FOTBAL  »  NATIONALA  »  PROCES

EXCLUSIV Veste URIAȘĂ pentru Dennis Man, cu 24 de ore înainte de Slovacia - România!

Dennis Man, victorie în procesul cu Anamaria Prodan/ foto Imago Images
Dennis Man, victorie în procesul cu Anamaria Prodan/ foto Imago Images

Articol de , - Publicat marti, 25 iunie 2024 18:00 / Actualizat marti, 25 iunie 2024 20:50

Cu o zi înainte de România - Slovacia, meci decisiv pentru calificarea în optimile de la EURO 2024, Dennis Man (25 de ani) a primit o veste importantă privind procesul cu Anamaria Prodan. ÎCCJ a trimis dosarul spre rejudecare, după două sentințe anterioare favorabile impresarei, astfel că internaționalul Parmei scapă de plata a 350.000 de euro!

Impresara câștigase la Curtea de Apel împotriva internaționalului român, iar procesul a ajuns pe masa ÎCCJ. Înalta Curte de Casație și Justiție a decis în favoarea lui Dennis Man, care nu trebuie să plătească despăgubirile cerute de Anamaria Prodan în urma transferului extremei dreapta de la FCSB la Parma, din ianuarie 2021.

Procesul intentat de impresară va fi rejudecat de Curtea de Apel București.

În procesul cu Anamaria Prodan, pe Man îl reprezintă Andra Argăseală, fiica președintelui de la FCSB.

Răsturnare spectaculoasă la Înalta Curte: Dennis Man, victorie în „prelungiri” în procesul cu Anamaria Prodan!

Veste URIAȘĂ pentru Dennis Man, cu 24 de ore înainte de Slovacia - România!
Decizia ÎCCJ în procesul dintre Anamaria Prodan și Dennis Man

„Decizie, nr. 1782: Respinge, ca nefondat, recursul declarat de reclamanta-pârâtă Reghecampf Anamaria Ionela împotriva deciziei nr. 1423A din data de 2 noiembrie 2023, pronunțate de Curtea de Apel București, Secția a IV-a civilă.

Admite recursul declarat de pârâtul reclamant Man Dennis împotriva deciziei civile nr. 1423A din data de 2 noiembrie 2023, pronunțate de Curtea de Apel București, Secția a IV-a civilă. Casează decizia recurată și trimite cauza spre rejudecare la aceeași curte de apel. Definitivă”, se arată în decizia ÎCCJ.

De unde a pornit conflictul dintre Anamaria Prodan și Dennis Man

În ianuarie 2021, Dennis Man era transferat de la FCSB la Parma. Atunci, de mutarea jucătorului care era impresariat de Anamaria Prodan s-a ocupat firma deținută de frații Giovanni și Victor Becali.

Impresara a fost exclusă din afacere, iar după finalizarea transferului l-a dat în judecată pe Dennis Man. Anamaria i-a cerut jucătorului daune de 350.000 de euro, iar aceasta a avut câștig de cauză în prima fază. Apoi, fotbalistul a pierdut și la Curtea de Apel București, însă acum a câștigat la ÎCCJ, care a retrimis cazul spre rejudecare.

O victorie mare pentru Dennis Man, care a aflat chiar înainte de meciul cu Slovacia că nu trebuie să plătească 350.000 de euro.

VIDEO. Toate informațiile înainte de Slovacia - România

Citește și:

Gigi Becali, două decizii majore la FCSB
Superliga
Gigi Becali, două decizii majore la FCSB
FCSB câștigă și al doilea amical al verii » Victorie fără emoții pentru campioana României
Superliga
FCSB câștigă și al doilea amical al verii » Victorie fără emoții pentru campioana României
FRF, detalii de ultimă oră pentru suporterii care vor să meargă la meciul cu Olanda » Câte bilete vor avea românii
Nationala
FRF, detalii de ultimă oră pentru suporterii care vor să meargă la meciul cu Olanda » Câte bilete vor avea românii

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (10)
mosh_vishiniu
mosh_vishiniu  •  26 Iunie 2024, 18:17

Deși am lucruri mult mai bune de făcut, că peste 45 de min începe meciul decisiv cu slovacii, îmi permit să pierd 3 min cu comentariul ăsta. Nu o suport pe Anamariaprodan, dar aici e un caz tipic de abuz al clanului fekalian, jiji+jovani+victor=love, care văzând că Man o să plece pe o sumă frumușică, s-au gândit ei că de ce să-i lase creței comisionul și așa au ajuns să-l convingă pe buoul de Denis să semneze cu ei, deși n-avea voie chiar așa, fără despăgubiri. Și cum presa ine cu clanul, toate articolele vor vorbi despre acest abuz din aelași unghi, unul dulce, ca și când nimic nu s-a întâmplat. Mafia fotbalullui românessc lucrează încă!

MaxiP
MaxiP  •  26 Iunie 2024, 12:00
Postat de Basarab1948 pe 26 Iunie 2024, 08:26

Nu cunosc probele administrate in cauza-dar daca ne luam dupa cele aparute in presa(se cam știe pentru cine„cânta”presa) și dupa declarația lui Victor Becali(ca respectiva nici macar nu avea brevet de impresar-fiind valabil numai in Dubai-de unde și l-ar fi procurat),ar fi „neclar”- cum de a câștigat in primele doua faze judiciare?!Dar strict uman-(sa fim iertatori cu muierea pacatoasa)-imi pare rau de EA-acum când a ajuns la urâta batrânețe-sa ramâna și fara niște banuți albi,pentru zile negre!Ca Man e tânar și are mult de jucat și mulți bani de câștigat, in cariera!

Hai sa fim seriosi, ii platea Parma banii aia oricum. Eventual renunta o perioada la 5% din salariul lunar. Dar de ce sa-i dai daca ai dreptate.

MaxiP
MaxiP  •  26 Iunie 2024, 11:59
Postat de Calcar pe 25 Iunie 2024, 20:58

Man un fotbalist mediocru,s-a vazut ce bun e la Campionatul asta European.

Da, conduce in clasamentul assist-urilor :))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează