FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Opinie categorică: „Mă aștept ca Rednic să se comporte la fel și anul viitor. În iarnă, Dinamo poate aduce doar șomeri, alt tip de jucători nu găsește”

Mircea Rednic nu reușește să oprească picajul lui Dinamo / FOTO: Cristi Preda (GSP) +19   FOTO
Mircea Rednic nu reușește să oprească picajul lui Dinamo / FOTO: Cristi Preda (GSP)

Articol de GSP - Publicat marti, 21 decembrie 2021 09:48 / Actualizat marti, 21 decembrie 2021 11:07

Ce urmează pentru Dinamo în 2022? „Câinii” au pierdut și cu Farul, 0-2, și au încheiat anul pe locul 15 în Liga 1, doar 12 puncte. În condițiile actuale, salvarea de la retrogradare pare să fie un obiectiv extrem de greu de realizat pentru „câini”.

Invitat marți dimineață la GSP Live, jurnalistul GSP Remus Răureanu a radiografiat situația actuală din „Ștefan cel Mare”. Acesta e de părere că Mircea Rednic încearcă să-și găseacă mult prea multe alibiuri și e convins că retrogradarea echipei ar fi sinonimă cu falimentul.

3 lucruri care nu s-au văzut la TV în Dinamo - Farul: „I love you, Hagi”, fredonat pe stadion + „Câinii”, ironizați: „Serie B prossimo anno?”
DINAMO - FARUL 0-2
3 lucruri care nu s-au văzut la TV în Dinamo - Farul: „I love you, Hagi”, fredonat pe stadion + „Câinii”, ironizați: „Serie B prossimo anno?”

Jurnalistul Remus Răureanu analizează dezastrul de la Dinamo: „Vom auzi prin februarie că Rednic cere un timp care nu există”

„Echipa lui Dinamo începe să semene cu un trial, nu cu o echipă adevărată. Dinamo arată rău, deși în ultimele luni au mai venit vreo 14 jucători. E o selecție continuă acolo, doar nu va fi timp în iarnă. Pregătirea e scurtă, n-o să dureze mult și vom auzi prin februarie că Rednic și conducerea cer un timp care nu există. În iarnă, ei pot aduce doar șomeri, alt tip de jucători nu găsesc.

Rednic a adus câțiva jucători pe care și i-a asumat, n-a confirmat nimeni. Orice antrenor, când acceptă să preia o asemenea echipă, își asumă rezultatele. Din moment ce a acceptat postul, Rednic e vinovat. Se adună cam multă alibiuri. El a eșuat la Viitorul, la Poli Iași, sunt o grămadă de eșecuri”. 

Remus Răureanu, la GSP Live: „Mă aștept ca Rednic să se comporte la fel și anul viitor”

„În ultimii 5 ani, caută explicații pentru eșecuri și adună doar eșecuri. Mă aștept ca Rednic să se comporte la fel și anul viitor, să continue să găsească explicații. El a avut toată libertatea, a fost antrenor, manager. A avut toată libertatea posibilă.

Retrogradarea lui Dinamo ar însemna falimentul. Toată strategia făcută cu insolvența, pentru însănătoșirea clubului, ar fi degeaba dacă ar «pica»”, a spus Remus Răureanu, în direct la GSP Live. 

Ionel Dănciulescu, după Dinamo - Farul 0-2: „Credeam că este un joc de-a șoarecele și pisica”

Ionel Dănciulescu i-a criticat dur pe jucătorii pregătiți de Mircea Rednic. Fostul mare atacant este de părere că jocul lui Dinamo arată teribil și jucătorii îi lasă senzația că nu se cunosc între ei: 

„M-am supărat, a fost încă o evoluție dezamăgitoarea a lui Dinamo. Am văzut foarte multe greșeli pe faza defensivă, ați văzut cu toții ce s-a întâmplat la golul 2. Este nepermis să vezi așa ceva! La un moment dat credeam că este un joc de-a șoarecele și pisica

Parcă am văzut 11 jucători adunați și obligați să joace cu Farul Constanța. Am văzut o echipă debusolată, fără personalitate, unde toți jucătorii stăteau cu capul în pământ. Eu eram un tip optimist, dar nu știu ce se va întâmpla în această iarnă. Ce poți să faci acum? Iar dai 7-8 jucători afară? Pauza e scurtă. Mai sunt 9 partide după pauză, ce poți să scoți de acolo?", a spus Danciu la Digi Sport Special

Cele mai tari imagini din meciul Dinamo - Farul

+15 FOTO

VIDEO Ciprian Marica: „Situația lui Dinamo este tristă”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV 3 lucruri care nu s-au văzut la TV în Dinamo - Farul: „I love you, Hagi”, fredonat pe stadion + „câinii”, ironizați: „Serie B prossimo anno?”

Rednic anunță 14 plecări! A dat și nume: „Ai 5.000 pe lună și ești ridiculizat, trebuie să pleci!” + „Am vrut să amân meciul cu Farul”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (25)
creeperno115
creeperno115  •  21 Decembrie 2021, 22:58

A venit Stoican

jony1973
jony1973  •  21 Decembrie 2021, 16:53
Postat de zorrozabal pe 21 Decembrie 2021, 14:33

Nu tine„argumentul”!Antrenorul incepator Florin Bratu(platit de Negoita cu...o mie de euro/luna),a castigat play out numai cu victorii pe linie si doar un egal(in ultima etapa),cu 9(noua),tineri promovati de el de la U19 si U18 si care sunt...exact jucatorii astia pe care Rednic ii umileste acum si pe care i-a alungat si in mandatul precedent!Si inca ceva?Mioveni(care ne-a batut de doua ori) sau Craiova lui Mititelu(care ne-a luat 4 puncte din 6),are jucatori mai buni?

Daca ascultau sfatul meu de la inceputul campionatului sa-l aduca pe Bratu antrenor, eu spun ca eram mult mai sus acum in clasament. Am adus in schimb antrenori care au bulversat lotul de jucatori, aducand amatori, nu fotbalisti, plus ca nici Bonetti, nici Rednic nu au mai reusit nimic bun in antrenorat in ultimul timp. Pentru redresarea echipei trebuie adus un antrenor care stie sa formeze o echipa si care sa joace ofensiv, apoi restructurat lotul de jucatori in functie de cerintele noului antrenor. Nu este Rednic singurul impresar din Romania care poate aduce jucatori. Daca vom temporiza pentru un 0-0 sau 0-1 chinuit nu vom reusi nimic.

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  21 Decembrie 2021, 15:59

Rednic aduce falimentul daca nu este eliminat rapid din club !

Vezi toate comentariile (25)
Comentează