FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Un idol al fanilor se amuză pe seama situației din club: „Zici că e serial pe Netflix. E o comedie bună”

Ionuț Negoiță încearcă în zadar să vândă Dinamo +6   FOTO
Ionuț Negoiță încearcă în zadar să vândă Dinamo

Articol de GSP - Publicat luni, 01 iunie 2020 21:07

Sergiu Hanca (28 de ani), mijlocașul polonezilor de la KS Cracovia, a vorbit despre situația de la Dinamo, fosta lui echipă, acolo unde Ionuț Negoiță încearcă de o perioadă îndelungată să vândă clubul. 

Interminabilele tratative pe care Ionuț Negoiță le-a avut în ultimii ani cu diverși investitori nu-l mai impresionează pe Sergiu Hanca:   

Am impresia că mă uit la un serial pe Netflix când văd că zilnic cumpără cineva clubul. E o comedie bună. Râdem, glumim, dar mi-aș dori să cumpere cineva cu adevărat acest club și să readucă această echipă în prim-plan.

Dinamo e cel mai mare brand al țării în momentul de față și cu siguranță nu va muri. Dinamo e o stare de spirit, trăiește prin suporteri și, până la urmă, tot se va nimeri cineva care să vină să salveze clubul”, a afirmat Sergiu Hanca, la emisiunea „Digi Sport Special”.

DINAMO. Un idol al fanilor se amuză pe seama situației din club: „Zici că e serial pe Netflix. E o comedie bună”

Sergiu Hanca e unul dintre cei mai apreciați jucători din istoria recentă a „câinilor”. A evoluat în „Ștefan cel Mare” între 2016 și 2019, perioadă în care a reușit 20 de goluri și 22 de assisturi în 112 meciuri disputate în toate competițiile. 

Noua telenovelă spaniolă: Ionuț Negoiță, în tratative cu Juan Jose Melero Marin

După ce negocierile cu Herminio Menendez au căzut, finanțatorul Ionuț Negoiță discută acum cu Juan Jose Melero Marin, un om de afaceri care în trecut a lucrat la Getafe.

Ionuț Negoiță vrea să vândă Dinamo de mai bine de trei ani, au fost tot felul de discuții, au rămas la acest stadiu. Acum, negocierile cu Melero Martin au ajuns în punctul în care finanțatorul „câinilor” i-a cerut acestuia suma de 500.000 de euro drept garanție pentru a vedea că poate investi imediat în club suma de 3 milioane de euro, pentru a achita datoriile. Spaniolii trebuie să dea un răspuns până luni, 1 iunie. 

VIDEO. Poveste amuzantă: „Cu primii bani primiți la Dinamo, nu îmi puteam cumpăra nici măcar o pereche de adidași”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Ionuț Chirilă, radiografie dură despre situația de la Dinamo: „Am auzit că trebuie să vină cineva care să dea 15-20 de milioane de euro. E total greșit!”

DINAMO. Marius Niculae îl ia tare pe Ionuț Negoiță: „Ba vinde, ba nu vinde...” + „Eu nu acceptam bani de la suporteri!”

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (3)
creeperno
creeperno  •  01 Iunie 2020, 22:52

Intregul 2020 e un serial

blatistudinovidiu
blatistudinovidiu  •  01 Iunie 2020, 22:39

Care idol care fani ma?

nicolaedobrin
nicolaedobrin  •  01 Iunie 2020, 22:04

Si eu urmaresc serialul cu interes. Sper sa nu se termine brusc, ca o sa plang cum n-am mai plans de cand s-a terminat serialul "Inima de roman(?)" cu masonii si Valerii Moraru in rolul principal

Vezi toate comentariile (3)
Comentează