SPORTURI  »  TENIS  »  MONDEN

GALERIE FOTO Dezvăluirea iubitei jucătorului #1 ATP: „M-am săturat de câți fotbaliști au încercat să mă agațe”. Dar internauții râd de ultima poză cu alesul ei: „Bietul Jannik...”

Anna Kalinskaya, una dintre cele mai frumoase și talentate jucătoare de tenis din Rusia +24   FOTO
Anna Kalinskaya, una dintre cele mai frumoase și talentate jucătoare de tenis din Rusia

Articol de - Publicat sambata, 29 iunie 2024 12:27 / Actualizat sambata, 29 iunie 2024 16:24

Anna Kalinskaya (25 de ani), rusoaica de pe #17 WTA, care i-a furat inima lui Yannik Sinner (22 de ani), a declarat în timpul turneului din Berlin că a fost abordată pe rețelele sociale de mai mulți jucători faimoși. „Nu vreau să vă spun despre cine a fost vorba”. Blonda a pozat cu italianul și cu un fan la Wimbledon!

Yannik Sinner și logodnica nu se mai ascund de ochii lumii. Noul lider al clasamentului ATP și-a făcut recent publică relația cu frumoasa rusoaică aflată în topul WTA pe #17.

FOTO. Anna Kalinskaya: „M-am săturat de câți fotbaliști au încercat să mă agațe!”

+20 FOTO

Până ieri însă, nimeni nu a reușit să-i pozeze împreună pentru a „confirma” ultima poveste de iubire din tenisul mondial.

Un fan l-a recunoscut pe jucătorul italian care l-a detronat pe Novak Djokovic și l-a rugat să facă o fotografie, împreună și cu Anna Kalinskaya, chiar pe aleile complexului de la Wimbledon.

Anna Kalinskaya despre Sinner: „Nu comentez mai mult!"

Episodul s-a petrecut după ce cei doi au terminat ședința de antrenament în vederea participării la celebrul turneu de Mare Șlem care va începe luni și se va încheia pe 14 iulie, chiar în ziua finalei Euro 2024 de la Berlin!

3,5milioane de dolari a câștigat Anna Kalinskaya în carieră din tenis, în timp ce Yannick Sinner a depășit 22,6 milioane $

Noul cuplu, format în timpul anteriorului turneu de Mare Șlem de la Roland Garros, încearcă să nu apară în lumina reflectoarelor și nu vrea să ofere detalii despre relația lor. „N-am nimic de comentat", a răspuns mereu Anna când a fost descusută de reporteri ori abordată de followers pe Instagram.

FOTO. „Fotografia clasică a miresei și mirelui cu preotul în mijloc"

+20 FOTO

Dacă ea n-a făcut-o, s-au înghesuit internauții să lase comentarii pozei cu fanul alături de idolii săi pusă pe Instagram. Fotografia, în care Jannik apare cu o pereche de ochelari de soare, iar Anna afișează un zâmbet cam timid, a devenit instant virală pe rețele.

Printre numeroasele persoane care au apreciat-o s-au numărat și cei ce au subliniat: „Anna are mai mulți mușchi în picioare decât bărbatul ei, cel puțin în «repaus»". Dar au fost și unii mai glumeți: „Aceasta e fotografia clasică a miresei și mirelui cu preotul în mijloc" sau „Bietul Jannik... ar fi vrut să fie peste tot, mai puțin acolo" și „Singurul care pare fericit este cel din mijloc".

Anna Kalinskaya: „Nu știu, probabil că niște fotbaliști"

Dacă Jannik Sinner s-a impus în turneul ATP 500 de la Halle, 7-6 (8), 7-6 (2) în finală cu Hubert Hurkacz, Anna Kalinskaya a fost aproape să câștige primul titlu important din carieră, dar a pierdut finala la Berlin, pe iarbă, în fața jucătoarei americane Jessica Pegula, 7-6, 4-6, 6(3)-7. Cu prilejul acelei participări, rusoaica a răspuns la un quiz live cu fanii.

Printre multe altele, a fost provocată să dezvăluie numele celei faimoase persoane din agendă. Întrebare de care Anna nu s-a ferit: „Nu știu, probabil niște fotbaliști. Ceea ce pot zice e că prea mulți fotbaliști au încercat să mă agațe. Deci, nu voi da detalii".

Citește și:

Gakpo, starul Olandei, impresionat de 3 fotbaliști români înaintea duelului din „optimile” Euro 2024 + cum vrea să treacă de Rațiu
Nationala
Gakpo, starul Olandei, impresionat de 3 fotbaliști români înaintea duelului din „optimile” Euro 2024 + cum vrea să treacă de Rațiu
Aurelian Chițu a semnat în Superliga! Transferul anunțat acum două săptămâni de GSP, oficializat astăzi
Superliga
Aurelian Chițu a semnat în Superliga! Transferul anunțat acum două săptămâni de GSP, oficializat astăzi
Val de plecări la Universitatea Cluj! Șapte jucători, OUT
Superliga
Val de plecări la Universitatea Cluj! Șapte jucători, OUT

Superliga 2024-2025, programul complet » FCSB - U Cluj, CFR - Dinamo, UTA - Rapid în prima etapă! + Când se joacă „Derby de România”

Record ALL-TIME pe GSP în luna iunie: 5,75 milioane de utilizatori și-au luat informațiile din Gazeta Sporturilor! Vă mulțumim!


Comentarii (2)
Valak
Valak  •  29 Iunie 2024, 21:33

daca nu zice detalii inseamna ca si ea a dat curs cererilor si se face de tot rasul..

Corcodel_topor
Corcodel_topor  •  29 Iunie 2024, 19:24

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează