FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Ionuț Negoiță s-a întâlnit cu Kyros Vassaras: „Îl vedeam așa relaxat, cu o vrăjeală... «Băi oameni buni, voi vă bateți joc?»”

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 martie 2021 13:54 / Actualizat vineri, 19 martie 2021 19:52

Ionuț Negoiță, 47 de ani, fostul patron al clubului Dinamo, om de afaceri în imobiliare, industria hotelieră și construcții, a acceptat invitația de a participa la o ediție specială a emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.
  • Emisiunea cu Ionuț Negoiță a fost difuzată prima dată în martie 2021

Acesta a explicat de s-a implicat la Dinamo, de ce s-a dus peste șefii arbitrajului din România și care a fost reacția președintelui Kyros Vassaras, în momentul în care patronul "câinilor" a ajuns la sediul FRF.

- Domnule Negoiță, de ce ați decis să preluați Dinamo?
- Eu fiind din domeniul construcuțiilor, care-mi place cel mai mult și-l stăpânesc cel mai bine, am intrat la Dinamo pentru că-mi plac provocările la cel mai înalt nivel. Nu-mi place să mă complic. Ori fac ceva ca lumea, ori nu mai fac! Când faci ceva solid, îți trebuie o fundație foarte bine ancorată. Și mi-am dat seama că în fotbal construiești pe mocirlă! Sunt foarte multe necunoscute. Una dintre ele este arbitrajul!

- Aici o discuție lungă...
- Cred că cele mai mari frustrări arbitrajul mi le-a adus. De când am intrat în fotbal am spus că vreau să fac o treabă sănătoasă și curată. Dar vezi că lucrurile sunt evidente și ești nedreptățit, o dată, de cinci ori, de șapte, de zeci de ori și investești milioane, nervi și supărări, iei și bobârnace, înjurături și câte unii fac ce vor! Și mai primesc și bani pentru asta! Adică noi îi plătim... În fotbal, ori urli și te dai cu lupii, ori mai bine te duci în altă parte.

- Acum ne certăm pe VAR.
- Nu văd de ce sunt discuții! VAR-ul trebuia să existe și trebuie să existe! Trebuie făcut obligatoriu pentru că lipsa lui descurajează mulți investitori. Sunt prea multe nedreptăți, prea multe stângăcii, prea multe... Mă opresc aici. Unii greșesc și omenește. Greșeala e omenească.

- Aveți dreptate..
- Haideți să vă spun! Am fost de vreo două ori și m-am întâlnit cu Vassaras. Îl vedeam așa relaxat, cu o vrăjeală... "Stai că n-a fost, stai că nu-i chiar așa". A mai venit și Deaconu. "Bă oameni buni, bă! Eu investesc bani, timp, nervi și vor sunteți relaxați?". Normal, când ai diurne de mii și zeci de mii de euro și te plimbi...

- Dar de ce ați fost la ei?
- M-am dus să discutăm chestiuni flagrante. Flagrante! Care necesitau discuții. Mă duc până acolo, pierd vremea ca să... "Băi oameni buni, voi vă bateți joc? Păi, chiar unii sunt proști și alții deștepți?!". S-a schimbat situația din părți, cum se spune. S-a schimbat nimic sau în rău.

Răzvan Burleanu anunță ca s-a ajuns la un acord în privința implementării sistemului VAR în România

CITEȘTE ȘI:

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (2)
gepeto
gepeto  •  19 Martie 2021, 20:20

Ce constructie stabila? Priceputul in afaceri l-a dat pe doi lei pe golgetterul echipei si campionatului la rivala. In anul urmator dinamo de la echipa ce a ratat campionatul la 2 puncte in ultima etapa a ajuns jos, jos si tot mai jos. A vandut tot pe nimic si nu a mai prins playoff , nu au intrat bani, si tot asa. Priceputii din astia trebuie evitati. Daca faci avere din smenuri cu statul nu esti afacerist. Daca tu crezi asta esti deziluzionat

persanu
persanu  •  19 Martie 2021, 20:13

Cand il aud pe negoita asta cand vorbeste parca ar vorbi din povestirile lui Caragiale ... Omu e incredibil ... Vina sa spuna ce ar fi trebuit sa se intample in fotbalul romanesc dar nu vine sa ne spuna ce ar fi trebuit sa se fi intamplat la Dinamo atat timp cat a conduso el ... :)))))) E vrajeala samsarilor ... Ba ti-ai batut joc de Dinamo esti cu capu ???Si vi sa tii lectii despre arbitraj si fotbal ??? Nu zic ca nu te-a furat arbitrii , dar cand te vad in halu asta ... imi dau seama cati te fura pe santier ... Ti-ai batut joc de club , te-ai laudat ca investesti ca faci si nu ai avut nici un rezultat , ai vandut la prima strigare cum face orice samsar ... nu ai tinut deloc la echipa si la fani ci doar la bani ... Ai intrat in fotbal fix pentru ceea ce a intrat si Becali , ca numele tau sa aibe rasunet iar afacerile sa infloreasca. Te-ai batut cu pumnu in piept ca tu nu vinzi Dinamo la oricine , ca tu ii verifici pe cei care cumpara Dinamo pe 1 leu ... Sa vazut destul de clar cat iai verificat ... Daca ai fi avut echipa nu te mai interesa arbitrajul ...dar ai adus numai *** ... nu au nici o legatura cu spiritul lui Dinamo ... nici unu ... si eu nici macar nu sunt Dinamovist. Cand vad Dinamo parca as vedea jucatorii de la Chiajna in echipamentele lui Dinamo ... Lupu isi schimba parul dar naravul ba nu se aplica in cazul lui Dinamo ... nu cred ca a existat vreodata o echipa mai slaba a cainilor. Cu asta sa te mandresti ... VANZATORULE

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează