FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ

Garita despre transferul la FCSB: „Îmi urezi bun venit, dar n-am semnat” » Mare fan Becali: „E nebun, dar îți zice în față dacă ai jucat ca un rahat!”

Arnold Garita, atacantul lui FC Argeș, a dialogat cu fanii live pe contul său de TikTok, unde a răspuns la întrebări și a lăsat să se înțeleagă că ar fi tentat de o mutare la FCSB, fiind mare fan al patronului Gigi Becali. Foto: Imago
Arnold Garita, atacantul lui FC Argeș, a dialogat cu fanii live pe contul său de TikTok, unde a răspuns la întrebări și a lăsat să se înțeleagă că ar fi tentat de o mutare la FCSB, fiind mare fan al patronului Gigi Becali. Foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 27 mai 2023 09:00 / Actualizat sambata, 27 mai 2023 11:30

Arnold Garita, atacantul camerunez de 27 de ani al lui FC Argeș, a dialogat cu fanii live pe contul său de TikTok, unde a răspuns la întrebări și a lăsat să se înțeleagă că ar fi tentat de o mutare la FCSB, fiind mare fan al patronului Gigi Becali.

  • Dinamo - FC Argeș se joacă luni, de la ora 20:00. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Orange Sport 1, Prima Sport 1 și Digi Sport 1. Returul va avea loc pe 3 iunie, la Pitești, ora 21:00.
Săpunaru așteaptă un stelist la Rapid: „Fă asta și suporterii te vor iubi din primul minut”
RAPID
Săpunaru așteaptă un stelist la Rapid: „Fă asta și suporterii te vor iubi din primul minut”

Garita e relaxat înainte de meciurile decisive cu Dinamo de la barajul de menținere/promovare în Liga 1. A intrat în direct pe TikTok pentru a vorbi cu fanii din România în timp ce se uita la FCU Craiova - FC Voluntari (3-3. 5-4 la pen.), semifinala barajului pentru Conference League.

Garita, în dialog cu fanii: „N-am semnat nimic cu FCSB!”

Întrebat dacă va evolua pentru FCSB din sezonul viitor, Garita a ridicat din umeri: 

Prietene, mai joc astea două meciuri. După, văd ce se întâmplă. Nu știu dacă voi fi la FCSB. Cel mai important pentru mine este să fiu concentrat înainte de aceste două meciuri cu Dinamo. E o mare problemă dacă FC Argeș nu rămâne în Liga 1.

Apoi, un fan i-a urat: „Bine ai venit la FCSB!”. „Prietene, n-am semnat nimic cu FCSB! Îmi urezi bun venit, dar eu n-am semnat nimic”, a fost răspunsul jucătorului.

Dacă mesajele fanilor care îl chemau la FCSB au primit un răspuns, nu același lucru s-a întâmplat și cu cele venite de la cei ai Rapidului și ai lui Dinamo, pe care Garita doar le-a citit.

Garita, mare fan Gigi Becali

Atacantul piteștenilor n-a ezitat să vorbească sincer despre Gigi Becali, patronul celor de la FCSB:

Gigi Becali este un președinte minunat, cel mai mare din România! Uneori e minunat, alteori e nebun. Uneori te place, alteori nu. E un președinte nebun, dar îmi place de el. El îți spune ce gândește. Ai jucat ca un rahat, îți spune că ai jucat ca un rahat. 

Nu îmi plac oamenii care nu îți spun în față lucrurile. Iar Becali îți spune în față: «Ai jucat ca un rahat azi, nu-mi mai place de tine!». De asta îmi place Becali, pentru că e sincer. Îi place de tine, îți spune în față, nu îi place, la fel. Dar e nebun, azi te place, mâine gata!

„Cine e Giafer?”

Garita a răspuns și la întrebări despre meciurile cu Dinamo. L-a lăudat pe Ghezali: „Îmi place numărul 99 de la Dinamo, atacantul, e incredibil!”.

Însă habar n-avea cine e Giafer, fundașul care va încerca să îi facă viața grea la baraj: „Cine e Giafer? Nu-l cunosc! Dacă mă blochează, asta e. E ok, dar nu poate bloca toți jucătorii. Mă poate opri pe mine, dar dă altcineva gol. N-o să pierdem, o să dau totul ca să câștigăm și să rămânem în Liga 1”.

Garita, despre rivalii din Liga 1:

  • ...despre Andrea Compagno (FCSB): „este un foarte bun atacant, inteligent, îmi place. El protejează foarte bine balonul. Iar în careu, pfff... Pentru mine, când e în careu, Compagno este cel mai bun jucător din România. Dar Alibec este mai bun. E mai complet, mai bun în restul zonelor din teren. Compagno e letal în careu, are nevoie de o acțiune ca să dea gol. E senzațional”
  • ...despre Marko Dugandzic (Rapid): „Este și el foarte bun. E de același profil cu Compagno. E bun în careu, foarte bun dar nu foarte bun în restul jocului. Dar când ajunge mingea în careu, o acțiune și e gol”
  • ...despre Sebastian Mailat (FC Botoșani): „Jucătorul de la Botoșani e foarte bun. Foarte bun, a marcat multe goluri, îmi place de el”

A impresionat la FC Argeș

Garita a semnat cu FC Argeș la startul sezonului și s-a remarcat încă de la primele meciului. A marcat 12 goluri în 36 de meciuri și a reușit să atragă atenția granzilor.

Francezul de 1,86m a fost crescut de Chateauroux, unde a evoluat la prima echipă între 2012 și 2016, în Ligue 2 și National (liga a treia). Apoi, a trecut pe la Bristol City și Plymouth Argyle, în ligile inferioare din Anglia, la Charleroi, în Belgia, după care a revenit în al treilea eșalon din Franța, la Dunkerque, Boulogne, Villefranche și Bourg-en-Bresse, unde a marcat 33 de goluri în 4 sezoane.

650.000 de euroeste cota lui Garita, conform Transfermarkt

Prepeliță despre Arnold Garita: „Orice echipă și l-ar dori, trebuie să mai lucreze la finalizare, dar e foarte muncitor”

Citește mai multe știri din Liga 1:

A vorbit personal cu Gică Hagi și a aruncat „bomba”: „Vinde 4 jucători în vară!” » Ce vedete pot pleca de la Farul
FARUL
A vorbit personal cu Gică Hagi și a aruncat „bomba”: „Vinde 4 jucători în vară!” » Ce vedete pot pleca de la Farul
Săpunaru așteaptă un stelist la Rapid: „Fă asta și suporterii te vor iubi din primul minut”
RAPID
Săpunaru așteaptă un stelist la Rapid: „Fă asta și suporterii te vor iubi din primul minut”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
carol_k
carol_k  •  27 Mai 2023, 09:50

Garita, nu-ti complica viata, ramai acolo unde esti sau mergi la un alt club de aici, chiar pe bani mai putini dar ai un trai linistit, astfel poti da si randament. Pana incepe campionatul Becali va mai transfera 3-4 atacanti, vei deveni "una din optiuni", macar la Arges esti titular si te pot vedea alte cluburi de afara. Gandeste-o bine!

boris15
boris15  •  27 Mai 2023, 09:27

Dacă e fan Jiji Becali atunci își merită soarta! Să nu plângă dacă va fi trimis Să se antreneze pe la Eliade...

pafnutie.gigel.becaliu
pafnutie.gigel.becaliu  •  27 Mai 2023, 09:22
Postat de 81mada pe 27 Mai 2023, 08:53

Asta mai lipsea de la FCSB…

Bă e to mai bun! La circul de acolo, circari îți trebuie....

Vezi toate comentariile (6)
Comentează