FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Dezvăluiri de senzație ale lui Florin Prunea » Cum a ajuns de la Steaua la Dinamo: "Bă, băiatule, du-te și apucă-te de altceva"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 aprilie 2017 23:19

Florin Prunea, fostul goalkeeper al lui Dinamo, a dezvăluit cum a ajuns să joace în curtea "câinilor", în ciuda faptului că începuse fotbalul la echipa roș-albastră.

|"Am crescut la Dinamo, îmi făcea mare plăcere când jucam cu Steaua. Dar eu sunt crescut chiar în cartierul Stelei, în Drumul Taberei. De altfel, la Steaua m-am dus prima dată, nu la Dinamo, dar mi s-a spus că sunt prea slăbuț, din punct de vedere fizic.

Când m-a văzut dl Petre Mihai, antrenorul care i-a descoperit pe Ilie Dumitrescu și Dan Petrescu, mi-a zis: «Bă, băiatule, du-te și apucă-te de altceva».

M-a luat tata de mână și m-a dus la Dinamo. Tata lucra în Piața Victoriei, unde era Ministerul de Externe, nu Guvernul. Așa am ajuns eu din Drumul Taberei în Ștefan cel Mare", a spus Florin Prunea, la TV Digi Sport.

  • Prunea a evoluat pentru Dinamo în trei rânduri: între 1985 și 1988, între 1992 și 1998 și între 2000 și 2002.

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (9)
titiduru22
titiduru22  •  14 Aprilie 2017, 05:03
Postat de jim_raynor pe 13 Aprilie 2017, 01:06

meciul l-au mancat Petrescu si Belodedici,cei doi care au ratat la loviturile de departajare.

Thank You !!!

para.para
para.para  •  13 Aprilie 2017, 11:41

Poate ne si spune tabloidul cum a ajuns Prunea de la Steaua la Dinamo, dat fiind faptul ca el n-a fost niciodata legitimat la Steaua. Pentru tabloidul sporturilor aflat pe buza prapastiei, orice jucator care a vrut sa dea porbe la Steaua sau doar ca a locuit in Ghencea, este automat fost jucator al Stelei? Va plangem de mila gigistilor.

zizu
zizu  •  13 Aprilie 2017, 07:50

ceea ce demonstreaza inca odata ca steaua lua jucatori gata formati de altii,din timpuri imemoriale....cu japca daca se poate

Vezi toate comentariile (9)
Comentează