FOTBAL  »  Superliga  »  OȚELUL - FCSB 0-2

Florinel Coman, criticat imediat după meci: „Pare că are o suficiență, merge pe teren” + Nici Olaru n-a scăpat!

Florinel Coman a fost criticat de Gabi Balint după meciul de la Galați / foto: Cristi Preda (GSP) +27   FOTO
Florinel Coman a fost criticat de Gabi Balint după meciul de la Galați / foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat duminica, 30 iulie 2023 00:43 / Actualizat duminica, 30 iulie 2023 00:52

Florinel Coman le-a luat tuturor ochii cu startul său fulminant de sezon, însă a fost nevoie de un singur meci mai slab pentru ca vedeta celor de la FCSB să fie luată în colimator. „Mbappe” a irosit un penalty în victoria cu Oțelul, 2-0, iar Gabi Balint a taxat atitudinea „șeptarului” roș-albaștrilor.

La Galați, Florinel a adus aminte, mai degrabă, de vechea lui versiune. N-a mai avut aceeași dispoziție de joc, implicarea a lăsat locul egoismului, totul culminând cu penalty-ul ratat cu lejeritate în minutul 60. Pretențios, Balint l-a muștruluit la finalul meciului. 

FCSB a tremurat la Galați, dar Tavi Popescu și transversala i-au salvat pe roș-albaștri! Cronica +  clasamentul actualizat din Superligă
OȚELUL - FCSB 0-2
FCSB a tremurat la Galați, dar Tavi Popescu și transversala i-au salvat pe roș-albaștri! Cronica + clasamentul actualizat din Superligă

Gabi Balint: „Florinel Coman pare că are o suficiență în ultimul timp”

„Coman pare că are o suficiență în ultimul timp. A intrat prea relaxat și a executat penalty-ul atât de prost... E păcat de el, pentru că e în formă și trebuie să continue pe acest drum. 

Din contră, trebuie să fie mult mai activ! Acum are momente când merge pe teren, când iese din joc”, a spus Gabi Balint, la „Digi Sport Special”. 

Florinel Coman a fost, de departe, cel mai bun jucător al vicecampioanei în acest start de stagiune, marcând de fiecare dată în primele trei meciuri ale sezonului. Ar fi putut ajunge la patru goluri, însă a ratat de la punctul cu var în deplasarea de la Galați. 

Oțelul - FCSB / FOTO: Cristi Preda (GSP)
Oțelul - FCSB / FOTO: Cristi Preda (GSP)
Oțelul - FCSB / FOTO: Cristi Preda (GSP)
Oțelul - FCSB / FOTO: Cristi Preda (GSP)
Vlad Chiricheș a rezistat 63 de minute în Oțelul - FCSB / foto: Cristi Preda (GSP)
+23 FOTO

Gabi Balint nu l-a menajat nici pe Darius Olaru: „Se vaită, se trântește, cade prea ușor”

Fostul mare internațional a analizat și prestația lui Darius Olaru, trimis pe teren, la fel ca Florinel Coman, în repriza secundă:

„Olaru e același. Mult travaliu, îmi place că e tot timpul vertical, spre poartă, are pase destul de subtile, interesante. Același reproș îl am pentru Olaru, de multe ori prea se vaită, se trântește, cade prea ușor. Trebuie să fie mai puternic, să stea mai mult pe picioare. Asta e singura lui parte negativă, dar se vede clar că e un jucător care trebuie să fie în echipă la fiecare meci”, a comentat Balint. 

VIDEO Andrei Cordea e optimist: „Formăm o echipă puternică, putem câștiga campionatul”

Citește și alte știri despre FCSB: 

FOTO+VIDEO Seara animată a Galațiului și a revenirii stângace a lui Chiricheș » Reporterii GSP au surprins 10 momente tari la Oțelul - FCSB

„Am văzut niște aiureli la TV...” » Tavi Popescu, replică dură pentru contestatarii săi, după golul splendid cu Oțelul

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (18)
dr.jivago
dr.jivago  •  30 Iulie 2023, 11:19
Postat de VanBasten pe 30 Iulie 2023, 10:22

Iti aduci aminte de meciurile lui Balint in ros-albastru?! De golurile marcate la nationala?! De golul cu Argentina la World Cup '90?! Ok. Acum du-te, ia-ti un Neumarkt si niste Djili Soy si petrece linistit.

Bun si ce -a scris gresit ,preopinentul... Indiscutabil, Steaua n -a facut un joc stralucit sau nu a jucat cum ne-am fi asteptat dar cu plugarii de la Otelul era si foarte greu... aia erau tot timpul cu mainile in gat , bagau centuri ca la greco-romane, te izbeau ,n-aveau treaba cu mingea si aveau si o ,,specialitate,, favorita , calcatul numai pe tendonul lui Ahile... Deci rotw... a scris echilibrat si i-a reamintit marelui analist Balint ,pupator de centiroane marca Talpan ,sa nu se mai comporte ca o țața si in variabil ca un cârcotas gretos..

VanBasten
VanBasten  •  30 Iulie 2023, 10:22
Postat de rottwailer pe 30 Iulie 2023, 08:26

Ce sa-ti fac d-le Balint! Intr-adevar, FCSB cum iti place sa rostesti raspicat, n-a facut o partida grozava si nici jucatorii n-au dat totul pe teren, dar cand CFR juca prost si castiga parca nu erai asa suparat. Imbatranesti urat d-le Balint. Semeni tot mai mult cu Cornel Dinu. Un fel de Baba satului care injura si blestema orice...

Iti aduci aminte de meciurile lui Balint in ros-albastru?! De golurile marcate la nationala?! De golul cu Argentina la World Cup '90?! Ok. Acum du-te, ia-ti un Neumarkt si niste Djili Soy si petrece linistit.

romeverest
romeverest  •  30 Iulie 2023, 10:15

Dupa declaratia aberanta a pipereanului, precum ca Florinel ar valora jumatate din pretul lui Neymar, Coman s-a apucat sa execute un penalty in stilul jucatorului brazilian pe care, bineanteles, l-a ratat !! Dupa cateva goluri marcate si laudele primite, lui Coman i s-a urcat fotbalul la cap. Este mare vedeta !! Asta-i motivul pentru care niciodata nu va valora mai mult de 5 mil. de euro, suma la care se pare ca nu prea se inghesuie nimeni !!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează