FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // VIDEO Un fost campion cu Dinamo îi acuză pe jucători după incidentele cu huliganii: „Ei iubesc Dinamo! Fotbaliștii să alerge și să bage capul în gheata adversarei”

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 august 2019 14:56

Cosmin Bărcăuan (41 de ani), fost campion cu Dinamo, a vorbit despre situația de la echipa roș-albă și despre incidentele după meciul contra Chindiei, 2-3, când fanii au atacat autocarul echipei pe DN1. (Detalii AICI) 

„Cum să fie speriați jucătorii? Jumătate dintre jucători sunt prieteni cu cei din galerie. Așa era și pe vremea mea. Când era bine, eram prieten cu fanii, când era rău, ne certau.  

Suporterii aceștia iubesc Dinamo. Problema e că nu a coborât nimeni din autocar să discute cu suporterii. Să spună cineva «Știm că noi suntem de vină». Da, jucătorii sunt de vină. Ei au jucat cu Chindia. Jucătorii trebuie să înțeleagă că tricoul lui Dinamo e greu, aduce responsabilități. Dinamo e un nume pe care toată lumea îl știe. Trebuie să înțelegi unde ești. Trebuie să alergi, să pui capul în gheata adversarilor”, a declarat Cosmin Bărcăuan la TV Digi Sport. 

„Problema jucătorilor e una mentală. Lotul are valoare de Liga 1. E presiune pe jucători și de aceea văd greșeli tactice și tehnice” - Cosmin Bărcăuan 

3 trofeeare Cosmin Bărcăuan la Dinamo: 1 campionat și 2 Cupe

Ce s-a întâmplat aseară: huliganii au atacat autocarul lui Dinamo

ltrași cu cagule au spart geamurile autocarului, jucătorii și staff-ul au scăpat și s-au refugiat la Săftica!

Nici un jucător sau membru al staffului nu a fost rănit, aceștia fiind mai mult speriați, au povestit surse din cadrul clubului pentru GSP. Odată ajunși la Săftica, unii jucători au ales să doarmă în cantonament, alții au plecat acasă cu mașinile personale. TOTUL AICI. 

Citește și:

Florin Prunea, prima reacție după scandalul făcut de huliganii lui Dinamo: „Probabil ne linșau” + moment incredibil: „La secția de Poliție nu era nimeni”

Citește și:

Transferul la FCSB a fost confirmat la miezul nopții! A făcut anunțul categoric: „A plecat”
Superliga
Transferul la FCSB a fost confirmat la miezul nopții! A făcut anunțul categoric: „A plecat”
A rămas fără permis după meciul Generației de Aur: „Vă dați seama cât de beat eram?” » Ce alcoolemie a avut
Nationala
A rămas fără permis după meciul Generației de Aur: „Vă dați seama cât de beat eram?” » Ce alcoolemie a avut
Primul transfer pregătit de Neil Lennon la Rapid » Presa din Scoția a făcut anunțul: este mijlocaș central și evoluează în Anglia
Superliga
Primul transfer pregătit de Neil Lennon la Rapid » Presa din Scoția a făcut anunțul: este mijlocaș central și evoluează în Anglia

La fel ca Ionel Ganea! Un nou fotbalist de legendă a reacționat dur după ce nu a fost invitat la meciul de adio: „Eu am construit această Generație de Aur! ”

O imagine postată de Jose Mourinho din vestiarul Arenei Naționale a devenit virală în Italia: „Unicul pe care îl iubesc”


Comentarii (17)
zizu
zizu  •  17 August 2019, 16:01

Bărcăuan are dreptate! Ptr a nu mai fi înjurat și a și ascunde nerealizările ,prunea aruncă totul în cârca suporterilor! Ca și în cazul suspendării dictate de federație...! Orice club ar fi făcut apel,ptr ca să fie redusă pedeapsa,prunea și negoiță tac mâlc! Nu e mare lucru ,prunea fiind maestru în diversiuni,să fi pus el niște băiețași cu cagulă,să facă puțin scandal,ptr a da vina pe suporteri! Pe teren ,la viitorul,au fost fără cagule,acum brusc ,au cagule

zidane92
zidane92  •  17 August 2019, 16:21
Postat de demarco72 pe 17 August 2019, 15:12

Bărcăuan,ești ***! Acești așa - ziși suporteri PCH sunt o gașcă de *** care produc doar teroare. Cum să joci fotbal când ști că ***i din PCH vin peste tine acasă.

Ești ruda cu rauta? Că văd că sunteți amândoi de o inteligență debordanta dar când baga cardul in bancomat și ies 6000 euro pentru 4 reprize de somn de 1h 30 min in iarba pe luna e bine?

zidane92
zidane92  •  17 August 2019, 15:39

Respect Cosmin barcauan!!! Un caracter adevărat!!! Un campion cu dinamo un jucător care juca când dinamo era dinamo nu un SRL din Vitan Bârzești!!! Sa va povestească barcauan care a luat titlul aici în 2002 și 2004 ce era la înfrângeri, pai băieții ăștia la înfrângeri nu dormeau noaptea de furie că îi înjurau toti și apoi mâncau pământul să câștige!!! Rauta rade sfidător din autocar după ce pierde 5/6 meciuri ce sa înțeleagă un manelist fara creier de la Câmpulung!!! In afara de nistor Sorescu și montini as da afara pe toți over 21

Vezi toate comentariile (17)
Comentează