FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV FCSB a forțat transferul unui fotbalist din prima ligă a Portugaliei » GSP are toate detaliile: de ce s-a opus Gigi Becali

Nino Galovic (în alb, cu numărul patru), în perioada în care juca la Rijeka / Sursă foto: Imago Images
Nino Galovic (în alb, cu numărul patru), în perioada în care juca la Rijeka / Sursă foto: Imago Images

Articol de , - Publicat joi, 29 iunie 2023 16:34 / Actualizat joi, 29 iunie 2023 16:59

Pe „silențios”, FCSB a încercat în ultimele zile transferul stoperului croat Nino Galovic (30 de ani), legitimat în Portugalia, la Arouca. Părțile au negociat intens, dar tratativele s-au împotmolit la termenii contractuali: fotbalistul își dorea un contract pe doi ani, clubul n-a riscat și n-a vrut să-i ofere mai mult de o înțelegere pe un an.

  • Gazeta Sporturilor e singura instituție media din România prezentă în cantonamentul celor de la FCSB din Olanda, la Apeldoorn. Dan Udrea (redactor-șef adjunct), Remus Răureanu (reporter special) și Ionuț Iordache (fotoreporter) transmit de la fața locului toate detaliile care contează.

Conștienți că au nevoie de și mai multe întăriri în defensivă, oficialii vicecampioanei au forțat săptămâna aceasta o mutare surprinzătoare, cea a fundașului central Nino Galovic, fost internațional croat de tineret, care are în CV echipe precum RNK Split, Slaven Belupo, Dinamo Minsk sau Rijeka. 

US Air Force FCSB! Cum arată un antrenament de forță marca Thomas Neubert: lui Dawa nu-i rezistă nici „săniile” de peste 40 de kg
FCSB
US Air Force FCSB! Cum arată un antrenament de forță marca Thomas Neubert: lui Dawa nu-i rezistă nici „săniile” de peste 40 de kg

FCSB a încercat să-l transfere pe Nino Galovic

Deși mutarea părea aproape realizată la un moment dat, Gazeta Sporturilor a aflat motivele pentru care fundașul n-a mai ajuns la FCSB. 

Acesta-și dorea un contract pe două sezoane, în timp ce Gigi Becali, pățit în ultimii ani cu rateuri precum Stipe Vučur sau Chorbadzhiyski, nu s-a încumetat să-i ofere mai mult de o înțelegere pe un an.

În vârstă de 30 de ani, Nino Galovic a evoluat în ultimul an la Arouca, în prima ligă portugheză. E cotat de Transfermatk la 700.000 de euro, iar în ediția recent încheiată a bifat 24 de apariții în toate competițiile. Cea mai ridicată cotă de piață a acestuia a fost 1,1 milioane de euro, în perioada în care juca în țara natală, la Rijeka.

Ngezana încă n-a ajuns în cantonament

FCSB a ajuns marți în Apeldoorn, Olanda, unde va susține un stagiu de pregătire de aproape două săptămâni. Din delegație n-a făcut parte una dintre achizițiile făcute în această vară, stoperul african Siyabonga Ngezana (25 de ani), cumpărat de la Kaizer Chiefs pentru 600.000 de euro. Deși transferul a fost perfectat de multă vreme, fotbalistul nu are actele necesare pentru a putea intra în Olanda. E nevoie de o viză specială, pentru spațiul Schengen.

Într-o primă fază, a durat mult și din cauza faptului că Ngezana a primit cu întârziere cazierul judiciar la el în țară, o procedură extrem de greoaie în Africa de Sud. 

Acum, se așteaptă viza din partea autorităților din Olanda, după care Ngezana va ajunge sub comanda lui Elias Charalambous. 

VIDEO Damian Djokovic, despre rolul său la FCSB: „Potențialul de aici e enorm”

Citește și alte știri despre FCSB: 

US Air Force FCSB! Cum arată un antrenament de forță marca Thomas Neubert: lui Dawa nu-i rezistă nici „săniile” de peste 40 de kg

Una caldă, alta rece pentru FCSB: a ajuns Mihai Pintilii, dar întârzie Siyabonga Ngezana » Noua problemă care-l împiedică pe sud-african să se alăture bucureștenilor

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (8)
Eu2306
Eu2306  •  29 Iunie 2023, 20:09
Postat de Eu2306 pe 29 Iunie 2023, 18:15

***

Emile ...beoni de prost tati

danutcornel
danutcornel  •  29 Iunie 2023, 19:40
Postat de emil1986 pe 29 Iunie 2023, 18:15

Cat esti de prostutz!!! Grav e ca nu-ti dai seama.

nu stiu care e mai prostut

Eu2306
Eu2306  •  29 Iunie 2023, 18:15
Postat de emil1986 pe 29 Iunie 2023, 17:33

Mai ai frati???? :))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează