FOTBAL  »  Superliga  »  CSA STEAUA VS. FCSB

Florin Talpan a aproximat când se vor termina procesele între CSA Steaua și FCSB: „Nu au nicio șansă”

Florin Talpan / Foto: GSP.ro
Florin Talpan / Foto: GSP.ro

Articol de - Publicat vineri, 24 mai 2024 11:52 / Actualizat vineri, 24 mai 2024 12:27

Florin Talpan a estimat că procesele dintre CSA Steaua și FCSB vor mai dura cel mult un an de zile.

Juristul „militarilor” a explicat că procesul în care Steaua îi solicită un prejudiciu de 37 de milioane de euro formației patronate de Gigi Becali este ținut pe loc de un alt proces, în care FCSB vrea să anuleze toate mărcile istorice deținute de clubul polisportiv.

De ce nu plusează FCSB pentru Louis Munteanu » Planul la care Gigi Becali lucrează în culise: salariu de vedetă
FCSB
De ce nu plusează FCSB pentru Louis Munteanu » Planul la care Gigi Becali lucrează în culise: salariu de vedetă

Talpan a spus că tot ce poate să facă FCSB în privința mărcilor deținute de CSA Steaua este să amâne procesul pentru prejudiciu.

Florin Talpan, sigur de victorie în războiul juridic cu FCSB

„Din păcate procesul în care cerem prejudiciul este ținut în șah de celălat dosar în care FCSB cere anularea mărcilor istorice, dar care și acesta se apropie de final. Ei doar încearcă să tragă de timp. Nu au nicio șansă.

Nu o să mai fie mult timp și va fi reluat procesul cu prejudiciul. Nu se știe foarte clar cât vor mai dura dosarele. Asta nu poate ști nimeni cu exactitate. Însă eu preconizez că vor mai dura poate un an. Cam un an, nu mai mult de atât”, a declarat Florin Talpan, conform Fanatik.ro.

Procesele pentru palmares, mărci și cel de la EUIPO, în care FCSB a încercat să obțină dreptul de a se numi Steaua în cupele europene, sunt aproape de final. Cel pentru prejudiciu este ultimul care va fi soluționat.

„Soluționarea dosarului cu prejudiciul nu știu cât ar putea să mai dureze. E în funcție de cum se vor încheia cele pentru palmares și mărci.

Nu știu, vom vedea în următoarele luni. Acum n-aș putea să spun clar pentru că nu se poate aprecia. Ce pot să spun eu, dacă așa este justiția din România? Atât durează termenele.

În mod sigur voi câștiga, pentru că instanța s-a pronunțat deja și el trebuie să plătească pe 10 ani, nu pe 3 ani cum a spus. Deci, practic, Gigi Becali a recunoscut că trebuie să dea bani clubului Steaua.

Când a văzut că trebuie să dea pe 10 ani a încercat să suspende dosarul, să formuleze acțiuni în instanță să mai tragă de timp, să tergiverseze ca să poată în continuare să mai supraviețuiască. În dosarul pentru recuperarea prejudiciului am cerut toți acești bani.

În momentul în care va veni dosarul pe rol, vom solicita toate drepturile care ne-au fost luate și însușite de către George Becali.

Ei și acum au încercat să spună că au palmaresul și și-au pus pe autocar că au câștigat 27 de titluri. Asta nu înseamnă că s-au folosit de palmaresul Stelei?”, a mai spus Florin Talpan, conform sursei citate.

VIDEO Gigi Becali e de părere că Florinel Coman nu va pleca: „Pentru ce să te duci acolo? Nici măcar nu iei 2 milioane pe an, iei 1,4 milioane cu tot cu bonusuri”

Citește și:

Incident major la Hamburg! A încercat să atace fanii cu un topor și a fost împușcat de Poliție, înainte de Polonia - Olanda. Atenție, imagini șocante!
Euro 2024
Incident major la Hamburg! A încercat să atace fanii cu un topor și a fost împușcat de Poliție, înainte de Polonia - Olanda. Atenție, imagini șocante!
A scris istorie în Polonia - Olanda » Nu se mai întâmplase de 60 de ani la EURO
Euro 2024
A scris istorie în Polonia - Olanda » Nu se mai întâmplase de 60 de ani la EURO
Adrian Ilie a fost condamnat la 8 luni de închisoare! » Ce se întâmplă cu „Cobra”
Diverse
Adrian Ilie a fost condamnat la 8 luni de închisoare! » Ce se întâmplă cu „Cobra”

Adrian Ilie a fost condamnat la 8 luni de închisoare! » Ce se întâmplă cu „Cobra”

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”


Comentarii (35)
FlashGordon
FlashGordon  •  26 Mai 2024, 23:11
Postat de Catalynn.19 pe 24 Mai 2024, 21:09

Yep, *** steliștii în petrecerea voastră! Când vă era lumea mai dragă ăștia s-au apucat să facă plângeri la CSM cum cǎ onor CAB cam ignoră reglementarea în legătură cu termenul de redactare al unei motivări și în nici 2 săptămâni cele două doamne de la CAB v-au desființat practic, v-au lăsat în palmaresul gol! :-))) De atunci din Berceni se aud numai plânsete și gemete de durere, îi găsești pe fcsbisti pe paginile noastre bocind și văitându-se și făcându-și curaj ca UEFA si FRF nu țin cont de Justiția Română (cam ce vezi și pe aici). Ce poți să le faci unora ca ei!? Chiar dacă sunt căzuți, dai în ei cu sete, îi înjunghii (virtual desigur) ca pe cei mai mari și odiosi dușmani pt care nicio pedeapsă nu e suficientă! :-)))

iarasi plangi,bann si pe contul asta,oricum nu mai conetaza,clona csa se desfiinteaza. asta este clar. ciolacu o sa faca dreptate dupa alegeri.

FlashGordon
FlashGordon  •  26 Mai 2024, 23:10
Postat de racetrack pe 24 Mai 2024, 23:07

Ii cam indoaie Talpan asta pe Becali si ai sai. :))) Daca a castigat procesul pentru marca, nu prea mai are cum sa scape FCSB fara sa plateasca si prejudicii pentru utilizare abuziva. Probabil ca nu o sa obtina 37 de milioane cat vrea el, dar o sa obtina niste milioane, asta e cert in momentul asta. Cum spun americanii, Becali's chickens are coming home to roost.

ce spui tu nu are nicio logica. fix asta este ca nu mai poate obtine nimic,clona csa cu marca si sigla a fost pe minus cu vreo 20 de milioane in ultimi 10 ani. deci ne datoreaza csa vreo 20 de milioane de euro.

19sevilla86
19sevilla86  •  25 Mai 2024, 12:14

Procesele dintre Steaua și anomalia sportiva militarizata stalinistă rămasă ultima din sportul profesionist mondial se vor termina atunci când, ca peste tot in democrație, in mod normal, european, rămășița boksevica înființata de armata rosie in 1947 se va inchide, desființa! Nicăieri in democrație și economia de piața nu mai exista armata in sportul profesionist, cazarmi sportive ale armatei și miliției, echipe militare in competiții profesioniste, stadioane și meciuri in unități militare! Pana când România sa fie unica excepție hidoasa?

Vezi toate comentariile (35)
Comentează