FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - UTA 2-2

Problema semnalată de Gică Hagi după încă un pas greșit: „Nu se poate doar așa! Vine Hagi, începe Hagi...”

Articol de - Publicat vineri, 27 octombrie 2023 07:47 / Actualizat vineri, 27 octombrie 2023 09:01

După pasul greșit făcut de Farul cu UTA, 2-2, Gică Hagi, managerul tehnic al constănțenilor, a scos în evidență una dintre problemele echipei sale.

Gică Hagi a vorbit la conferința de presă despre problemele de lot pe care le are echipa sa și a subliniat că este nevoit să se bazeze pe mulți tineri pentru că nu există bani de transferuri.

Marele plan al „simbiozei” dintre industria de jocuri de noroc și presa sportivă
editorial
Marele plan al „simbiozei” dintre industria de jocuri de noroc și presa sportivă

Problema scoasă în evidență de Gică Hagi după Farul – UTA

 „Avem 5 jucători U21 pe bancă. Cei născuți în 2003 sunt accidentat. Sunt niște lucruri cu care încercăm să trăim. Ăștia suntem. Asta e puterea noastră. Nu avem mai mult. Deocamdată nu avem de unde să avem putere mai mare. Nu prea ai bani de achiziții. Am cumpărat un jucător... Am vândut ceva și am cumpărat ceva, la bani mai puțini.

În orice afacere, când nu ai bani de achiziții nu poți să progresezi. E simplu. O știe toată lumea. Nu ai cum să progresezi! Ca s-o faci, trebuie să ai bani. 

Nu se poate doar cu jucători aduși cu bani puțini, care nu sunt în formă, dar au talent. Și să spui «Vino la noi și încercăm să muncim». Vine Hagi, începe Hagi... Câteodată îmi iese, câteodată nu. E un risc. Deocamdată asta e. Dar am făcut o muncă extraordinară”, a declarat Gică Hagi.

  • Ce jucători a adus Farul în această vară: Marco Borgnino (Rafaela), Rivaldinho (CSU Craiova), Nicolae Carnat (CS Mioveni), Fábio Vianna (FC Argeș), Ionuț Vînă (CSU Craiova), Damien Dussaut (Rapid), Zorhan Bassong (FC Argeș), Diogo Queirós (Famalicao), Amine Benchaib (CS Mioveni), Louis Munteanu (Fiorentina), Constantin Budescu (Petrolul), Narek Grigoryan (FC Urartu). 
  • Dintre aceștia, au plecat tot în această vară: Nicolae Carnat, Zorhan Bassong și Fabio Vianna

Citește și 

Gică Hagi nu face concesii: „De asta am întârziat puțin la interviu!”

Mircea Rednic, declarații curajoase după ce a încurcat campioana » Își laudă un jucător: „E cel mai bun din campionat la ora actuală!”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (2)
Domnul
Domnul  •  27 Octombrie 2023, 13:58

Bună ziua! Inteleg problema cu finanțele '?dar nu inteleg; 1. cum raman jucatori adversi nemarcati in careul Farului si unii din aparatori stau izolati de parca ar fi in atac , in careul adversarilor. 2. PASELE inapoi cand nu se impune asa-ceva, pase care rup faza de atac o anuleaza . 3. primește pasă central la marginea careului de 16 si in loc sa incerce o patrundere ,el fără personalitale , iresponsabil, fricos', comod da pasa INAPOI ! Sunt multe de spus si in atac! Cu simpatie pt Farul si nu numai, Domnul.

parachioara5
parachioara5  •  27 Octombrie 2023, 11:05

...ha...ha...omul cade in vise ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează