor după partida pierdută de echipa sa cu Astra Giurgiu, 1-2: 

Mangia, dezlănțuit la adresa propriilor fani: „Mă arunc în foc pentru jucătorii mei! Așa nu ne putem bate la titlu”

Citește și:

Transferul la FCSB a fost confirmat la miezul nopții! A făcut anunțul categoric: „A plecat”
Superliga
Transferul la FCSB a fost confirmat la miezul nopții! A făcut anunțul categoric: „A plecat”
A rămas fără permis după meciul Generației de Aur: „Vă dați seama cât de beat eram?” » Ce alcoolemie a avut
Nationala
A rămas fără permis după meciul Generației de Aur: „Vă dați seama cât de beat eram?” » Ce alcoolemie a avut
Primul transfer pregătit de Neil Lennon la Rapid » Presa din Scoția a făcut anunțul: este mijlocaș central și evoluează în Anglia
Superliga
Primul transfer pregătit de Neil Lennon la Rapid » Presa din Scoția a făcut anunțul: este mijlocaș central și evoluează în Anglia

La fel ca Ionel Ganea! Un nou fotbalist de legendă a reacționat dur după ce nu a fost invitat la meciul de adio: „Eu am construit această Generație de Aur! ”

O imagine postată de Jose Mourinho din vestiarul Arenei Naționale a devenit virală în Italia: „Unicul pe care îl iubesc”


Comentarii (37)
unul_neclonat
unul_neclonat  •  05 Martie 2019, 09:00
Postat de mihai_luchian pe 05 Martie 2019, 08:36

Avem fotbal de locul 3 și cupa României la Craiova, ce nu vă convine? Trebuie să aparțină echipa cuiva anume? Patroni discreți și performanță, acum care mai e problema? Că nu mai avem circ, inclusiv cu oameni morți, căzuți din copaci că se vindeau 60000 de bilete la meci cand stadionul arhiplin avea 40000 capacitate? Că pe lângă fotbal avem și toate celelalte sporturi la nivel inalt? Că am câștigat și cuoe europene? Dacă vă e dor de oase înghețate, retrogradare și ruine în loc de stadion și sala polivalenta asta o să primiți că boala olteanului e nemulțumirea. Și nemulțumitului i se ia darul. Cine a spus că la Craiova orice s-ar încerca nu iasă nimic, avea mare dreptate. Acum îl înțeleg și pe Popescu de ce s-a dus la Dinamo. Eu îmi făceam și meciul de retragere la București.

Aveţi de toate la Craiova. Mai puţin ONOARE!

fabius_2014
fabius_2014  •  05 Martie 2019, 08:55

Ieri, dupa un joc slab, Universitatea a fost invinsa, meritat, de Astra. Publicul craiovean a sanctionat dur jocul echipei si mai ales jocul lui Nuno Rocha. Nu stiu daca este corect, dar sunt ferm convins ca daca vrem sa avem rezultate, trebuie sa ne sustinem echipa . Acum este momentul cel mai important cand trebuie sa fim uniti si sa fim alaturi de echipa. Uitati-va la postarile de dupa meci si veti vedea o bucurie imensa a suporterilor FCSB sau FCU EST 1948, suporteri care nu mai pot avea satisfactii oferite de echipele lor si atunci se bucura la esecurile altora. Atentie si la postarile care indeamna la boicot. Desi dezamagirea este foarte mare, nu cred ca este corect si nici constructiv sa intoarcem spatele echipei. Cred ca Devis Mangia reuseste sa mentina echipa la un nivel destul bun desi Universitatea Craiova isi vinde, la cateva luni, cei mai buni jucatori. Nu cred ca Mangia trebuie contestat si postarile impotriva acestuia sunt facute ori din necunoasterea fenomenului, ori tocmai de cei care il vor plecat pentru a slabi Universitatea Craiova. Mangia trebuie sa ramana antrenor la Universitatea Craiova. Nu mor leii cand vor hienele.

invinctus
invinctus  •  05 Martie 2019, 08:00

Daca pleaca Mangia praful se alege la Craiova !!!

Vezi toate comentariile (37)
Comentează