FOTBAL  »  Superliga  »  DUBAI

GALERIE FOTO De nerecunoscut! A scris istorie în Superligă, acum trăiește luxul din Dubai » Limuzină și piscină de 5 stele între zgârie-nori

Articol de - Publicat marti, 14 noiembrie 2023 10:41 / Actualizat marti, 14 noiembrie 2023 10:46

Marko Dugandzic, fostul rapidist transferat de Al-Tai, în Arabia Saudită, trăiește la cote maxime în Orientul Mijlociu. 

Atacantul fost golgheter al Superligii și-a schimbat și lookul. A trecut la o freză blondă și o barbă mai impunătoare, iar pozele pe care le pune pe Instagram arată că trăiește o viață de 5 stele. Răsfoiește-le mai jos: 

Marko Dugandzic - viața în Orientul Mijlociu
Marko Dugandzic - viața în Orientul Mijlociu
Marko Dugandzic - viața în Orientul Mijlociu
Marko Dugandzic - viața în Orientul Mijlociu
Marko Dugandzic - viața în Orientul Mijlociu
+12 FOTO

Rapid a primit în jur de 1,5 milioane de euro pentru golgheterul en-titre al campionatului, 22 de goluri în ediția 2022-2023. Atacantul croat are un salariu uriaș în Arabia: un milion pe an!

Marko Dugandzic în TOP 5 golgheteri din istoria Rapidului într-un sezon

Cu cele 22 de goluri, Marko Dugandzic este cel mai bun marcator al Rapidului pe durata unui sezon de L1 din ultimii 57 de ani, mai exact de la Ion Ionescu 1965/66, stagiune în care golgheterul all-time al giuleştenilor a înscris de 24 de ori şi a terminat pe prima poziţie în ierarhia marcatorilor. Și mai interesant este că Marko Dugandzic a ajuns pe locul 4 all time la reușite ale unui jucător vișiniu într-un singur sezon. 

Dugandzic a marcat 12 goluri din penalty și are și două pase de gol în acest sezon. E primul golgheter dat de Rapid de la Ionel Ganea încoace, în sezonul 1998-1999. Ganezul a evoluat atunci în tur pentru Gloria Bistrița.

FOTO Retras din fotbal în 2016, dublul campion din Premier League s-a apucat să vândă ceasuri de lux

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
tipsy
tipsy  •  14 Noiembrie 2023, 17:42
Postat de stefanf78 pe 14 Noiembrie 2023, 13:28

Sunt sigur că tu, dacă ai primi un salariu de 5 ori mai mare decât cel actual, ai rămâne profesionist adevărat în România, nu te’ai duce la arabi la mălai…

Nu e totul despre bani. Eu nu m-as duce. De exemplu, cand am avut sansa unui salariu dublu in Ro, am refuzat, ca voiam sa fac ceva util si implinitor. Un om cu ceva tinuta morala nu se duce sa lucreze in Arabia Saudita, sa incurajeze regimul ala. Nu toata lumea e moarta dupa cat mai multi bani. Din pacate se pare ca tu esti, daca ai impresia ca toata lumea gandeate asa.

Corcodel_topor
Corcodel_topor  •  14 Noiembrie 2023, 16:27

Bravo lui, merita. Unul dintre cei mai buni atacanti care au trecut prin Romania in ultimul deceniu. Si marcator si bun la jocul cu spatele la poarta. Daca avea la 21-22 de ani sezonul pe care l-a avut cu Rapid, ajungea tare de tot. Pacat ca a explodat acum aproape de 30 de ani. Daca ii merge bine prin Arabia si sta pe acolo inca 4-5 ani, e barosan si se retrage cu echivalentul a cat ar castiga Florinel Coman in 30 de sezoane in Romania.

arnautull
arnautull  •  14 Noiembrie 2023, 14:14

Ce istorie a scris descultul asta in superliga? Bah, voi aveti notiunea termenilor si responsabilitatea la ce scrieti, eu v-as supune la teste :)))))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează