FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - SEPSI 0-1

VIDEO Dan Șucu, două propoziții după Rapid - Sepsi » Ce spune despre soarta lui Bergodi

Articol de , , - Publicat luni, 15 aprilie 2024 23:19 / Actualizat luni, 15 aprilie 2024 23:40

La finalul meciului Rapid - Sepsi 0-1, Dan Șucu a oferit o declarație scurtă. Și spune că soarta lui Cristiano Bergodi se va decide marți.

Rapid are un play-off de coșmar. Are patru înfrângeri în patru etape și a pierdut teren în fața rivalelor. La finalul meciului cu Sepsi, Dan Șucu, acționarul majoritar, a oferit o scurtă declarație.

VIDEO. Dan Șucu, după Rapid - Sepsi 0-1: „Clubul va lua marți o decizie”

„În seara asta nu avem nimic de spus. Mâine clubul va lua o decizie”, a spus Dan Șucu la plecarea de la stadion, când a fost întrebat dacă-l va demite pe Cristiano Bergodi.

Bergodi așteaptă decizia clubului

După meci, Cristiano Berogdi, căruia fanii i-au cerut demisia în finalul meciului, a spus că așteaptă decizia clubului.

„Eu sunt antrenor până când clubul decide. Cei din conducere evaluează munca antrenorului. Eu sunt obișnuit ca fanii să-mi ceară demisia. Da, sigur e cel mai greu moment din cariera din România. Putem spune asta”, a spus italianul la PrimaSport.

FOTO. Cum a fost surprins Dan Șucu după golul marcat de Sepsi

După ce Debeljuh a marcat în minutul 90+5 al meciului de pe Giulești, camerele TV s-au îndreptat spre tribuna oficială, acolo unde se afla Dan Șucu. Acționarul majoritar a urmărit meciul alături de soție, Diana. Iar imediat după golul care a decis meciul a fost surprins profund afectat, privind în gol.

+6 FOTO

A fost un meci incredibil. Am făcut o primă repriză bună, mai ales în primele 30 de minute, când am avut ocazii foarte mari. Am avut ocazii mari și în partea a doua. Parcă mingea nu a vrut să intre în poartă. Dacă dădeam gol, ne făceam meciul mai ușor. E dezamăgirea mare. Echipa a jucat bine bine în primele 30 de minute.

- Cristiano Bergodi

Match Quiz FCSB - Rapid

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Citește mai multe știri din Superligă:

Bernd Storck, după ce i-a administrat a patra înfrângere consecutivă lui Bergodi: „Este un antrenor foarte bun, dar uneori ai nevoie și de noroc”
RAPID - SEPSI 0-1
Bernd Storck, după ce i-a administrat a patra înfrângere consecutivă lui Bergodi: „Este un antrenor foarte bun, dar uneori ai nevoie și de noroc”
Fanii Rapidului și-au pierdut răbdarea! Au venit în număr redus cu Sepsi și nu-l mai vor pe Bergodi: „Demisia, demisia!”
RAPID - SEPSI 0-1
Fanii Rapidului și-au pierdut răbdarea! Au venit în număr redus cu Sepsi și nu-l mai vor pe Bergodi: „Demisia, demisia!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (9)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  17 Aprilie 2024, 04:27
Postat de VardyParty pe 16 Aprilie 2024, 16:37

Deocamdată ai o porție micā de plans la orizont. Dupp’aia, vezi tu.

eu nu plang!! doar rad de un frustrat .. p.s. frustratul esti tu!

VardyParty
VardyParty  •  16 Aprilie 2024, 16:37
Postat de mehigh_ms pe 16 Aprilie 2024, 09:10

de tine!!

Deocamdată ai o porție micā de plans la orizont. Dupp’aia, vezi tu.

magic4ever
magic4ever  •  16 Aprilie 2024, 09:33

Si egalul era un esec pentru Rapid cand ei au obiectiv primele 3 locuri, dar o infrangere....Bergodi a pierdut vestiarul, trebuie adus Sumudica

Vezi toate comentariile (9)
Comentează