FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Tot Giovanni dictează la Dinamo! Și-a impus jucătorul în primul "11" și îl sabotează pe cel cu care s-a certat

Articol de - Publicat sambata, 03 martie 2018 09:13

Sursele GSP.RO pretind că, în ultimele 6 luni, Negoiță a devenit foarte apropiat de Giovanni Becali, care-i reprezintă, printre alții, pe Steliano Filip și Ionuț Nedelcearu, fotbaliști care au fost vânduți de Dinamo în această iarnă.

Odată ieșit din închisoare, Giovanni și-ar fi folosit influența pentru a-i impune lui Miriuță ca jucătorul său, fundașul Mihai Popescu, să fie titular după vânzarea lui Ionuț Nedelcearu.

A scos un jucător din primul "11"

În cazul lui Costi Nica situația a fost diferită, "italianul" având de suferit. Împrumutat de la Atalanta, fundașul dreapta nici n-a mai prins lotul de 18 în ultimele meciuri.

Fundașul de 24 de ani a fost impresariat în trecut de firma lui Giovanni Becali, dar fotbalistul s-a certat la un moment dat cu agenții și a intrat în dizgrația acestora. 

Recent, Ioan Becali s-a întors de curând după gratii după ce a recunoscut că i-a dat mită judecătoarei Geanina Terceanu. 

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (22)
luc11
luc11  •  05 Martie 2018, 22:56

Ar avea sens daca Nica ar fi miscat ceva...dar e f. departe de jucatorul ala care promitea destul de mult cand a plecat de la Dinamo

mosvasile
mosvasile  •  04 Martie 2018, 08:21

@muzzi ciprian Acum vreo cativa ani presa chiar a facut o vizita in satul din Albania de unde provine clanul Becali!Nu inseamna ca sunt albanezi, dar sigur sunt vlahi,iar vlahii erau seminomazi, urmandu-si turmele pe unde voiau ei-dupa ce ii mituiau pe oficialii otomani-avand totusi-ca si clanurile de beduini-case in unele localitati,pe unde treceau periodic! Vlahii provin din poulatia romanizata de pe teritoriul actual al Voivodinei sarbe si Banatului romanesc, fiind alungati- de invazia triburilor maghiare-spre sud,pana in muntii Pindului din Grecia- incepand cu anii 1050!

comedy.central
comedy.central  •  03 Martie 2018, 23:02
Postat de Muzzi Ciprian pe 03 Martie 2018, 20:49

n-ai habar de istorie! de unde si pana unde origini albaneze? tu macar stiu sigur ca ai originile de dincolo de Gange,in India, dar de unde si pana unde machidon= albanez?

Familia Becali isi are originile in Albania.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează