FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

FOTO Replică pe măsură, în fața acuzațiilor de blat de la Dinamo: „Oare ce i-a șoptit Florescu lui Abdallah?”

Articol de - Publicat miercuri, 01 mai 2024 10:39 / Actualizat miercuri, 01 mai 2024 16:55

După acuzațiile lansate de dinamoviști, care au suspectat un blat la Petrolul – FC Botoșani 1-2, moldovenii vin cu replica. Și au distribuit imagini cu gestul pe care Eduard Florescu îl face înainte ca Abdallah, vârful lui Dinamo, să rateze un penalty, când moldovenii conduceau cu 1-0. Meciul a fost câștigat de elevii lui Bogdan Andone, 2-1.

La o zi după meciul câștigat la Ploiești de formația lui Bogdan Andone, Nicu Grameni, crainic la meciurile de acasă disputate de Dinamo, a lăsat de înțeles că are dubii cu privire la corectitudinea meciului.

Replică pe măsură, în fața acuzațiilor de blat de la Dinamo: „Oare ce i-a șoptit Florescu lui Abdallah?”
Interacțiunea dintre Florescu și Hanca înainte de penalty-ul din Petrolul - FC Botoșani

Și a postat un clip în care se vede că înainte ca Hanca să execute un penalty, la 1-1, Eduard Florescu, unul dintre cei mai importanți oameni ai Botoșaniului, s-a dus lângă petrolist și i-a șoptit ceva.

Suporterii de la FC Botoșani, replică pe măsură pentru dinamoviști

+3 FOTO

Acum, în rândul fanilor de la FC Botoșani este distribuit un video cu o fază IDENTICĂ, petrecută la meciul FC Botoșani – Dinamo (2-1), jucat cu o etapă înainte.

La acea partidă, în minutul 29, Dinamo a primit penalty. Iar Eduard Florescu s-a dus în fața lui Abdallah, încercând să-l facă să-și piardă concentrarea. Vârful lui Dinamo a executat foarte slab și a ratat, la fel cum o făcuse și petrolistul Hanca!

Dinamo, misiune grea pentru salvarea de la retrogradare

Pentru a spera la menținerea în Superligă, Dinamo are nevoie să bage două echipe sub ea. În primejdie se mai regăsesc în acest moment Poli Iași, FCU Craiova, FC Voluntari și FC Botoșani. În ultimele două etape, Dinamo le va înfrunta pe U Cluj în deplasare și UTA pe teren propriu. „Câinii” nu traversează momente bune, având o singură victorie în acest play-out, aceea cu Poli Iași, în etapa 5.

VIDEO. EURO GSP. Păcăliciul zilei » Zeljko Kopic a pierdut vestiarul lui Dinamo

Citește și:

Suspendare uriașă pentru Abdallah, după ce l-a umplut de sânge pe Romario Benzar!
DINAMO
Suspendare uriașă pentru Abdallah, după ce l-a umplut de sânge pe Romario Benzar!
Zeljko Kopic s-a destăinuit pentru GSP.ro înaintea meciului crucial cu U Cluj: „Ei nu ar trebui să mai fie parte din club!”
DINAMO
Zeljko Kopic s-a destăinuit pentru GSP.ro înaintea meciului crucial cu U Cluj: „Ei nu ar trebui să mai fie parte din club!”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (35)
Dartx2
Dartx2  •  03 Mai 2024, 10:10
Postat de Ultimul.Charlot pe 02 Mai 2024, 19:25

Delirul stelist continua pe gsp.ro cu aceeptul unor moderatori ticalosi.

Fac ceva pe fcsb, steaua, dar mai mult pe dinamo. B ul scrie pe voi :))

Ultimul.Charlot
Ultimul.Charlot  •  02 Mai 2024, 19:25
Postat de Dartx2 pe 01 Mai 2024, 18:13

B-ul, b-ul, b-ul! Doar dinamo-B! Miau miau miau

Delirul stelist continua pe gsp.ro cu aceeptul unor moderatori ticalosi.

concret
concret  •  02 Mai 2024, 17:22
Postat de ChuckRhoades pe 02 Mai 2024, 16:42

pai si uite ca nu ai reusit,mai multimi bagi chiar tu bani in buzunar in fiecare zi. tu esti aici pentru ca nu ai loc de munca. ce job visezi baiete cand esti non stop pe gsp dupa ce ani de zile ai fost umilit fara sa ripostezi nici macar o data. tu chiar crezi ca eu care din asta fac multi bani o sa cedez vreodata? inca din contra,traficul generat de mine cu tine este urias. tu imi bagi bani in buzunar ca ultimul prost.

Patologia ta e foarte grava. E despre faptul ca ai ajuns sa iti crezi aberatiile, ca traiesti intr-o realitate paralela conturata de toate aceste aberatii. Acum mai nou ai ajuns sa crezi ca faci ban din spam pe gsp. :)))) Esti caz de studiu. Sincer, ti-as da 10 lei pe zi de mila, numai sa nu te mai vad cum te faci de ras in continuu pe aici, pentru ca atat eu cat si multi altii ne-am plictisit de aberatiile tale. Esti jenant, e trist ca un individ poate fi atat de jos in anul 2024. De ani de zile esti rusinea acestui forum, ia cu paine!

Vezi toate comentariile (35)
Comentează