FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Damjan Djokovic, detalii din interior despre cum funcționează lucrurile la FCSB: „El e dușmanul pe care nu-l vezi”

Damjan Djokovic, în tricoul lui FCSB
Damjan Djokovic, în tricoul lui FCSB

Articol de - Publicat joi, 15 februarie 2024 17:13 / Actualizat joi, 15 februarie 2024 19:08

Damjan Djokovic, fostul mijlocaș al FCSB-ului, a povestit cum l-a afectat psihic perioada în care era marginalizat la comanda lui Gigi Becali. Patronul liderului l-a lăsat să plece liber, în ianuarie, la Rapid.

Damjan Djokovic a început sezonul 2023-2024 la FCSB, adus la dorința expresă a patronului Gigi Becali. Dar n-a rezistat decât până-n ianuarie, când i-a părăsit pe roș-albaștri. Tot la dorința expresă a lui Gigi, care i-a dat și 70.000 de euro numai să-l vadă plecat.

Eșecul cu Rapid a zdruncinat lucrurile la CFR Cluj » Mutu, băgat în ședință de Varga: „Am avut o discuție!” + Fotbalistul amendat
CFR Cluj
Eșecul cu Rapid a zdruncinat lucrurile la CFR Cluj » Mutu, băgat în ședință de Varga: „Am avut o discuție!” + Fotbalistul amendat

Acum om de bază la Rapid, mijlocașul croat a vorbit despre cum s-a montat psihic în perioada în care la FCSB era înlocuit la pauză sau atunci când rămânea „frate” cu banca de rezerve până la fluierul final.

Damjan Djokovic: „Te pui într-o situație în care știi ce urmează”

„Te pui într-o situaţie în care ştii ce urmează. Te laşi moale, arunci mănuşa sau te baţi cu nimeni, cu duşmanul pe care nu-l vezi şi te baţi până la final.

Probă de caracter, aşa am ţinut-o eu în capul meu, să rămân cumva mereu pregătit şi pentru ce urmează după", a spus Damjan Djokovic, citat de Orange Sport.

Gigi Becali: „Nu mă mai iau după Marius Șumudică”

Lui Becali nu i-a trecut nici acum supărarea că l-a luat pe croat la FCSB. El consideră că prestațiile acestuia nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor și chiar l-a arătat cu degetul pe Marius Șumudică, fost antrenor al lui Djokovic la CFR, care i-l lăudase înainte ca acesta să semneze cu FCSB.

„Nu mă mai iau după Şumudică. Aşa m-am luat şi cu Djokovic. Într-un fel este bine că a plecat, a plecat acolo unde trebuie să fie. Este bine. Am spus eu că nu e bine? Este foarte bine. Şi pentru mine e perfect”, a comentat Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Mihai Stoica îl contrazice pe Gigi Becali

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație la FCSB, nu este însă de acord cu patronul său. 

Ca experiență, Djokovic clar ne va lipsi. Este obișnuit să câștige trofee, să joace meci de meci. Și este un jucător de echipă. Mulți ne speriaserăm, dar este un băiat de caracter, un fotbalist bun.
Eu am avut o relație bună cu el. Am mai vorbit cu el, obișnuiesc să vorbesc cu câțiva jucători, cu cei care văd că înțeleg. Unii nu o fac și nu mai am răbdare la 60 de ani să pierd vremea, să discutăm ceva și să facă altceva. Îmi pare rău, pentru că îmi plăcea. Îmi plăcea și ca persoană, dar viața merge înainte.
Mihai Stoica, la Orange Sport

Marius Șumudică nu se dezice de Damjan Djokovic

Iar Marius Șumudică, acum la Gaziantep, își menține părerea despre Djokovic: „Eu îl cunosc bine. E un tip special. Dacă știi unde să-l pui, îți dă un randament foarte bun.

Dacă e pe folosit ca optar, e un jucător care are ultima pasă. Acolo se simte cel mai bine. Lovește foarte bine mingea și marchează cel puțin 4-5 goluri pe sezon. Dacă îl bagi ca număr 6, nu va juca la fel de bine. Dar cred că Bergodi va ști unde să-l folosească”.

20.000 de eurolunar încasa Damjan Djokovic la FCSB. Rapidul îi dă 15.000 de euro pe lună

Match Quiz Manchester City - Chelsea

Ești expert în Premier League? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Manchester City - Chelsea și ia-ne premiile!

Mai puteți citi:

Giovanni Costantino poate pleca de la FCU Craiova! Ofertele dezvăluite de italieni

Vlad Iacob a criticat strategia șefilor lui Dinamo: „O metodă arhaică pentru fotbalul nostru”

Scene incredibile în stadion, după Hermannstadt - Poli Iași! Sibienii își acuză echipa de non-combat: „Blatiștilor!”

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (14)
sapun
sapun  •  16 Februarie 2024, 13:22

Cel mai îndoielnic caracter de om este acela care după încheierea unei colaborări, te apuci și dai din casă. Să nu mai vorbim că a jucat ca o cizmă și nu s-a integrat. Prietene, acolo e concurență. Nu faci față, pleci. Tu nu ai jucat NIMIC pentru banii care ți se dădeau. E un raport bani / calitate. Astea nu se fac în niciun mediu profesionist, indiferent de nișa pe care lucrezi. Așa va vorbi și după ce va pleca de la Rapid.

VanBasten2000
VanBasten2000  •  15 Februarie 2024, 23:26
Postat de Zeama.de.varza pe 15 Februarie 2024, 23:01

Probabil salariul dat de ciobanul ațos pentru un randament discutabil. E greu când nu realizezi penibilul....

Probabil esti ***. Pentru ca nu iei in calcul banii de la semnarea contractului si cei de la despartire.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Zeama.de.varza
Zeama.de.varza  •  15 Februarie 2024, 23:01
Postat de agiler pe 15 Februarie 2024, 20:04

Și care e paguba ma întreb.Chiar te rog să ne explici că ești așa de inteligent de ***.

Probabil salariul dat de ciobanul ațos pentru un randament discutabil. E greu când nu realizezi penibilul....

Vezi toate comentariile (14)
Comentează