FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - PETROLUL

„Acum 24 de ore nu putea merge nici până la baie” » Soția fotbalistului din FCSB - Petrolul a publicat toată conversația: „Nu mai pot, plâng!”

Conversația dintre Sergiu și Andreea Hanca +44   FOTO
Conversația dintre Sergiu și Andreea Hanca

Articol de - Publicat duminica, 03 martie 2024 22:03 / Actualizat luni, 04 martie 2024 01:04

Andreea, soția lui Sergiu Hanca (31 de ani), a dezvăluit pe Instagram cum arăta glezna fotbalistului seara trecută, cu 24 de ore înainte de FCSB - Petrolul. În această seară, Sergiu a fost titular pe Arena Națională, 56 de minute petrecute pe teren.

Integralist etapa trecută, în Petrolul - CSU Craiova 2-3, Sergiu Hanca a început ca titular și partida din această seară cu FCSB, pe Arena Națională.

Mijlocașul în vârstă de 31 de ani a jucat 56 de minute, înainte de a fi înlocuit cu Alexandru Ișfan. La câteva minute după schimbarea efectuată de ploieșteni, Andreea Hanca a dezvăluit pe Instagram, la secțiunea Story, prin ce „rollercoaster” de emoții a trecut soțul ei în ultimele 24 de ore.

„Acum 24 de ore nu putea merge nici până la baie!” » Soția fotbalistului din FCSB - Petrolul a publicat toată conversația

+40 FOTO

Andreea a publicat conversația de pe WhatsApp cu soțul ei, în care acesta îi spune: „Da, iubire. Nu mai pot, plâng. Nu pot umbla”, alături de o poză cu glezna dreaptă umflată.

Alături de captura conversației, Andreea a scris: „Acum 24 de ore Sergiu nu putea să meargă nici până la baie. Azi, la 13, ai mers la ei în cantonament și i-ai pus glezna la loc, a jucat 55 de minute top. Te iubesc, Sergiu, sacrificiile tale ar trebui predate la cursurile de coaching pentru toți sportivii”.

Prima parte a mesajului i-a fost adresată kinetoterapeutei care „i-a pus glezna la loc” fotbalistului.

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Citește și:

„Galben” cu Petrolul și ratează derby-ul cu Rapid! Pierdere mare pentru FCSB
FCSB - PETROLUL
„Galben” cu Petrolul și ratează derby-ul cu Rapid! Pierdere mare pentru FCSB
3 știri-blitz de la FCSB - Petrolul: „Steaua sunteți voi?”
FCSB - PETROLUL
3 știri-blitz de la FCSB - Petrolul: „Steaua sunteți voi?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
MiorelMimiresteanu
MiorelMimiresteanu  •  04 Martie 2024, 23:44

Cind iubesti un club,ceea ce a transmis doamna ar fi un lucru normal.Din pacate Supermaimutareala 1 e un spectacol jalnic,de aceea e mai frumos rugbyul de 1000 de ori acolo si daca te loveste trenul continui sau incerci sa continui sa joci.

bacy
bacy  •  04 Martie 2024, 10:33

Te minunezi de ce mai apare prin ziarele de sport, acum ceva timp în urmă doamna respectivă era mediatizată după ce împărțea pumni prin tribună ! Să facă anchetă AFAN-ul de ce a fost obligat să joace accidentat ! Mai bine să ia banii lunar și ei să se ”accidenteze” prin cluburi !

Dragon78
Dragon78  •  04 Martie 2024, 09:01
Postat de istet10 pe 03 Martie 2024, 22:37

Asa si? Ce ar trebui? Sa-l compatimim pe Hanca? Sa se apuce de tenis de masa.

Primeste spor de periculozitate. La ce salarii au pentru mediocritatea in care se zbat eu zic ca e subtire o glezna umflata.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează