FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Gigi Becali, prima reacție după ce a fost refuzat de Șumudică: „Mi-a cerut să-i dau afară pe ei doi. I-am zis să fie sănătos!”

Articol de - Publicat joi, 20 mai 2021 18:54 / Actualizat joi, 20 mai 2021 19:37

Marius Șumudică (50 de ani) a refuzat oferta lui Gigi Becali de a o prelua pe FCSB, deși patronul roș-albaștrilor spunea în această dimineață că mutarea e 99% făcută.

Contactat de Gazeta Sporturilor, Gigi Becali spune că nu e supărat pe antrenor și că venirea lui Șumudică la FCSB a căzut după ce acesta a vrut să-și aducă staff-ul său, iar omul de afaceri nu a vrut să-i de afară pe Thomas Neubert, preparatorul fizic, și pe Marius Popa, antrenorul de portari.

Gigi Becali: „Șumudică a vrut să vină cu staff-ul lui la FCSB”

„El a vrut să vină cu tot staff-ul lui. Asta însemna încă 15.000 de euro. Dar nu e vorba de bani, ci de faptul că nu pot să dau schimb staff-ul. Cum să-i dau afară pe Neubert sau pe Popa? Păi, lui Neubert i-am zis că-l voi ține toată viață, iar de Popa m-am rugat să vină aici. Nu pot să fac asta!

Contractul era făcut. Totul era aranjat, am stabilit detaliile, dar după aceea a trimis și buletinele celor din staff, patru colaboratori. A zis «Gigi, eu dacă nu vin cu staff-ul, atunci nu vin». I-am spus «Bine, tată, să fii sănătos! Nu e nicio supărare». I-am spus că se poate răzgândi când vrea. Când a plecat, i-am zis «Băi, te poți răzgândi când vrei tu». Și eu la fel până se semnează contractul. Șumudică și acum se poate răzgândi.

Iar el a trimis datele colaboratorilor lui. Stai puțin. Ce fac? Îl dau afară pe Neubert? Îl dau afară pe Popa? Eu nici pe Toni «Pietre» nu-l dădeam afară, dar el nu a mai vrut.

Ce sa fac? Nu stau... O să vedem. Mai durează două sau trei zile până alegem noul antrenor. Nu, nu există varianta Mutu la noi. Am înțeles că se duce la CFR. Nu știu pe cine voi alege ca antrenor”, a spus Gigi Becali pentru GSP.ro.

Gigi Becali, prima reacție după ce a fost refuzat de Șumudică: „Mi-a cerut să-i dau afară pe ei doi. I-am zis să fie sănătos!”
Marius Șumudică (50 de ani)

Marius Șumudică o refuză pe FCSB: „Nu vreau să stric prietenia cu Gigi Becali”

„Eu sunt liniștit! Am decis să nu fac acest pas! Sunt antrenor liber în continuare și episodul FCSB a luat sfârșit! Nu există nicio variantă să antrenez echipa!

 Am avut o discuție bărbătească și am spus ce am avut de spus, și, din cauza unor neconcordanțe, am decis să nu facem acest pas! Este cel mai bine. Având îmi vedere ce îmi spun sufletul și inima, eram îndoit! Profesional mi-aș fi dorit să lucrez la un club care îți oferă toate condițiile. 

Am vorbit cu staff-ul meu și nu am ajuns la un consens! Am hotărât că este mai bine să nu facem acest pas. Am întâmpinat greutăți în formarea staff-ului, în ce își dorea Becali. 

Nu puteam lucra cu staff-ul meu, el nu voia să renunțe la cei din staff. Rămâne prietenul meu, dar nu puteam lucra niciodată. Nu am făcut nicio licitație, nu am nevoie de așa ceva. Dar din respect pentru Becali și prietenia mea cu el... Nu vreau să stricăm prietenia! Am stat și m-am gândit, cel mai bine e ca fiecare să își vadă de drumul lui în viață”
- Marius Șumudică la emisiunea „Digi Sport Special”

CFR a luat titlul în culise și la antrenamente! FCSB l-a pierdut pe Facebook și la TV
EDITORIAL
CFR a luat titlul în culise și la antrenamente! FCSB l-a pierdut pe Facebook și la TV

Cum arată staff-ul lui Marius Șumudică:

  • Antrenori secunzi: Cristian Petre, Gabi Mărgărit, Bebe Bărbulescu
  • Antrenorul portarilor: Radu Sardescu

VIDEO Cornel Șfaițer vorbește despre transferul lui Florin Ștefan: „E un jucător exploziv, poate crește la FCSB”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Mihai Stoica face acuzații grave la adresa lui Mustață: „Asta mi-au zis jucătorii” + răspuns tranșant în privința demisiei

Gigi Becali anunță dezastrul la CFR Cluj: „Îi «paradesc» și pe ăștia. Țaca-paca, faliment” + Acuză jocuri de culise: „Au o armată în spate”

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (24)
108619431219316
Costica Muresan  •  21 Mai 2021, 10:14

*** *** *** *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

368023036732853
Iuga Mircea  •  21 Mai 2021, 06:27

Cum poate un patron(Becali),să îi ceară antrenorului să vină ,dar secunzi îi numește patronul,numai Gigi poate face așa ceva,de aia nu mai ia campionatul ,că se bagă peste antrenor în toate problemele.Dacă vine Dică nu cred că îl prinde iarna la fcsb!!!!!

liga303
liga303  •  20 Mai 2021, 21:58
Postat de kikostel pe 20 Mai 2021, 20:08

Respect Sumudica! Bogdan Arges Vintila sau Vergil Andronache sunt singurele solutii ale lui Gigi. Sa fim seriosi, doar cineva care nu isi gaseste de multa vreme angajament sau cineva din liga a III-a poate accepta sa se umileasca slujind la stana, cu MM prin preajma!

Realitatea este ca in afara de Mircea Lucescu in momentul de fatza Romania nu are un antrenor mai bun ca Becali...asta-i tristul adevar. Ca antrenor Gigi e mult peste tot ce ofera Romania in aceasta privinta...repet, cu exceptia lui Mircea Lucescu. Cand Petrescu, Mutu, Radoi, Sumudica, Hagi sau Contra duc o echipa in Champions League cum a facut Gigi...mai discutam. Pana atunci, judecand dupa rezultate, Gigi e the best.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează