FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Focar de coronavirus la Dinamo! Încă trei jucători au fost depistați pozitiv

Articol de , - Publicat sambata, 18 iulie 2020 14:37 / Actualizat sambata, 18 iulie 2020 19:12

Încă trei jucători de la Dinamo au fost depistați pozitiv cu coronavirus, potrivit informațiilor GSP.RO. Cei trei fotbaliști care au ieșit pozitiv sunt Diego Fabbrini (29 de ani, mijlocaș), Aleksander Mitrovici (17, portar) şi Dan Tălmaciu (19, fundaș). Informația a fost confirmată de oficialii clubului Dinamo.

Astfel, numărul fotbaliștilor din lotul „câinilor” infectați cu COVID-19 ajunge la 10. Primele 6 cazuri au fost confirmate joi, iar aseară a fost testat pozitiv și Andrei Sin, cel care s-a internat peste noapte la „Matei Balș". Restul jucătorilor sunt acasă, în izolare.

Fabbrini a acuzat zilele trecute dureri de cap, iar din acest motiv a repetat testul, care a ieșit pozitiv. Ceilați doi, Mitrovici și Tălmaciu, juniori ai „câinilor”, fac parte din grupul de 8 care a venit recent la echipa mare, decimată de focarul existent. Ei au disputat un meci miercuri la juniori. 

"Dinamo București a anunțat astăzi Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) că încă trei jucători au fost confirmați pozitiv la testul Real Time PCR pentru diagnosticarea Covid-19. Numărul jucătorilor dinamoviști confirmați pozitiv la testările efectuate în această săptămână a ajuns la 10. Toți reprezentanții echipei vor reface zilele următoare testul Real Time PCR pentru diagnosticarea Covid-19, conform prevederilor legale stabilite de ordinul comun al Ministerului Tineretului și Sportului și Ministerul Sănătății, pe perioada acestor zile fiind urmate măsurile impuse de Direcția de Sănătate Publică"
comunicat al clubului Dinamo, emis la ora 15:08

Următoarea testare a dinamoviștilor va avea loc marți dimineata, la Săftica! Oficialii dinamoviști susțin că ei nu mai pot continua competiția, mai ales că există pericolul ca și alți fotbaliști ai „câinilor” să fie pozitivi.

Jucătorii de la Dinamo infectaţi cu COVID-19:

  1. Valentin Lazăr (30 de ani, extremă stânga)
  2. Filip Mrzljak (27 de ani, mijlocaș defensiv)
  3. Ricardo Grigore (21 de ani, fundaș central)
  4. Mihai Popescu (27 de ani, fundaș central)
  5. Alexandru Răuță (28 de ani, mijlocaș defensiv)
  6. Ștefan Fara (19 ani, portar)
  7. Andrei Sin (28 de ani, fundaș stânga)
  8. Diego Fabbrini (29 de ani, mijlocaș ofensiv)
  9. Aleksander Mitrovici (17 ani, portar)
  10. Dan Tălmaciu (19 ani, fundaș)

Ce echipă poate alinia acum Dinamo:

  • Straton- Kostrna, Puljic, Ehmann, Skovajsa - Serban - Moldoveanu, Neicuțescu, Bani, Mihaiu- Montini

VIDEO Ai grijă să porți corect masca de protecție! Ce nu trebuie să faci atunci când o utilizezi

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Filip, înapoi la Dinamo?! Două mutări de ultimă oră anunțate de Dănciulescu: „Sunt mijlocași foarte buni”

Fanii-acționari ai lui Dinamo au reacționat violent după decizia FRF: „Totul pute a brânză de oaie!”

Citește și:

Acuzații GRAVE la Craiova: „L-am dat afară pentru că bănuim că a influențat anumiți jucători să nu-și apere corect șansele” + Replica acuzatului
Liga 2
Acuzații GRAVE la Craiova: „L-am dat afară pentru că bănuim că a influențat anumiți jucători să nu-și apere corect șansele” + Replica acuzatului
Cătălin Cîrjan, la Dinamo! Transferul anunțat marți de GSP, oficializat astăzi
Superliga
Cătălin Cîrjan, la Dinamo! Transferul anunțat marți de GSP, oficializat astăzi
Laszlo Pinocchio » Dioszegi și-a vândut onoarea pentru „peste un milion”. De la „ca să arăt tuturor din România că nu facem blaturi” la „100% Ștefănescu nu e de vânzare pentru FCSB”
Superliga
Laszlo Pinocchio » Dioszegi și-a vândut onoarea pentru „peste un milion”. De la „ca să arăt tuturor din România că nu facem blaturi” la „100% Ștefănescu nu e de vânzare pentru FCSB”

„Scaunul dentistului din Hong Kong!” » Momentul NEBUN cu Paul Gascoigne la Euro 1996: „Păcat că era glucoză în sticlă, nu gin ...”

Leonard Doroftei despre averea strânsă: „M-au vândut în Canada. Aveam de toate, dar nu aveam nimic”


Comentarii (144)
alenb
alenb  •  18 Iulie 2020, 15:01

Astia se infesteaza singuri ca sa fie facuti scapati de la retrogradare. Nu va e de ajuns 6 infestati, facem 10 sau oricat o sa fie nevoie sa schimbati sistemul competitional ca sa scapam noi.

agiler
agiler  •  18 Iulie 2020, 16:23

Și-au făcut-o cu mâna lor e clar.Aici sunt două supoziții.Prima că au făcut treaba asta intenționat.Ca să forțeze oprirea competiției sau să joace restanțele când deja clasamentul e complet.A doua și cea mai adevărată e faptul că Dinamo a ajuns un club de râsul plânsul în care fiecare face ce vrea.De la femeia de servici până la Negoiță.Si denotă prostia și amatorismul total al pseudo fotbaliștilor de la Dinamo.

steauanuefcsb
steauanuefcsb  •  18 Iulie 2020, 15:08
Postat de emil1986 pe 18 Iulie 2020, 14:50

Mimamo, club blestemat! Blaturile pe banda rulanta facute in perioada comunista, mai ales in cea in care antrenor era Lucescu, cand Camataru si Mateut castigau ghete de aur fraudulos, dar si perioada Borcea, cand acesta controla si vantul (sunt cuvintele lui) au facut ca acest club patronat de securitatea comunista sa fie blestemat de milioane de suporteri, dar nu numai.

prostalau gigist.

Vezi toate comentariile (144)
Comentează