FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Răsturnare de situație la FCSB! Gigi Becali: „Nu-l mai scot din echipă”

Articol de - Publicat luni, 30 octombrie 2023 13:29 / Actualizat luni, 30 octombrie 2023 15:09

După FCSB - Petrolul 2-2, Gigi Becali a anunțat că a luat o decizie surprinzătoare în cazul lui Octavian Popescu.

După ce l-a criticat în repetate rânduri Octavian Popescu, fiind nemulțumit de evoluțiile sale, Gigi Becali s-a răzgândit. Spune acum că extrema de 20 de ani va fi mereu pe teren.

Reacția lui MM Stoica după decizia luată în cazul lui Dawa: „Văd că sunteți mirați încontinuu”
FCSB
Reacția lui MM Stoica după decizia luată în cazul lui Dawa: „Văd că sunteți mirați încontinuu”

Gigi Becali, schimbare în cazul lui Octavian Popescu: „Nu-l mai scot din echipă”

„Eu trag niște concluzii. Tavi Popescu, chiar dacă nu e în formă... Lasă-l, mă, pe jucătorul valoros în teren. Că jucătorul valoros va ține mingea. Dacă bagi unul fără valoare, nu face faza defensivă, nu face nici fața ofensivă și nici nu ține de minge. Nu-l mai scot pe Tavi Popescu. Că vreau să fie mingea la mine.

Am învățat asta acum. Lasă jucătorul valoros în teren. El pasează, driblează, e mingea la tine. Am băgat Ganea, Compagno și Miculescu, iar mingea nu mai era la noi. Că niciunul nu are tehnică. Asta e părerea mea. 

De ce să nu fie mingea la mine? Unii se ascund de minge, că le e frică. Nu ai posesia, iar jucătorii ăștia nu fac nici faza defensivă. Jucătorul care nu are valoare se ascunde de joc. Am văzut cam cine se ascunde. Sunt mulți, nu dau nume. O să vedeți în vară cine se ascunde și cine nu.

Uite, Băluță s-a cerut să fie schimbat. Îl schimbam eu? E mingea mereu la el. De ce? Că fuge după ea. Nu îi e frică. Dacă ești fotbalist, ți-e frică de minge? Du-te și caută mingea. 

Concluzia mea e simplă și o știe toată lumea. Dar nu a spus-o nimeni, probabil că e evidentă. Dacă ești fotbalist, când nu e mingea la tine, caut-o. Ia-o de la adversar. Și caut-o și când e la colegi. Demarcă-te ca să primești mingea, dacă o iubești”, a declarat Gigi Becali la Fanatik. 

3 goluriși două pase de gol are Octavian Popescu în 17 meciuri

De ce să fiu dezamăgit? Ce, a egalat Petrolul? A egalat Dumnezeu. El știe de ce. Petrolul a avut o lovitură, la care portarul trebuia sa intervină. Orice echipă poate da gol dintr-o lovitură. Au fost două faulturi. Îmi place cum arbitrează Radu Petrescu. L-am cam neglijat, dar e un arbitru bun. Trebuia să-i dea roșu lui Dawa. Așa era normal. Și nu mai putem spune că nu a arbitrat bine sau să spunem că faultul la penalty nu a prea fost fault. Tăcem.

- Gigi Becali

VIDEO Totul despre Oțelul Galați - FCSB

Citește și: 

Declarațiile lui Alex Băluță l-au șocat pe Silviu Tudor Samuilă: „Cum sună asta?”

Fostul fundaș al lui Dinamo a identificat punctele slabe ale apărarii FCSB-ului: „Au intrările alea aproape necontrolate”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (14)
19sevilla86
19sevilla86  •  31 Octombrie 2023, 10:31

Telenovela delirului piperean continua! Un sezon nou, aceeași ignoranta, nesimțire și neam prostie! Zilnic avem câte un episod sordid, stupid, sinistru, al ratacirilor acestui personaj hidos, care poluează contamineaza presa prininterventiile sale grotești! Face un rău major Stelei prin amestecul la echipa și aparițiile zilnice in presa!

istet10
istet10  •  30 Octombrie 2023, 20:25
Postat de Ioano13 pe 30 Octombrie 2023, 16:22

Sunt fan Steaua( FCSB). Nu sunt fan Becali. Consider că un lot de jucători excelent e varză( acum) din cauza lui Becali. Modul cum a făcut schimbările la Ploiești este o lecție deschisă a prostiei și amatorismului în fotbal. Dar și tot cortegiul de aprecieri, etichete, verdicte și judecați de după meci produc haos la echipă. Singura, dar singura rezolvare este ca Becali sa vândă echipa și, astfel, oameni care se pricep la fotbal sa conducă. Becali, lasa-ne! Du-te la oi, la mânăstire, unde vrei tu, dar lasă echipa sa joace fotbal și sa fie dirijată de specialiști nu de urechisti ca tine!

Spun asta de ceva vreme. Steaua are doi dusmani :Becali si talpan.

brianstorm
brianstorm  •  30 Octombrie 2023, 17:19
Postat de VanBasten1989 pe 30 Octombrie 2023, 16:31

Negarea realitatii, baieti, negarea realitatii. Grija mare sa nu imbatraniti ca preacuviosul, pastrati-va creierul tanar. "Ce, a egalat Petrolul? A egalat Dumnezeu."

egalat,neegalat,indiferent ce se intampla,a mai trecut inca o etapa si Steaua dein liga 1 tot pe primul loc este.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează