FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM confirmă Gazeta: „Ne-am depus candidatura”

Mihai Stoica // foto: Imago Images
Mihai Stoica // foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 15 iunie 2023 08:15 / Actualizat joi, 15 iunie 2023 08:29

Mihai Stoica (58 de ani), managerul general de la FCSB, a confirmat informația anunțată în exclusivitate de GSP.ro, faptul că roș-albaștrii au solicitat să joace pe Arcul de Triumf, Ghencea sau la Târgoviște cât timp Arena Națională va fi închisă fotbalului.

Între 15 iulie și 15 august, cel mai mare stadion al țării va fi rezervat concertelor. 

Astfel, FCSB s-a văzut nevoită să caute stadion pe care să evolueze în acea perioadă, având în vedere că sezonul de campionat va începe în weekendul 14-16 iulie, iar meciurile din turul 2 preliminar al Conference League, în care intră FCSB, sunt programate pe 27 iulie, respectiv 3 august. 

Mihai Stoica dezaprobă decizia lui Becali: „E o pierdere, dar ce să fac?! Garantez că va juca oriunde va semna”
FCSB
Mihai Stoica dezaprobă decizia lui Becali: „E o pierdere, dar ce să fac?! Garantez că va juca oriunde va semna”

Mihai Stoica confirmă Gazeta: „Ne-am depus candidatura”

GSP a anunțat la începutul lunii că FCSB a ales stadionul Arcul de Triumf drept „casă” în acea perioadă, cu arena din Târgoviște variantă de rezervă. Totodată, roș-albaștrii continuă să studieze posibilitatea de a juca în Ghencea, unde accesul le-a fost refuzat în repetate rânduri.

Mihai Stoica a confirmat informația Gazetei la OrangeSport: „Ne-am depus candidatura la Arcul de Triumf, Ghencea şi Târgovişte. Trebuie să vedem programul întâi”.

FCSB s-ar putea întoarce pe Arenă în turul 3 din Conference League

Noul sezon pentru FCSB va debuta la jumătatea lui iulie, cu prima etapă de campionat. Apoi, în ultima săptămână din iulie, echipa va lua startul în Conference League, unde va intra în turul 2 preliminar. Partida de pe teren propriu va fi jucată

Arena Națională va fi blocată din 15 iulie până pe 14 august, interval de timp în care se vor disputa 5 etape în noul sezon al Ligii 1, astfel că FCSB ar putea avea două sau trei partide pe teren propriu.

Cele două manșe din turul 3 preliminar al Conference League sunt programate să aibă loc pe 10 și 17 august. Dacă returul va fi acasă, atunci se va putea intra pe Arena Națională, care va fi din nou disponibilă pentru meciurile de fotbal începând cu 15 august.

În schimb, dacă prima manșă va fi pe teren propriu, atunci și partida de acasă din turul 3 european va fi tot pe Arcul de Triumf.

Tot despre FCSB:

Octavian Popescu e în mare pericol la FCSB » Va începe sezonul pe bară, apoi îl așteaptă un obstacol imens!

Mihai Stoica, intervenție virulentă în cazul Băluță: „Păcănele? Și eu am avut viciul ăsta” » S-a luat de Rotaru: „N-am văzut ceva mai umilitor!”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (21)
lefter_popescu
lefter_popescu  •  15 Iunie 2023, 18:55
Postat de 19sevilla86 pe 15 Iunie 2023, 11:08

Stadionul de la Arc este prea mic pt Steaua, la Târgoviște înseamnă exilul din orașul sau a celei msi iubite și titrate echipe din România, iar cazemata bolșevică CSA (ultima din lumea democratica) pare într-adevăr inexpugnabila! Nimeni nu îndrăznește sa aplice legea și sa-i pedepsească pe baricadatii in anomalia stalinistă UM02301 pentru ca ei comit abuzuri grave in serviciu de prea mulți ani! România este unica fin lume card a construit in sec.XXI un stadion de 100 mil euro intr-o unitate militară, care mai permite bocancii militari in sportul profesionist, echipe ce caxarma in competițiile profesioniste si meciuri desfășurate in unități militare! Toate aceste anomalii se tolerează doar pt a menține creațiile sovietice sinistre CSA si CS Dinamo care mai exista exclusiv in Romanica pt a devora anual peste 50 mil euro din banii noștri! Pana când rușinea, risipa, înapoierea?

Amice, asta e cusurul tău...nu pricepi ca Steaua bolsevica este pleonasm. Ce tot insiști cu stalinismul tău . Fii profesionist ! vorba lui gh. Dinica.

roost.eradevar.at
roost.eradevar.at  •  15 Iunie 2023, 12:38

Sunt ceva alegeri la stadionul Arcul de Triumf de si’a depus valetul candidatura ?? Vor sa joace sau sa fie votati?

farul_campioana
farul_campioana  •  15 Iunie 2023, 12:31

"Ne-am depus candidatura. Suntem din nou cu cortul prin țară."

Vezi toate comentariile (21)
Comentează