FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Leo Strizu acuză că a fost sabotat la FCSB: „Nu mă așteptam la atâtea lucruri urâte din interior! Poziția mea deranja pe cineva din club”

Articol de , , - Publicat joi, 02 martie 2023 23:32 / Actualizat vineri, 03 martie 2023 00:02

După FCSB - Petrolul 4-1, Leo Strizu și-a anunțat demisia la flash-interviu, iar la conferința de presă a oferit mai multe detalii.

PROMO » Vrei să retrăiești istoria pe 7 mai, la Sevilla? Înscrie-te ACUM într-o experiență extraordinară, alături de Gabi Balint

Antrenorul din acte de la FCSB, angajat pentru a-i „împrumuta” licența lui Mihai Pintilii, cel care se ocupa de pregătirea echipei, a acuzat persoane din interiorul clubului, explicând de ce nu dorește să continue.

GSP a aflat cine este omul din interior care l-a „împins” pe Strizu afară de la FCSB: „E umilitor!”
FCSB
GSP a aflat cine este omul din interior care l-a „împins” pe Strizu afară de la FCSB: „E umilitor!”

VIDEO Explicațiile lui Leo Strizu, după demisia de la FCSB

„Da, a fost ultimul meci. Am stat și m-am gândit. Cred că e decizia corectă. De ce? Pentru că îmi ajunge! Nu am vrut să ajung să fac acest pas, dar nu credeam că există o sursă care poate să vrea articole care să mă aducă într-o postură foarte negativă. Toată săptămâna, această sursă m-a denigrat foarte, foarte mult. Am spus că dacă în interiorul clubului... Sunt curios să aflu cine este... 

Vreau să îmi spună în față ce aruncă în presă. Nu am nimic împotrivă, Decizia am luat-o acum. Nu o voi schimba. Susțin ceea ce spun. Pot să suport critici din exterior, dar atât timp cât această persoană alimentează presa cu lucruri urâte despre mine, nu cred că pot continua pe acest drum. Îi propun să iasă în față și să spună «Eu sunt cel care nu te vreau. Nu îmi place de tine». Eu nu sunt genul care să riposteze, dar voi încerca să-i răspund la unele acuzații. Mereu voi ajuta clubul. Îmi cer scuze în fața lui Gigi, față de Teia (n.r. Teia Sponte, vărul și omul de încredere al lui Becali), echipă și Pintilii. 

Nu sunt un laș. Dar nu mă așteptat la atâtea lucruri urâte din interiorul clubului. Mă așteptam la rolul pe care trebuia să-l am. Nu spuneam «eu» sau «noi» pentru că deranjau. Le-am folosit o singură dată, la meciul de Cupă cu Botoșani, când am condus echipa 100%. În rest, nu m-am băgat peste Pintilii și nu am declarat că am contribuit la succesul echipei. Sunt corect. 

Am spus că Pintilii va lua deciziile, știam la ce mă înham. Dar mă deranjează această persoană din cadrul clubului. Eu am fost aproape de echipă și de Pintilii. Nu am încercat să mă bag în seamă, Când mi s-a cerut părerea, mi-am spus-o. Știam ce trebuie să fac, am acceptat. Am fost încântat când patronul mi-a propus această poziție, dar nu se poate continua. 

E o decizie luată de mine, ca urmare a ceea ce a apărut în presă. Această poziție a mea, oricât de mică ar fi fost, deranja o persoană din club. Această persoană s-a ținut de capul meu de când am venit la echipă.”, a declarat Leo Strizu la conferința de presă.

După discursul lui Leo Strizu, Dan Udrea, redactorul-șef adjunct al Gazetei Sporturilor și moderatorul emisiunii „Minutul 91”, de la Orange Sport, a declarat că: „Direcția în care bate e MM Stoica. Nu văd altă persoană. Nu cred că se referea la Becali, Argăseală, Făiniși sau Mache”.

VIDEO Golul de 3-1 marcat de Andrea Compagno în FCSB - Petrolul

Citește și: 

Budescu nu înțelege ce se întâmplă cu Pintilii: „O prostie! Ce să înveți, dacă știi fotbal?”

Compagno, făcut praf la GSP Live: „Mititelu se trezește noaptea și râde când se gândește câți bani a luat pe el”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (14)
danglumetu
danglumetu  •  03 Martie 2023, 11:44

cind mai cerem rezultate bune ale nationalei si cluburilor e bine sa ne amintim ca fotbalul la virf in tara asta e condus de alde strizu, pintilii, mm etc de la care n-au ce sa invete popestii, olarii si alte mici promisiuni care apar uneori! asadar, ciocu' mic!

concret
concret  •  03 Martie 2023, 09:15
Postat de Amiralul2022 pe 03 Martie 2023, 08:22

"Mare" antrenor a pierdut fcsb-ul și fotbalul românesc !...

In schimb "mare" conducator a pastrat feceseberceni, puscaria de mm stoica.

bogdantheo1000
bogdantheo1000  •  03 Martie 2023, 08:51

Pai cam are dreptate Dan Udrea ca MM-ul ar fi la mijloc ca prea se baga in seama la orice fata de echipa FCSB.Acum daca asa stau lucrurile si MM-ul i-a facut ,,vant'' lui Strizu (oricum este o figura stearsa care a ales acest rol obedient de ,,fals'' antrenor deloc onorabil pentru un fost jucator respectabil) are posibilitatea sa ne arate ,,realele''calitati de ,,mare antrenor'' ca doar le stie pe toate este si mare pamfletar,mare postac,mare sau tare in gura etc .....etc ,,Succes-uri'' MM-ule...................

Vezi toate comentariile (14)
Comentează