FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - CFR CLUJ 3-2

Ilie Dumitrescu, despre momentul decisiv care a schimbat soarta partidei CSU Craiova - CFR Cluj: „Asta se numește inspirație”

Ilie Dumitrescu +7   FOTO
Ilie Dumitrescu

Articol de GSP - Publicat luni, 11 aprilie 2022 07:33 / Actualizat luni, 11 aprilie 2022 09:05

CS Universitatea Craiova a câștigat derby-ul cu CFR Cluj, scor 3-2. Ilie Dumitrescu este de părere că Laurențiu Reghecampf a avut un rol uriaș în revenirea echipei sale din finalul meciului.

Ilie Dumitrescu laudă inspirația lui Laurențiu Reghecampf din finalul partidei când îl introduce pe teren pe Ante Roguljic în minutele de prelungire în locul lui Alexandru Crețu, croatul aducând victoria oltenilor la ultima fază.

„O dinamică de joc foarte bună, un ritm foarte bun. Schimbările au fost... Și Dan Petrescu a mutat bine cu Petrila. Un meci cu foarte multe greșeli individuale la ambele echipe. 

Asta se numește inspirație, în ultimele minute de joc să-l introduci pe Roguljic, să rămâi fără mijlocaș central, când adversarul evoluează cu trei fundași centrali. Practic ai doar jucători ofensivi și Roguljic face diferența”, a declarat Ilie Dumitrescu potrivit Digi Sport.

Laurențiu Reghecampf l-a surclasat pe Dan Petrescu

Reghecampf s-a dovedit decisiv pentru CSU Craiova cu CFR Cluj prin tactica aleasă și schimbările decisive pe care le-a făcut. Atât Markovic, cât și Roguljic, ambii intrați pe parcurs, au marcat întorcând scorul în favoarea oltenilor.

Astfel, Laurențiu Reghecampf a fost notat cu 9 de Gazeta Sporturilor, în timp ce Dan Petrescu a primit doar nota 6.

Laurențiu Reghecampf: „Acum sunt 3 echipe care se bat acolo sus!”

„A fost un meci bun, de luptă, ambele și-au dorit victoria. Au fost multe faze la mijlocul terenului. Am câștigat multe contacte. Trebuie să continuăm pe același drum, urmează meciuri grele cu Farul, la Pitești, în Cupă. Toți care au intrat azi au intrat foarte bine, Baiaram, Markovici, Ante Roguljic. 

Au schimbat fața meciului și am obținut toate cele 3 puncte. Primul gol l-am primit foarte ușor. Trebuie să ne comportăm altfel, ca o echipă care știe să închidă rezultatul. La golul 2 iar am făcut o greșeală colectivă, Nicușor Bancu a greșit, apoi nu reușim să blocăm. Dar am revenit și e bucurie mare”, a fost scurta analiză făcută de Reghecampf, la Orange Sport.

Mai sunt multe meciuri de jucat, trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Dacă reușim să câștigăm și cu Farul, cu siguranță vom avea șanse la locul 2. Mai mult nu pot spera, trebuie să vedem reacția celor de la CFR. Este mai frumos campionatul acum. Sunt 3 echipe care se bat acolo sus. Vor fi meciuri tari. În fine, noi nu avem nimic în mână, cei de la CFR au avantajul
-Laurențiu Reghecampf, antrenor CSU Craiova

VIDEO Ștefan Gadola, declarații după CSU Craiova - CFR Cluj 3-2: „Nu este o catastrofă!”

Citește și alte știri de la CSU Craiova - CFR Cluj:

FOTO Billel Omrani, gest golănesc în CSU Craiova - CFR Cluj » Brigada lui Radu Petrescu a ratat momentul

Pe mâna lui Hindrich » Eroare a portarului campioanei la golul lui Crețu

Citește și:

Alt „divorț” neașteptat la Dinamo! Pleacă la dorința lui Kopic
Superliga
Alt „divorț” neașteptat la Dinamo! Pleacă la dorința lui Kopic
Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Euro 2024
Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
FCSB a plecat în cantonamentul din Olanda cu o ținută inedită » Cine a lipsit din lotul campioanei în afară de cei 4 care sunt convocați la Euro
Superliga
FCSB a plecat în cantonamentul din Olanda cu o ținută inedită » Cine a lipsit din lotul campioanei în afară de cei 4 care sunt convocați la Euro

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează