FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Noi contre între Gigi Becali și Anamaria Prodan! Impresarul a reacționat după acuzele patronului FCSB

Articol de GSP - Publicat marti, 21 noiembrie 2017 18:07

Sport Express, cel mai important cotidian de sport din Rusia, a anunțat că Alexandru Bourceanu se află pe lista FCSB-ului. Conform sursei citate, roș-albaștrii deja i-ar fi propus lui Bourceanu un contract pe doi ani.

Anamaria Prodan, impresarul fotbalistului, a lămurit situația. Jucătorul tocmai și-a prelungit contractul cu Arsenal Tula. Mai mult, Anamaria îi răspunde și lui Gigi Becali, care s-a arătat deranjat de apariția acestor informații: "Îmi cam dau seama cine bagă minciunile astea, să nu le ascultaţi", a spus Becali, la TVDigi Sport, făcând referire la soția fostului antrenor al FCSB-ului. 

CUM A RĂSPUNS ANAMARIA:

"Fiecare are dreptul să spună ce vrea, dar să comenteze la adresa mea atunci când are informații și nu confundă persoanele! Alex Bourceanu nu o să mai vină niciodată la Steaua pentru că în urmă cu două luni a semnat prelungirea contractului cu Arsenal Tula pe încă un an.

Sub nicio formă el nu o să vină la Steaua, nu a vorbit nimeni cu el să revină și nici nu s-a discutat o posibilă revenire în România. Cum să vină înapoi când el acum două luni a semnat o prelungire de contract? Cine face presupuneri și comentează doar ce aude mai bine ar suna și s-ar interesa despre o situație.

Cum putem discuta despre subiectul Bourceanu? Cine se gândește că el s-ar putea întoarce la Steaua? De ce s-ar întoarce? Uitați-vă pe cifrele lui pe Instat și o să vedeți că n-are niciun motiv să vina în Romania! Bourceanu este cel mai bun închizator care joacă în Rusia!", a zis Anamaria Prodan pentru GSP.RO. 

În acest moment FCSB are 5 mijlocași centrali: Dragoș Nedelcu, Mihai Pintilii, Lucian Filip, Ovidiu Popescu și Vlad Achim. Bourceanu a mai îmbrăcat tricoul lui FCSB în două perioade diferite: 2011-2014 și 2015-2017.

Citește și:

Tenis de poveste, cu 32 de titluri de Grand Slam pe teren » Cele mai tari momente de la Cluj: „sosia” lui Agassi și propunerea americanului
Tenis
Tenis de poveste, cu 32 de titluri de Grand Slam pe teren » Cele mai tari momente de la Cluj: „sosia” lui Agassi și propunerea americanului
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat
Superliga
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat
Sărbătoare la Focșani, dar nu pentru CS Dinamo! Echipa Ministerului de Interne, un nou FAIL în goana după Liga 2! Cunoaștem ultima echipă promovată în liga secundă
Liga 2
Sărbătoare la Focșani, dar nu pentru CS Dinamo! Echipa Ministerului de Interne, un nou FAIL în goana după Liga 2! Cunoaștem ultima echipă promovată în liga secundă

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!


Comentarii (6)
romeverest
romeverest  •  21 Noiembrie 2017, 22:52

Bourceanu este cel mai bun inchizator din Rusia, asa cum Reghecampf a fost “Dumnezeul fotbalului din Germania” !! Asta se poate intampla doar in mintea ravasita a lui Woody Woodpecker !!

id45
id45  •  21 Noiembrie 2017, 21:43

Cand ai bani nemunciti , esti penal ... dar bagi bani intr-o echipa ce era in cadere libera ... lumea iti cade la picioare ! Asa este in Romania , secolului XXI ... dupa cum traim si suntem platiti , as zice XVIII ! Bun ... nu poti avea mereu dreptate . Ceea ce ma irita la acest personaj , nu ma intereseaza originea ca TOTI sunt la fel si au demonstrat-o prin felul lor de a fi , de a juca ... mai pe romaneste ... la ciupeala ... vezi Hagi , Halep .Dar sa spui ca Steaua , NICIODATA , nu trebuie sa piarda cu Iasul ... mi se pare o jignire prea mare , pentru un oras ... CAPITALA A ROMANIEI !!! Vi se pare ... putin ... domnule , Becali ???

chim_jong_unu
chim_jong_unu  •  21 Noiembrie 2017, 20:51

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează