FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Rebeliune la Dinamo! Iureș în vestiar înaintea meciurilor decisive din lupta pentru salvare

Articol de - Publicat luni, 29 aprilie 2024 16:41 / Actualizat luni, 29 aprilie 2024 17:50

Mai mulți jucători români ai lui Dinamo i-au cerut socoteală lui Zeljko Kopic înaintea etapei cruciale cu U Cluj, de sâmbătă, în deplasare. Există divergențe și o ruptură între fotbaliștii români și străini.

Atmosfera la Dinamo este extrem de încărcată cu două etape înaintea finalului campionatului. Suporterii au făcut iureș după remiza cu FC Voluntari, scor 1-1. La final, i-au apostrofat pe jucători, i-au amenințat și au cerut demisia lui Zeljko Kopic, printre altele!

"Haita" se pregătește de deplasarea de la Cluj Napoca, pentru etapa cu U de sâmbătă seară, dar situația este tensionată în cadrul echipei.

Românii și străinii nu se mai înțeleg la Dinamo!

Zeljko Kopic ar fi contestat și de o parte dintre elevii săi! Conform ProSport, antrenorul croat a fost acuzat că nu are o comunicare bună cu jucătorii români din lot, iar după etapa de vinerea trecută au existat contre în vestiar.

„Frații” de la U Cluj pun presiune pe Dinamo. Ce-i mână în luptă: „Orice loc mai sus aduce un venit în plus la bugetul clubului”
U CLUJ - DINAMO
„Frații” de la U Cluj pun presiune pe Dinamo. Ce-i mână în luptă: „Orice loc mai sus aduce un venit în plus la bugetul clubului”

Mai mulți jucători români, dintre care Ricardo Grigore a fost cel mai vocal, i-au cerut explicații antrenorului, nemulțumiți de ceea ce li se întâmplă la echipă în ultima vreme. În afara lui Răzvan Patriche și a jucătorului eligibil U21, Ionuț Amzăr și/sau Antonio Bordușanu, Kopic nu s-a bazat în ultima vreme pe jucătorii români în conceperea primului „11”.

Și Dennis Politic a ajuns jucător de rezervă, iar Ahmed Bani este doar omul finalurilor de meci. Totuși, ultimul a semnat golul victoriei cu Poli Iași, scor 1-0.

Conform informațiilor GSP.ro, există o stare de animozitate între românii și străinii din lot. Aceasta întrucât există și o diferență mare în privința salariilor ce împart grupul în două. Dacă românii au salarii situate cel mult în jurul valorii de 5.000 de euro/lună, străinii sunt mult mai bine remunerați.

De exemplu, Pavicic are 18.000 de euro/lună, Edgar Ie aproximativ la fel, iar Velkovski, Milanov și Gnahore depășesc 15.000 de euro/lună. Cu toate că Dinamo are un buget de salarii de play-off, echipa este pe loc retrogradabil!

6minute a adunat Ricardo Grigore în 2024 pentru Dinamo, în rest a fost rezervă, în cel mai bun caz. A jucat doar în eșecul de la Botoșani (1-2)

Scandal cu fanii după remiza cu FC Voluntari, vinerea trecută

Fanii „câinilor roșii” și-au pierdut complet răbdarea față de favoriții lor la capătul meciului Dinamo - Voluntari, scor 1-1. Suporterii au simțit ratarea unei șanse imense în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Elevii lui Zeljko Kopic s-au dus să își salute galeria la finalul meciului cu FC Voluntari. Suporterii aflați în „Peluza Cătălin Hîldan” le-au transmis un mesaj care nu lasă loc de interpretare. Le-au strigat: „Rușine, rușine, rușine să vă fie!”. Plus amenințări directe și sugestive!

Ultrașii au continuat protestele în afara stadionului. S-au poziționat în apropierea autocarului dinamovist și au scandat amenințător: „Dacă ne duceți în B, vă rupem picioarele!”. Jandarmii și angajații firmei de pază au venit în zonă pentru a împiedica escaladarea conflictului.

Răzvan Patriche, căpitanul lui Dinamo, a mers în fața suporterilor furioși. A putut doar să asculte nemulțumirile acestora.

„Aveți condiții, aveți tot ce vă trebuie. Iar ne retrogradați, bă? Vă place să vă bateți joc de noi?”, au strigat suporterii în direcția lui Patriche.

Fanii și-au îndreptat atenția spre antrenorul Zeljko Kopic: „Pleacă acasă, bă! Mâine să pleci! Jucați ca pe vremea lui Burcă, cu pase înapoi”.

2022este anul în care Dinamo a retrogradat, echipa promovând în ediția precedentă

Citește și alte știri:

EXCLUSIV Omul care a umilit-o pe Dinamo speră într-o salvare de zile mari a „câinilor”: „Un antrenor român era mai nimerit” + Cum i-a „încins” pe unii jucători care au ajuns campioni

EXCLUSIV FOTO Are un frate mai mic cu 8 ani, care îi seamănă identic: „A dat autografe în locul meu!”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (45)
Jason
Jason  •  12 Mai 2024, 17:47
Postat de Hund pe 30 Aprilie 2024, 15:27

Acum doar zâmbesc , de râs va râde toată țara după ce terminați "aventura europeană" din primul tur)))

pai noi suntem kfr sau farul sa fim eliminati din primul tur ucl? fix aia este ca in ucl si e.l. am ajuns tot timpul departe. intertoto si schimbarea golului in deplasare ne-au pus probleme in ultimi ani. nu ca ar conta intertoto la ceva.

Jason
Jason  •  12 Mai 2024, 17:45
Postat de concret pe 29 Aprilie 2024, 22:57

***

stelute,stelute si iar stelute. ha ah ha. ce

therealreddog33
therealreddog33  •  01 Mai 2024, 01:50

Îmi place optimismul tău, speranța moare ultima. Dar din păcate e cam moartă în coteț. Jucătorii aduși sunt tot de Liga 2. Cu ce e mai slab Giafer sau Bena față de Homawoo? Dani Iglesias sau Borcea fata de Ilic sau Gnahore? Alex Pop sau Ghezali față de Selmani, Abdallah sau Gregorio? De Began, Răileanu, Neagu nu mai zic, nici nu au apucat sa joace la noi. Nicolescu a fost dat afară de la Rapid în Liga a 2 a, de "bun" ce era. El ar fi primul care ar trebui sa plece.

Vezi toate comentariile (45)
Comentează
Close