FOTBAL  »  Superliga  »  FC HERMANNSTADT

EXCLUSIV Dragoș Iancu revine în forță: „Încep alergarea!”. Fotografii și video cu puternic impact emoțional

Dragoș Iancu
Dragoș Iancu

Articol de - Publicat joi, 30 noiembrie 2023 14:57 / Actualizat joi, 30 noiembrie 2023 16:34

La nici două luni și jumătate de la fractura de peroneu suferită pe 24 septembrie, Dragoș Iancu se întoarce pe teren. După ce i-au fost scoase șuruburile de la piciorul operat, ieri i s-au extras și firele, iar de săptămâna viitoare își reia activitatea cu alergări ușoare: „Până la Crăciun rămân la baza din Berceni a FCSB-ului”.

Dragoș Iancu se reface uimitor de repede. Și de bine! Nu s-au făcut două luni și jumătate de la fractura de peroneu suferită în meciul cu Petrolul (0-0) și mijlocașul lui FC Hermannstadt se pregătește să revină pe teren!

+18 FOTO

„Îmi merge cum nu se poate mai bine. Săptămâna viitoare încep să alerg. Mai întâi alergări ușoare, apoi, treptat, am să încep să lucrez și cu mingea. Așa mi-a zis domnul Ovidiu Kurti (n.r. - fizioterapeutul FCSB)”, a declarat Dragoș Iancu, azi, în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor.

Lui Dragoș Iancu i-au fost scoase și firele de la picior: „Acum pot să fac bazine, nu mai e pericol de infecție”

Jucătorul sibian are 17 zile de când i-au fost scoase cele două șuruburi montate la intervenția chirurgicală suferită pe 25 septembrie. Iar miercuri i-au fost îndepărtate și firele: „Acum nu mai e niciun pericol de infecție și azi am putut să dau drumul la bazine”.

Mijlocașul în vârstă de 21 de ani are și o mobilitate mai bună, ceea ce i-a permis să treacă la exerciții mai grele. „Șuruburile nu-mi permiteau să ridic greutăți. Nu puteam să forțez. Dar de-o săptămână, de când am renunțat la cârje, merg normal și fac exerciții inclusiv cu haltere. Am pus masă musculară, stângul arată acum cam ca dreptul”, susține Dragoș.

Vedeta de la FCSB recunoaște că-l deranjează criticile lui Gigi Becali: „Mi-am pierdut din încrederea în mine din cauza patronului”
FCSB
Vedeta de la FCSB recunoaște că-l deranjează criticile lui Gigi Becali: „Mi-am pierdut din încrederea în mine din cauza patronului”

Dragoș Iancu merge de Crăciun acasă, la Cluj, apoi în cantonament, cu Hermannstadt

El va rămâne în baza FCSB-ului până în apropiere de Crăciun, pe 23 decembrie urmând să se întoarcă acasă, la Cluj: „Apoi, după Sărbători, plec cu Hermannstadt în cantonament. Abia aștept!”.

Cel care i-a provcat fractura pe 24 septembrie, Vali Țicu, a reintrat deja la Petrolul. Căpitanul ploieștenilor primise inițial 16 etape de suspendare, dar, la judecarea recursului, pedeapsa i-a fost redusă la jumătate. Iar cele 8 meciuri pe tușă le bifase deja.

Dragoș Iancu a fost surprins de înjumătățirea pedepsei lui Țicu

Iancu a fost și el surprins de înjumătățirea suspendării lui Țicu: "Atunci când i-au dat 16 meciuri, am zis că poate e cam mult. Dar acum, cu numai 8, mi se pare cam blândă suspendarea. În condițiile în care pentru un scuipat regulamentul spune că iei între 6 și 12 etape.

Dar, până la urmă, pe mine nu mă încălzea cu nimic dacă îi dădeau nu știu câte meciuri de suspendare lui Țicu. Mi-a mai dat așa, din când în când, câte un mesaj, să mă întrebe cum sunt. Pentru mine e un subiect încheiat. Nu-mi doresc decât să fiu bine și să revin cât mai repede pe teren".

Citește și:

Cine transmite la TV tragerea la sorți a grupelor EURO 2024 » Când își află România adversarele

Din mașină, a făcut strategia lui Dinamo pe 4 ani: „În ultimul sezon, titlul și grupe de Europa sau Champions League”

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează