FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV Liderul galeriei Rapidului, după ce Becali a propus finala cu CFR Cluj pe Giulești: „Nu ne opunem”

Articol de - Publicat marti, 03 mai 2022 12:31 / Actualizat marti, 03 mai 2022 13:53

Liviu Ungurean, liderul galeriei Rapidului, a reacționat după ce Gigi Becali a spus că meciul FCSB – CFR Cluj, din ultima etapă, s-ar putea juca pe Giulești.

Patronul FCSB a declarat astăzi că dacă liderii galeriei Rapidului își dau acordul, echipa roș-albastră ar urma să joace pe stadionul Giulești ultimul meci al sezonului, cu CFR Cluj, care ar putea fi cu titlul pe masă. 

„Vrem pe Giulești! Sunt ei țigani, dar sunt civilizați” » Derapaj rasist + 3 idei nebunești ale lui Becali pentru finala cu CFR: „Doar George Simion are curaj să ne ajute”
FCSB
„Vrem pe Giulești! Sunt ei țigani, dar sunt civilizați” » Derapaj rasist + 3 idei nebunești ale lui Becali pentru finala cu CFR: „Doar George Simion are curaj să ne ajute”

Contactat de Gazeta Sporturilor, Liviu Ungurean, liderul ultrașilor giuleșteni, spune că decizia e la administratorul stadionului. 

Galeria Rapidului, după ce Becali a propus ca FCSB - CFR Cluj să se joace pe Giulești: „Nu e treaba noastră”

Nu e problema noastră, a galeriei, ce evenimente se desfășoară pe stadionul Giulești, care e construit din bani publici. Treaba noastră e să încurajăm echipa la fiecare meci.

Nu trebuie să mă sune Mustață pe mine. Nu e treaba noastră ce vor Mustață și Gigi. Noi nu ne putem implica într-o asemenea problemă. Există o lege și sunt persoane abilitate care se ocupă cu stadion. Ei nu pot da cu piciorul banilor. Dacă cineva vrea să organizeze un eveniment pe acest stadion, nu e problema noastră. Nu ne interesează. 

Noi suntem galeria Rapidului și datoria noastră este să susținem echipa la toate evenimentele. Nu e problema noastră cine vrea să joace pe Giulești. Nu ne putem opune.

E un stadion făcut din bani publici și poate să joace oricine. Asta ar trebui să înțeleagă și cei de la CSA Steaua. Stadionul trebuie întreținut și pentru asta e nevoie de bani. Iar pentru bani e nevoie să se organizeze evenimente”, a spus Liviu Ungurean.

Cât costă un meci pe stadionul Rapid: de la 10.000 de euro în sus

Am stabilit ca pentru un meci de Liga 1 prețul minim de închiriere să fie de 10.000 de euro. Dacă se joacă în nocturnă, iar clubul are nevoie și de alte lucruri, ca ingineri de sunet sau de lumini, prețul crește. Și va conta și pentru cât timp se închiriază. Nu am stabilit toate detaliile. Teoretic, orice echipă ar putea juca aici, dar în limita bunului simț. 

E clar că pentru echipe ca FCSB sau Dinamo, care joacă pe alte stadioane, ar fi mai greu să fie gazde în Giulești. Avem un protocol cu FRF. Vor juca aici echipele de juniori, naționala de fotbal feminin și România U21
-  Mugur Bolohan, vicepreședinte CS Rapid, în februarie, pentru GSP.ro

Gigi Becali, derapaj rasist la adresa rapidiștilor: „Țigani, țigani, dar civilizați”

Cel mai important meci din campionatul România nu se poate juca la Buzău, pe un stadion vechi. Am băgat sute de milioane de euro în stadioane. Mă gândeam, nu vreau să supăr, să vorbesc cu Mustață (n.r- liderul galeriei FCSB), iar el să discute cu șefii de galerie de la Rapid ca să jucăm pe Rapid. Dacă ei se înțeleg, nu e niciun fel de problemă. De fapt, fanii Rapidului au dușmănie cu Dinamo. Rapidiștii au o galerie așa cum sunt ei. Țigani, țigani, dar sunt civilizați oamenii. 

Mă gândesc să vorbească fanii noștri cu ei și să încercăm asta. Giuleștenii pot arăta că vor spectacol fotbalistic, repară o anomalie. Dar mai întâi să se înțeleagă galeriile și după aceea vedem. Ce-i interesează pe ei dacă vom câștiga campionatul? Să se înțeleagă galeriile. Să nu se spună că Becali vrea în Giulești. Și promitem că nu facem sărbătoarea acolo, o mutăm
- Gigi Becali, astăzi, la Pro Arena

VIDEO Concluziile lui Adi Mutu după Chindia - Rapid: „Ne-a lipsit golul. Știam că acesta este stilul Chindiei”

Citește și:

Mutu, după primul semieșec pe banca Rapidului: „Când ai 3 linii în fața ta, pe unde să șutezi?!”

EXCLUSIV Dezvăluiri de la negocierile Săpunaru - Rapid » A renunțat la 250.000 de euro și a pus o singură condiție

Citește și:

Slovacia - România, decisiv pentru optimile EURO 2024 » Cum arată primul „11” pregătit de Edi Iordănescu
Nationala
Slovacia - România, decisiv pentru optimile EURO 2024 » Cum arată primul „11” pregătit de Edi Iordănescu
Prăpăd în Munchen, suporterii Serbiei s-au bătut cu poliția! Imagini șocante
Euro 2024
Prăpăd în Munchen, suporterii Serbiei s-au bătut cu poliția! Imagini șocante
Veste URIAȘĂ pentru Dennis Man, cu 24 de ore înainte de Slovacia - România!
Nationala
Veste URIAȘĂ pentru Dennis Man, cu 24 de ore înainte de Slovacia - România!

Vești de coșmar pentru România » Vom întâlni în „optimi” un monstru, dacă terminăm grupa pe locul doi sau 3! + doar locul 1 ne scoate în față un adversar accesibil

De ce erau belgienii transpirați leoarcă deși erau doar 16 grade. Explicația e neașteptată


Comentarii (61)
jabs
jabs  •  04 Mai 2022, 08:27
Postat de Marian Ghergus pe 03 Mai 2022, 17:42

Daca joaca pe Giulesti, CFR Cluj va avea cea mai mare galerie din istoria sa .... !

nu joaca galeria.punct.pe corect, franarii nu au sanse.

ucluj2011
ucluj2011  •  03 Mai 2022, 18:01
Postat de valeri_gazzaev pe 03 Mai 2022, 15:50

Haha, buna incercare, dar asta face parte din intelegerea mustata/bocciu sa isi sustina reciproc cauzele in lupta cu justitia si legitimitatea. Umflatii astia paraziti nu reprezinta cluburile pe care ei viseaza ca le sustin. Rapid (academica) e o clona ieftina, iar fc fcsb e un kitsch. Si mai ieftin :)))

Stai jos , ai nota UNU pentru port ilegal de creier.

1258802267479225
Marian Ghergus  •  03 Mai 2022, 17:42

Daca joaca pe Giulesti, CFR Cluj va avea cea mai mare galerie din istoria sa .... !

Vezi toate comentariile (61)
Comentează