FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Avem documentele EXPLOZIVE care ar putea răsturna situația! Steaua Armatei NU poate să existe

Articol de GSP - Publicat luni, 03 aprilie 2017 15:39

În războiul cu CSA, Gigi Becali primește un ajutor neașteptat din partea lui Adrian Mititelu.

În urmă cu câteva zile, Mititelu spunea că are mai multe documente prin care îl poate ajute pe Gigi Becali și pe care le va prezenta în dosarul dezafilierii Universității Craiova și care-l vor ajuta să câștige procesul împotriva FRF și LPF.

Aceste documentele îl ajută și pe Gigi Becali. Documentele arată că nu pot exista echipe departamentale, ceea ce o pune pe CSA într-o poziție vulnerabilă atunci când va încerca să promoveze echipa în Liga a 2-a. 

Documentele demonstrează că cluburile de fotbal se pot organiza ca Asociații fără scop lucrativ sau ca Societăți Comerciale pentru a juca fotbal la nivel profesionist

ADRESA+NOTA by Gazeta Sporturilor on Scribd

Save

Save

Ordonanta de Guvern Nr 266 08051992 by Gazeta Sporturilor on Scribd

Ce spune mititelu

"Primul set de acte arată clar corespondența Ministrului Justiției cu FRF. Le spune tot ce trebuie să facă. Cluburile de fotbal trebuiau atunci reorganizate după legislația în vigoare. Concluzia este că până în 1994 toate cluburile trebuiau să devină profesioniste, în sensul că trebuiau să devină Societate Comercială sau Asociație, nu aveau dreptul de a juca în Liga 1 și a 2-a.

Erau retrogradate! Clubul Sportiv al Armatei Steaua s-a transformat abia în 1998 în Asociație, deci a funcționat câțiva ani ilegal. E clar! Ordinul e clar! Asta justifică de ce s-a privatizat Universitatea Craiova așa devreme, din 1991. Toate cluburile, mai puțin Clubul Sportiv al Armatei nu au făcut-o.

Eu nu înțeleg cum au funcționat ei pentru că erau club departamental. Dacă tu nu mai poți juca, cum să ajungi să-i ceri lui Becali palmaresul, brandul. Cu emblema e treaba lor, dar numele și palmaresul nu au cum să îl ia.

Aceste acte închid discuțiile cu privire la identitatea sportivă. Dacă ai continuitate sportivă ai tot, nume, palmares. Emblema este altceva", a zis Adrian Mititelu pentru GSP.RO.

 

LPF: " Steaua Armatei nu va putea promova niciodată în Liga 1!"

"Acel club al Armatei nu va putea juca niciodată în prima ligă profesionistă pentru că nu se poate prin statut. Tocmai de aceea s-au rupt cluburile departamentale acum mulţi ani.

Cât timp patronul va fi MApN, acea echipa nu va putea juca în prima liga. Decât dacă o vor da unui alt om, adică unui alt Becali. Şi unde se va ajunge? În aceeaşi situaţie de acum", a spus Mitran la TV Sport ro.

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (148)
para.para
para.para  •  04 Aprilie 2017, 11:30

Mai gsp, intelegem ca va este greu sa va obisnuiti cu noul nume al echipei favorite, dar trebuie sa respectati si voi justitia romana.

eugen76_pan
eugen76_pan  •  04 Aprilie 2017, 02:35

AJICA ,STAI JOS!NOTA 4!Cum spuneam marin ajica s-a mai FASAIT odata pe el!treaba e foarte simpla .. drept de FOLOSINTA marca pentru a putea juca in cupele europene fara sa se instraineze brandul.!la craiova nici macar asta nu s-a facut legal..sau intalnit niste escroci si au numit o societate in graba Univ Craiova .

timm
timm  •  03 Aprilie 2017, 23:10
Postat de grandetorito pe 03 Aprilie 2017, 21:34

Eu sunt convins ca are o pregatire juridica mai buna decat a noastra. Dar faptul ca nu stie sa explice ce sustine, ma face sa cred ca face confuzie intre termeni si ajunge sa se contrazica singur. Oare el nu stie ca palmaresul este alcatuit pe baza constatarilor facute de FRF si UEFA!? Cine declara o echipa castigatoare la final de campionat? ICCJ?! Nu federatia? Cine stabileste lista de victorii/trofee in competitiile interne? Nu forul care organizeaza competitiile respective, in speta FRF?!?

Prima faza. Apoi in caz de litigiu ICCJ stabileste cui apartine acel palmares. Daca a fost instrainat sau nu.

Vezi toate comentariile (148)
Comentează