FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Elias Charalambous pregătește o schimbare în primul „11” la FCSB » Cum a reacționat Gigi Becali

Deian Sorescu și Ovidiu Popescu ar putea fi titulari la FCSB
Deian Sorescu și Ovidiu Popescu ar putea fi titulari la FCSB

Articol de , , - Publicat marti, 02 mai 2023 13:22 / Actualizat marti, 02 mai 2023 14:19

Gigi Becali a dezvăluit că antrenorul Elias Charalambous pregătește o schimbare în formula de start de la FCSB. 

Împrumutat la Rakow (Polonia), Deian Sorescu (25 de ani) a fost folosit mai mult în defensivă, ca fundaș dreapta. 

Acum, Gigi Becali spune că Elias Charalambous vrea să-i schimbe acestuia poziția și să-l folosească pe postul de extremă dreapta, poziția sa de bază. 

Gigi Becali, o nouă criză de nervi la adresa lui Vassaras: „E batjocură! Fac cerere la Guvern și Parlament” + „Îngerii i-au ridicat mingea lui Ivan și a ratat penalty-ul”
FCSB
Gigi Becali, o nouă criză de nervi la adresa lui Vassaras: „E batjocură! Fac cerere la Guvern și Parlament” + „Îngerii i-au ridicat mingea lui Ivan și a ratat penalty-ul”

VIDEO Schimbare în primul „11” la FCSB. Anunțul lui Gigi Becali 

„Mi se pare că lui Sorescu i se va schimba postul. Așa mi-a zis Charalambous. E păcat ca unul de 20 de ani (n.r- Pantea) să fie rezervă. Pe Sorescu îl vede mai mul ca aripă. Am zis «Fă, mă, ce vrei!». Dacă a adus echipa aici, să facă ce vrea! 

Va face niște antrenamente să vadă ce va face. Am vorbit prin MM Stoica cu el”, a declarat Gigi Becali. 

Cum va arăta FCSB

 Cum Andrei Cordea și David Miculescu sunt ieșiți din formă, Deian Sorescu va fi urcat pe postul de extremă dreapta. În primul „11”, ca fundaș de bandă își va face apariție Alexandru Pantea sau Ovidiu Popescu. 

FCSB: Târnovanu - Pantea (Ov. Popescu), Tamm, I.Cristea, Radunovic - Olaru, Șut, Oct. Popescu - Sorescu, Compagno, Fl. Coman 

La ora asta, noi avem prima șansă să câștigăm campionatul. De ce ? Avem 3 meciuri acasă și doar unul în deplasare, care e tot acasă. La Constanța, publicul e jumătate-jumătate. În mod normal, vom câștiga. Noi avem prima șansă. CFR Cluj nu a fost slabă cu Rapid. Eu mă așteptam la un egal. E greu să câștigi în Giulești. Sunt fani mulți, stau aproape. 

- Gigi Becali 

Citește și:

FCSB, la un pas să rămână fără unul dintre cei mai importanți oameni! A refuzat oferta lui Gigi Becali și are două propuneri tentante pe masă!

Poate FCSB să câștige titlul cu Elias Charalambous? Răspunsul lui Leo Strizu: „Hai că mă iei la mișto. La Steaua sunt trei oameni care decid”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (8)
CMDDP
CMDDP  •  02 Mai 2023, 23:20
Postat de contrabas3 pe 02 Mai 2023, 19:34

Ce ai băut? Sunt doar trei puncte între Farul și FCSB.

Ma, vreo doua cafele. Sunt bine. Pana iti dai seama de ce sunt 4 puncte, bea si tu niste cafea. In ciuda tuturor, cica e foarte buna pentru organism!

lefter_popescu
lefter_popescu  •  02 Mai 2023, 22:24
Postat de retribution pe 02 Mai 2023, 19:28

ce naiba *** si de ce minti? este fix invers,becali a spus de la inceput ca sorescu este fundas,doar de cand a venit Elias antrenor la Steaua din liga 1 s-a pus problema ca sorescu sa fie extrema dreapta. si uite-l extrema dreapta,mai mult a si inscris 2 goluri in putinele luni de cand este la Steaua ,doua goluri care au insemnat 6 puncte. deci goluri mai mult decat importante.

Amice, asta e cusurul tău...nu citești cu atenție sau dacă citești nu înțelegi. Al doilea gol pe care îl pomenești, Sorescu l-a înscris jucand în postura de extrema stânga...retine extrema stânga (în locul lui Coman)și nu dreapta precum insiști tu. Ordinul lui Gigi Valiza a fost respectat cu sfințenie de "Aralambie" .

mafa
mafa  •  02 Mai 2023, 21:02
Postat de retribution pe 02 Mai 2023, 19:25

daca Steaua din liga 1 bate tot pana la final,iti dau in scris ca,castiga campionatul. sansele ca farul sa faca 9 puncte din 9 cu csu,kfr si clona fc r sunt zero. numai asa ca idee,kfr spre exemplu nu are cum sa le dea meciul celor de la farul in ultima etapa prin simplu fapt ca ar rata europa.

Eprubeta, vorbesti de clone ??...de ce nu te uiti in laboratorul tau ?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează