FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica a făcut anunțul momentului: „Sunt deja discuții cu posibili cumpărători” + „Nu mă văd în club fără Gigi”

MM Stoica/ foto: captură Orange Sport
MM Stoica/ foto: captură Orange Sport

Articol de - Publicat luni, 24 aprilie 2023 20:17 / Actualizat luni, 24 aprilie 2023 23:27

MM Stoica a anunțat că va fi noul președinte al consiliului de administrație la FCSB și că Gigi Becali a renunțat deja la funcție.

În plus, Mihai Stoica a declarat că există deja oameni interesați să cumpere FCSB de la Gigi Becali, pentru suma cerută de latifundiar, de 25 de milioane de euro.

MM Stoica a IZBUCNIT în studio: „Numai un animal poate face așa ceva! Onea, ești un micuț!”
RAPID - FCSB 1-0
MM Stoica a IZBUCNIT în studio: „Numai un animal poate face așa ceva! Onea, ești un micuț!”

MM Stoica: „Sunt deja cumpărători interesați. Eu nu mă văd în club fără Gigi”

„Sunt deja cumpărători interesați, din ce înțeleg. Nu Dragomir. Sunt cumpărători, vorbesc în cunoștință de cauză. Nu știu dacă se negociază, dar sunt discuții pentru suma respectivă (n.r. - 25 de milioane de euro). Nu mă văd în club fără Gigi. 

Eu de mult vreau să ies din fotbal, am peste 30 de ani și e arhisuficient. Sunt cel mai vechi, nu mai pot. Ieri mi-a fost foarte greu. Am avut o reacție prostească în tribună, mă certam cu oamenii și îmi cer scuze. 

Mi-am pierdut efectiv controlul când am văzut că Feșnic nu îl elimină pe Onea. Era chiar în fața noastră. Nu știu ce făceam dacă eram pe bancă”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Ce funcție va ocupa MM Stoica până când FCSB se va vinde

MM Stoica va fi noul președinte al consiliului de administrație de la FCSB, în locul lui Gigi Becali. După cum a anunțat, și anume că nu va rămâne la club fără Becali, asta înseamnă că Mihai Stoica va fi președinte până când echipa va fi vândută.

„Din moment ce părăsește funcția... el a mai zis că renunță, dar nu a părăsit funcția. A părăsit-o acum. Nici eu nu știu exact procedura. Va trebui să fiu votat în locul lui, nu știu. Am vorbit aseară. Mi s-a oferit funcția și am acceptat să fiu președintele consiliului de administrație. 

Am venit și la cămașă (n.r. - în studio), asta e cămașă de președinte. O să schimb și scaunul de la birou de acolo (n.r. - de la baza FCSB). O să vin și cu cravată. 

Gigi nu se mai uită la meciuri, poate să se bage la echipă fără să vadă meciul? Nu a dat niciodată primul 11. Nu poți, nu știi cum s-au antrenat jucătorii, poate unul e accidentat. Eu nu fac schimbări, am alt stil. Eu am lucrat cu mulți antrenori și pot afirma că aflam echipa în ziua meciului”, a mai spus declarat MM Stoica.

VIDEO. Gigi Becali e decis: „Pun echipa pe numele surorii și o vând. Nici la meciuri nu mă mai uit”

Citește și: 

Doamnelor şi domnilor: Gigi Becali! » De la „Lăsați-ne să ne pregătim de Liga Campionilor” la „Gata, eu ies din fotbal” în doar 6 zile

Gigi Becali: „De ce să-mi fac eu tensiunea 16, când aveam numai 12, 13?” + Atac la Feșnic: „Ori ești prea prost, și nu ai ce căuta, ori ești hoț”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (55)
Blue01
Blue01  •  26 Aprilie 2023, 14:16

Sper să vă bată craiova, așa într-un stil pe sufletul acestor condamnați care tot se plâng de câteva zile. Poate așa chiar scăpăm de astfel de oameni. Si tare curios sunt ce o sa mai titreze pe urmă prosport ul, care e pe față pro ***. Nu au existat doua roșii, daca la onea se dadea rosu atubci alta era desfasurarea meciului, deci faultul lui grigorie nu mai exista, si nu nici in 10, nu era nici o garanție pt *** ca ar fi castigat meciul. S, a si văzut ce preciși in fața porții au fost cei de la ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dodo001
dodo001  •  25 Aprilie 2023, 20:28
Postat de bunicu pe 25 Aprilie 2023, 07:43

Dl Stoica se credea campion dacă Onea era eliminat de ce nu ați câștigat cu Onea în teren nu sunteți în stare ,ei vor să câștige la mica ciupeală eliminat un adversar sau 11 m inexistent.Atâta pot.

Ei vor sa fie avantajati cumva, doar asa pot castiga. A spus-o chiar Gigi ca la Onesti a facut mosnoaga...ei daca nu fac ceva, nu castiga. De aceea au rezultate in Europa , golaveraj 3-18, cel mai slab din toate participantele din grupe.

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  25 Aprilie 2023, 12:55
Postat de 1948 pe 25 Aprilie 2023, 04:31

Care ba 4 ca divizia b e toata in faliment. Divizia a e juma in faliment ca Mai toata tara,unde va treziti?

cu cine esti ba?

Vezi toate comentariile (55)
Comentează