FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC BOTOȘANI 0-2

FCSB - FC BOTOȘANI 0-2 // Explicațiile lui Bogdan Andone după eșec: dă vina pe oboseală » Detalii despre accidentarea lui Dennis Man

Bogdan Andone // foto: Raed Krishan
Bogdan Andone // foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 29 iulie 2019 22:20

Bogdan Andone, 44 de ani, antrenorul celor de la FCSB, a încercat să găsească explicații pentru jocul modest prestat de jucătorii săi în înfrângerea cu FC Botoșani, scor 0-2 (Andronic '18, Ongenda '41). 

„Din punct de vedere al jocului, am făcut multe greșeli. Am acuzat o stare de oboseală, a fost o lipsă de prospețime exgaerată. Am avut mișcări lente, greoaie. Nu sunt prea multe de spus după acest joc. Încercăm să ne găsim formula ideală, dar suntem nevoiți să improvizăm în unele situații. Vom face analiza și vom vedea unde s-a greșit.

Cel mai mare minus după meciul de azi e accidentarea lui Dennis Man. Va fi dificil să găsim o formulă ideală pentru următoarele două meciuri. E posibil să aibă ruptură, va merge să facă un RMN mâine. Sunt sceptic că e o simplă accidentare.  Nu știu dacă e vina preparatorului fizic, oboseala se tot adună. Noi nu jucăm niciun meci pe teren propriu, e normal să fim obosiți”, a spus Bogdan Andone, la TV Telekom Sport. 

„Meciul cu Alashkert e important. Nu ne considerăm calificați. Nu știm ce stare fizică și psihică vom avea joi, important e să gestionăm bine jocul și să ne calificăm. Nu pot spune că e calificarea în pericol, dar trebuie să fim atenți ca să n-avem probleme”
Bogdan Andone

 Vezi aici cronica meciului FCSB - FC Botoșani 0-2

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
alexbibirica1
alexbibirica1  •  30 Iulie 2019, 10:24

demisia , bogdan andone.... nulitate in antrenorat.

963513663764819
Emil Sabau  •  30 Iulie 2019, 06:05

Alt amarat ce se crede antrenor.Merge pe la liga 4

10157934249059057
Bobo Martin  •  30 Iulie 2019, 03:16

Este o explicație geniala , demnă de un antrenor genial. Nu e ușor ca in etapa a treia sa declari ca motivul înfrângerii este oboseala.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează