FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

video Florinel Coman, fotbalist model: „Te iubesc, ești viața mea!” și „Regele Florinel, cu cele mai șmechere tunsori”

Florinel Coman, fotbalist model: „Te iubesc, ești viața mea!” și „Regele Florinel, cu cele mai șmechere tunsori”
Florinel Coman, fotbalist model: „Te iubesc, ești viața mea!” și „Regele Florinel, cu cele mai șmechere tunsori”

Articol de - Publicat duminica, 23 iulie 2023 16:36 / Actualizat duminica, 23 iulie 2023 18:53

Florinel Coman a stat cu fiecare fan care i-a solicitat poze sau autografe după FCSB - Dinamo 2-1, vreme de un sfert de oră. Și Compagno, Radunovic, Ovidiu Popescu, Cordea și Șut au venit să facă fotografii cu tinerii suporteri, Andrei Vlad și Joyksim Dawa au făcut marcaj strâns iubitelor

Florinel Coman, 25 de ani, a fost cel mai bun fotbalist al ultimului Derby de România, FCSB - Dinamo (2-1), șeptarul roș-albaștrilor deschizând scorul după o reluare de excepție. Cât a fost pe gazon, internaționalul a arătat o diferență de clasă față de ceilalți jucători, prezentând totodată și un plus de pregătire fizică, urmare a orelor de pregătire suplimentară vizavi de acest detaliu.

Cum a arătat Derby de România pe „Arcul de Triumf” » Reporterul GSP a analizat fiecare jucător: Un MVP, câteva confirmări și multe dezamăgiri
FCSB - Dinamo
Cum a arătat Derby de România pe „Arcul de Triumf” » Reporterul GSP a analizat fiecare jucător: Un MVP, câteva confirmări și multe dezamăgiri

MVP-ul confruntării a fost la interviurile de după meci, având un discurs așezat și fără a-și aroga merite deosebite pentru un nou succes în fața rivalilor.

Mă bucur că am reușit să înscriu, important este să îmi fac treaba cât mai bine. Vine greul acum pentru că o să jucăm din trei în trei zile, dar avem un lot omogen, avem jucători de valoare. Va urma un meci în cupele europene, eu cred că o să facem o figură frumoasă și o să jucăm în grupe.

- Florinel Coman, atacant FCSB

Tot ceea ce a făcut Florinel a fost extraordinar, jos pălăria! Dar cred că asta se datorează și faptului că fundașii lui Dinamo cam dormeau. Nu e posibil! Grigore și Moura erau în zona centrală, lângă Coman, când a întors mingea pe piciorul stâng. Au fost prea pasivi la tot ceea ce a făcut Coman.

- Marius Lăcătuș, la "Digi Sport Special"

Meciul de după derby de România: cine a interacționat cu fanii

După discuțiile cu jurnaliștii, ieșit în zona autocarelor, Coman a fost întâmpinat cu urale de aproximativ 50 de puști, unii veniți cu părinții la meci, toți cei adunați acolo dorind o amintire de la jucătorul meciului.

Înainte de ieșirea lui Florinel, Radunovic, Compagno, Șut, Ovidiu Popescu și Cordea s-au mai numărat printre cei care au intrat în dialog cu fanii și au oferit fotografii. Djokovic a împărțit impresii cu Alessandro Caparco, vechiul său amic, antrenorul cu portarii al "câinilor", Andrei Vlad a fost de nedezlipit de iubita lui, iar Dawa a stat de vorbă cu logodnica lângă autocar.

Ieșirea lui Florinel Coman a produs un val de simpatie din partea puștilor, iar șeptarul FCSB a fost întâmpinat ca un star.

2goluri și un assist are Coman în cele două etape de debut în L1: gol și assist cu FCU Craiova (3-1) și gol cu Dinamo (2-1)

Florinel Coman are lipici la tinerii suporteri

"Te iubesc, ești viața mea", "Florinel, te rog, fă o poză și cu fiul meu, suntem veniți special de la Călărași ca să te vedem" și "Regele Florinel, cu cele mai haladite (n.r. - "șmecher", "frumos", conform dictionar-urban.ro)" au fost doar câteva dintre reacțiile suporterilor la vederea fotbalistului.

Jucătorul a afișat un look special, părul oxigenat și patru dungi pe partea stângă a capului.

Coman a luat tot șirul, din stânga spre dreapta, și nu a lăsat niciun suporter nemulțumit. A stat cu fiecare la poză, a dat autografe pe bilete, pe tricouri, pe pahare de plastic, a repetat și fotografiile pentru cine nu a prins primul cadru, a petrecut un sfert de oră alături de tinerii săi fani.

3milioane de euro a plătit Gigi Becali în vara 2017 pentru a-l aduce pe Coman de la Viitorul

De menționat că unii dintre tinerii suporteri au strigat și numele a doi fotbaliști pentru a face fotografii, Lamine Ghezali și Quentin Bena, semn că printre ei erau și simpatizanți ai roș-albilor.

10goluri și 11 assist-uri a bifat Florinel ediția precedentă în 44 de meciuri pentru FCSB

Am jucat acest derby pentru suporteri, au venit într-un număr foarte mare, am văzut cât au stat la coadă la bilete. Ne-au motivat acele imagini, au stat la coadă de la 6 dimineața. Au vrut să vadă cum Steaua câștigă în derby. Îi felicit pe cei de la Dinamo, au prestat un fotbal bun, au pasat, dar mai au de lucrat

Am început să mă perfecționez și cu piciorul neîndemânatic, cu stângul. A surprins sau n-a surprins, important e că a intrat mingea. Mă bucur că am reușit să înscriu contra lor, dar trebuie să o fac la fel de bine în continuare. Am legat două victorii, acum începe greul.

- Florinel Coman, atacant FCSB

Citește și alte știri despre derby:

EXCLUSIV Cifre șocante ale daunelor pe stadion după FCSB - Dinamo! Ciolacu spusese: „N-am văzut «terorismul» în tribune”

https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/vlad-chiriches-are-sanse-mari-sa-semneze-cu-fcsb-705363.html

Citește și:

„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Explică atacurile lui Alin Stoica: „Din cauza asta are această răutate aparte și rupere de realitate”
Nationala
Explică atacurile lui Alin Stoica: „Din cauza asta are această răutate aparte și rupere de realitate”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (9)
Riverfox00
Riverfox00  •  24 Iulie 2023, 12:17

O sa prinda un transfer de rasunet prin Qatar sau Arabia Saudita, la Al Nisip sau FC Mujahedin Galaxy.????‍♂️

Dragon78
Dragon78  •  24 Iulie 2023, 07:14

Dezamagitor! Care e publicul tinta pentu acest articol? “Haladit”?!?

Fcrgoanta
Fcrgoanta  •  23 Iulie 2023, 20:18

Tunsoare smechera? Zici ca se tunde pe intuneric.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează