FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - PETROLUL 0-2

Dugandzic, la pământ după eșecul cu Petrolul: „Jucam 3 zile și tot nu marcam!”

Articol de - Publicat luni, 14 august 2023 00:43 / Actualizat luni, 14 august 2023 00:54

Petrolul s-a impus în deplasarea cu Rapid, scor 2-0, în runda cu numărul 5 a Superligii. Marko Dugandzic, golgeterul giuleștenilor, nu a găsit explicații pentru prestația modestă.

Marko Dugandzic a ratat o șansă imensă în duelul cu Petrolul și a oferit declarații serii: „Jucam trei zile și tot nu marcam”.

Imagine incredibilă surprinsă de reporterul GSP în parcarea din Giulești, la 10 minute de la fluierul final din Rapid - Petrolul!
Rapid - Petrolul 0-2
Imagine incredibilă surprinsă de reporterul GSP în parcarea din Giulești, la 10 minute de la fluierul final din Rapid - Petrolul!

Marko Dugandzic, după Rapid - Petrolul 0-2

„Nu prea am cuvinte să descriu ce se întâmplă. Trei autogoluri în două meciuri! Și eu am greșit astăzi, am avut impresia că am fi jucat trei zile și tot nu am fi marcat. Am pierdut trei puncte importante. 

Chiar nu știu ce să mai zic. Nu îmi amintesc un astfel de meci în toată cariera. E un meci cum rar trăiești, am controlat lucrurile, am avut ocazii, dar s-a întâmplat ce s-a întâmplat.

Nu am explicații. dacă aș avea, poate am putea îndrepta situația. După ce primim gol nu știm cum să revenim. Trebuie să facem ceva, trebuie să trecem peste. O singură victorie în 5 meciuri nu e destul. Nici nu am avut un program foarte greu”, a comentat Marko Dugandzic la Orange Sport. 

Alexandru Albu, după Rapid - Petrolul

Ghinionul se ține lanț de noi. Adversarul a avut acea ocazie a lui Irobiso. În rest, nimic clar. Alea nu sunt ocazii. Au fost cadouri. Ei au ratat, noi am dat autogoluri. Așa ceva este incredibil. Trebuie să facem ceva, tot noi trebuie să o scoatem. 

Trebuie să fim bărbați, să ne asumăm și să tragem cât mai tare. Ați văzut că suporterii sunt nemulțumiți, au tot dreptul. Ne cerem scuze în fața lor și sper ca de la meciul următor să anunțăm altceva. 

Toată lumea din vestiar e supărată. Toți greșim. Suntem toți în aceeași barcă. Trebuie să-i încurajăm, să ne încurajăm unul pe altul și să scoatem tot ce este negativ și rău din jocul nostru. Trebuie să rămânem doar cu părțile bune și să înscriem mai multe goluri
- Alexandru Albu, mijlocaș Rapid

FOTO: Imagini cu scenografiile pregătite la Rapid - Petrolul 

+14 FOTO

VIDEO. Răzvan Oaidă, autogol hilar în Rapid - Petrolul 

Citește și alte știri din Superligă: 

„Dodel” Tănase a numit principala contracandidată a FCSB-ului în lupta pentru titlu: „Mi-a plăcut mult de ea”

EXCLUSIV Alex Mitriță se cere la națională, dar Edi Iordănescu are alte planuri pentru meciurile cu Israel și Kosovo

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează