FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

MM Stoica despre președintele din Liga 1 cu care nu mai vorbește: „Niciodată nu am știut ce vrea! Legătura lui cu fotbalul a fost prin mine”

MM Stoica și Copilu (dreapta) pescuiau împreună; în poză mai apare Marcel Vela, fostul ministru al Afacerilor Interne
MM Stoica și Copilu (dreapta) pescuiau împreună; în poză mai apare Marcel Vela, fostul ministru al Afacerilor Interne

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 ianuarie 2022 17:56 / Actualizat sambata, 29 ianuarie 2022 18:43

După Sepsi - CSU Craiova 3-1, Mihai Stoica, managerul FCSB-ului, a fost întrebat despre continuitatea lui Laurențiu Reghecampf pe banca oltenilor.

MM a vorbit despre impulsivitatea patronului alb-albaștrilor, Mihai Rotaru. „Acum ceva timp a zis Mihai Rotaru că nu vine Marian Copilu și a venit. Rotaru e un tip impulsiv, știu că Rotaru și Reghe au o relație și în afara serviciului, dar nu știu cum gândește Mihai Rotaru acum”, a declarat MM la Telekom Sport.

Mihai Stoica s-a enervat în direct: „Vă puteți imagina că așa ceva s-a întâmplat în România? Uitați-vă la el!”
Sepsi - CSU Craiova 3-1
Mihai Stoica s-a enervat în direct: „Vă puteți imagina că așa ceva s-a întâmplat în România? Uitați-vă la el!”

Mihai Stoica: „Eu eram legătura lui Copilu cu fotbalul”

Apoi, MM Stoica a vorbit despre Marian Copilu, de curând președintele Universității Craiova. Prieteni o lungă perioadă de timp, cei doi au rupt legăturile începând cu 2017, când Copilu a ajuns la CFR Cluj și a devenit implicit rivalul lui Stoica. 

„Legătura lui Copilu cu fotbalul, până acum 4 ani, a fost prin mine. Venea la club când eram la Steaua, eram prieteni, era în anturajul meu, mergea la meciuri, la Urziceni la fel, în deplasări, peste tot. Când am revenit la Steaua, iar. Efectiv prietenie. 

A avut o singură legătură cu fotbalul, la liga a treia, în Caransebeș, era finanțatorul echipei din localitate. Niciodată n-am știut că tânjește să intre în fotbal, nu mi-a spus niciodată. Tot ce a cunoscut el a fost prin mine. Pe Petrescu, pe Reghecampf...”, a povestit Stoica.

Prin octombrie, Copilu era cu Reghecampf și Rotaru, ziceau: „Ne-am făcut trupă de Champions League!”. Mi-a povestit un prieten comun. Nu știu ce se va întâmpla acum cu Reghe...
Mihai Stoica, manager general FCSB

Eu, de exemplu, am o convenție cu Gigi, mi-a zis: „Niciodată nu-ți aduc un antrenor cu care nu vrei să lucrezi”. Dar în niciun caz nu pot să aduc eu antrenorul. Am adus în primul meu mandat, când Gigi mi-a zis: „Faci ce vrei”. I-am adus pe Zenga, Protasov, după aceea a considerat Gigi că el trebuie să aducă și el îi aduce
Mihai Stoica, manager general FCSB

Marian Copilu și MM Stoica nu-și mai vorbesc

CFR Cluj - FCSB a fost și o competiție între Marian Copilu, ex-președintele campioanei, și Mihai Stoica, managerul roș-albaștrilor. Prietenia lor strânsă a durat din 2004 până în 2017, când concurența pentru titlu i-a făcut să se certe și să nu-și mai vorbească de atunci. Gazeta a abordat pe larg subiectul în martie 2020.

Marian Copilu și Mihai Stoica erau prieteni din 2004, ceea ce nu a mai contat când au ajuns să concureze. În primul sezon în care administrația cu Nelu Varga patron și cu Copilu președinte a preluat-o pe CFR, vișiniii au devenit instant rivali ai roș-albaștrilor în lupta pentru câștigarea campionatului.

Să fie derby! Tot ce trebuie să știi înaintea meciului Dinamo - FCSB

Constantin Nica revine în Italia, după ce și-a reziliat contractul cu Dinamo

Edi Iordănescu, replică de amploare la acuzațiile lui Condescu: „Încercările de șantaj nu vor avea succes!” + renunță la bani, dar nu pentru clubul lui Condescu

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (25)
kikostel
kikostel  •  30 Ianuarie 2022, 12:23

Toată compasiunea pentru MM Stoica! Având zero realizări în fotbal, crește frustrarea în el când vede că alții reușesc. Pe când alții lucrează la proiecte sportive, el e silit să lingușească ***. Nu e ușor. Norocul lui e că nu are onoare, altfel s-ar gândi la măsuri extreme.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

godot
godot  •  30 Ianuarie 2022, 10:27

E neclar cat se pricep la fotbal cei doi. Perfect clar e faptul ca, spre deosebire de ***, Marian Copilu: 1. E un personaj decent. 2. Are performanta manageriala si in afara fotbalului. 3. Are atribuitii CONCRETE in cadrul clubului si corelativ merite concrete in obtinerea performantelor. 4. Nu l-au propulsat in fotbal familia si politicul.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cuviosulmafiot
cuviosulmafiot  •  30 Ianuarie 2022, 09:55

Iata ca si MM Stoica zice ca Craiova lui Rotaru e in cooperativa jupanului din Pipera!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează