FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO EXCLUSIV Poate FCSB să câștige titlul cu Elias Charalambous? Răspunsul lui Leo Strizu: „Hai că mă iei la mișto. La Steaua sunt trei oameni care decid”

Elias Charalambous
Elias Charalambous

Articol de - Publicat marti, 02 mai 2023 11:12 / Actualizat marti, 02 mai 2023 11:51

Leo Strizu, fost antrenor principal la FCSB, a fost invitat la GSP LIVE, acolo unde a vorbit despre situația echipei roș-albastre, care luptă cu Farul și CFR Cluj pentru titlul de campioană. 

Tehnicianul de 55 de ani a analizat ultimele două partide ale roș-albaștrilor (0-1 cu Rapid și 2-1 cu CSU Craiova). 

Elias Charalambous e cel mai bine plătit angajat din staff-ul lui FCSB » Are un salariu mai mare și decât al lui Thomas Neubert!
FCSB
Elias Charalambous e cel mai bine plătit angajat din staff-ul lui FCSB » Are un salariu mai mare și decât al lui Thomas Neubert!

VIDEO Leo Strizu, despre victoria obținută de FCSB cu CSU Craiova: „A avut șansă, după ce a pățit în Giulești”

„Poate că în meciul cu Craiova, Dumnezeu și-a întors fața către FCSB. Luați cum vreți această declarație... Steaua are în componența lotului poate cei mai buni jucători din Liga 1. Pot decide oricând un meci, chiar dacă are o încărcătură foarte mare.

Contra Craiovei, Steaua a avut șansă, după ce a pățit în Giulești. A fost lege a compensației. Poate i-a ajutat Dumnezeu după ghinionul din Giulești. 

Craiova a închis bine jocul pe benzi, dar marcajul din zona centrală a fost sub orice critică. Iar FCSB mai are un avantaj. Are și cel mai bun portar din țară. Târnovanu e încrezător și dă încredere echipei”, a spus Leo Strizu.

VIDEO Poate FCSB să câștige titlul cu Elias Charalambous? Răspunsul lui Leo Strizu

Ulterior, Leo Strizu a avut un dialog cu moderatorul Costin Ștucan despre actualul antrenor de la FCSB, cipriotul Elias Charalambous.

Costin Ștucan: „Poate FCSB să câștige titlul cu Charalambous?”
Leo Strizu: „Atât timp cât e Pintilii acolo, poate câștiga cu orice antrenor!” 

Costin Ștucan: „De ce spui asta?” 
Leo Strizu: „Vrei să vorbim corect? Sau mă întrebi la mișto?” 

Costin Ștucan: „Corect. Nu la mișto.” 
Leo Strizu: „Cine decide? Cine face?” 
Costin Ștucan: „Becali.” 
Leo Strizu: „Nu echipa și schimbările. ”
Costin Ștucan: „Charalambous cred. Nu fac mișto. Nu el?” 
Leo Strizu: „Mda... Nu mai... Hai că mă iei la mișto!” 

Costin Ștucan: „Nu. Pe cuvânt! Chiar și Charalambous e decorativ? Are 11.000 de euro salariu. Asta arată că și el contribuie cu ceva.” 
Leo Strizu: „Nu spun că e decorativ... Foarte bine că are un salariu de 11.000 de euro. Eu spun cine e creierul echipei, cine are echipa în jurul lui. Ai fost atent la gol? La cine s-au dus jucătorii?” 

Costin Ștucan: „La Pintilii. Dar l-am văzut Charalambous implicat pe margine. Tu nu te ieșeai. Tu stăteai. Spuneai «Eu stau aici».”
Leo Strizu: „Când sunt lucruri minore, oricine poate să iasă și să spună «Coboară! Strânge!»” 

Costin Ștucan: „L-am văzut vorbind cu jucătorii. Pare implicat”
Leo Strizu: „Nu spun că nu e implicat. E mult mai implicat... E foarte implicat. Nu aș vrea să mai aduc în discuție ce s-a întâmplat cu mine. E foarte implicat, e aproape de echipă, e pe placul conducătorilor. Dar eu spun esența. De cine ascultă jucătorii?” 

Costin Ștucan: „Tu spui că de Pintilii.” 
Leo Strizu: „Băiatul a venit să muncească. Muncește cât trebuie. Multă lume l-a luat în râs. Dar el a venit cu gânduri bine. Se știe foarte bine cine decide la Steaua. Sunt trei oameni: Becali, MM Stoica și Pintilii. Bine, e și Neubert. L-aș pune și pe Thomas. Dar mai sunt Popică, antrenor de portari, doctorul, Filip... Dar jucătorii sunt conectați la trei persoane

Citește și: 

Infiltrat printre rivali » De unde a urmărit antrenorul lui FCSB meciul Rapid - CFR Cluj

Mihai Stoica, despre schimbarea câștigătoare cu Craiova: „Vă explic eu acum!” + cei 3 remarcați: „Nu e noroc, e omul nostru!”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
pafnutie.gigel.becaliu
pafnutie.gigel.becaliu  •  02 Mai 2023, 15:41
Postat de flick2020 pe 02 Mai 2023, 13:36

Ddbist prost, de ce nu îți vezi de cloaca ta?

Stelist Prostălău întotdeauna adevărul va supără. Așa sunt primatele cu degete opozabile. Stau cu fruntea încrețită de ură.

flick2020
flick2020  •  02 Mai 2023, 13:36
Postat de pafnutie.gigel.becaliu pe 02 Mai 2023, 12:06

10sbul actual nu poarte câștigă niciun titlu!? Adunătura stelistă nu poate decât fură titlurile, așa cum sa mai făcut-o în scurta ei istorie infracțională de după revoluție.

Ddbist prost, de ce nu îți vezi de cloaca ta?

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  02 Mai 2023, 12:20

Haralambie decide tot ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează