FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

A vorbit personal cu Gică Hagi și a aruncat „bomba”: „Vinde 4 jucători în vară!” » Ce vedete pot pleca de la Farul

Gică Hagi, antrenorul-finanțator de la Farul // foto: Imago Images
Gică Hagi, antrenorul-finanțator de la Farul // foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 26 mai 2023 20:29 / Actualizat vineri, 26 mai 2023 20:58

Ilie Dumitrescu (54 de ani), membru al Generației de Aur a României și apropiat al lui Gică Hagi, susține că a aflat de la „Rege” numele a 4 jucători care ar urma să plece de la Farul în vară. Este vorba despre nume importante, fotbaliști tineri care au pus umărul serios la titlul din acest sezon.

Farul a cucerit titlul cu un amestec de tinerețe și experiență, mulți dintre titularii de drept fiind fotbaliști de până în 21 de ani.

Deși Gică Hagi a anunțat planuri ambițioase la Constanța, inclusiv la nivel de cupe europene, se pare că în culise se negociază intens cedarea mai multor fotbaliști cu cotă bună de piață.

Ilie Dumitrescu a vorbit în privat cu Gică Hagi și a numit ulterior 4 jucători care ar urma să fie vânduți.

Mijlocașul lui Arsenal se pregătește la baza din Berceni » Imaginea care a aprins imaginația fanilor: „Din vară la FCSB!”
FCSB
Mijlocașul lui Arsenal se pregătește la baza din Berceni » Imaginea care a aprins imaginația fanilor: „Din vară la FCSB!”

Ilie Dumitrescu: „4 jucători vor părăsi Farul. Mazilu, Borza, Sali și Băluță au oferte”

„Din ultima mea discuție cu el, erau 4 jucători care vor părăsi clubul. Patru jucători, da. Sunt oferte pentru Mazilu, Borza, Enes Sali și Băluță. Deci Băluță nu a stat decât un an.

Ne-a spus că are jucători pregătiți tot din Academie, dar el vrea să ia jucători cu experiență pentru a aborda confruntările europene”, a precizat Ilie Dumitrescu la „DigiSport Special”.

Dintre titularii lui Farul, și Constantin Grameni are „pețitori”. Rapid este pe urmele mijlocașului în vârstă de 20 de ani.

Cei 4 jucători pe care i-ar putea vinde Farul

  • Enes Sali (17 ani) evoluează pe poziția de extremă stânga, a jucat 21 de meciuri în acest sezon și a înscris două goluri. 
  • Andrei Borza (17 ani), fundaș stânga, a fost promovat la prima echipă vara trecută și a impresionat în acest sezon, în care a jucat 36 de meciuri și a contribuit decisiv la 6 goluri.

  • Adrian Mazilu (17 ani, extremă dreapta) a apărut la prima echipă a Farului în plin sezon și de atunci a adunat 20 de apariții și 7 goluri! 
  • Tudor Băluță (24 de ani, mijlocaș central) este cel mai experimentat fotbalist dintre cei 4. El a mai fost vândut o dată de Farul, în 2019, la Brighton, pentru 2,9 milioane de euro.

Tot din Liga 1: 

Mobilizare maximă la FC Argeș înainte de barajul cu Dinamo » Primă uriașă pentru menținerea în Liga 1

Săpunaru așteaptă un stelist la Rapid: „Fă asta și suporterii te vor iubi din primul minut”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (39)
username_2
username_2  •  28 Mai 2023, 01:39
Postat de tororosso pe 27 Mai 2023, 18:08

” Regele Borcănat & Târgul Feciorilor ” ... Acest pseudo rege dar fără regat are un singur gând și o singură pohtă și anume să câștige un campionat de-a moaca primit ca dar și vânzarea superstarurilor, perlelor în folosul său pecuniar . Ce Cupe ? îl doare în dos dacă va participa sau va veni acasă cu un coș de hamsii prăjiți , ziși și perle cu coada între picioare ... banii să sară în conturile sale . Dar vrea stadion tot de a moaca purtând-ui numele până la abdicare .Să aibă în regat tot clanul federației ,cca pupând-ui tălpile cu platfus .

regele borcănat, fabulos și colosal

dobrin
dobrin  •  27 Mai 2023, 23:37

Pentru ca in loc sa promovam jucatorii nostri, aducem ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tororosso
tororosso  •  27 Mai 2023, 18:16
Postat de MIRCEAVULCANESCU pe 27 Mai 2023, 13:38

După cum spuneam. Acest individ este tare prvers. Ce mă deranjează la oameni de genul asta este fățărnicia și patriotismul prost. Adică ani de ani a luptat pentru titlu doar în a creste puietul precum cel de la Crevedia și să-l vinde. Așa a făcut și cu Viitorul iar palmaresul din campionatul european a fost dezastru. Nu-i nimic va fi la fel. Urla de nu-l mai tin bobocii cu patria cu investițiile în sport cu... cu... A creat acest club cu Marica și Popescu pentru a nu mai fi dat afara pentru ca este imposibil de a fi de înțeles. Dictatura care este suportata tocmai pentru a putea pleca tu ca jucător afara... Asta este adevarul și sa ne mai lase acest pervers.

Nu ” patriotismul prost ” ci FALS ! Infatuat cu majuscule și cu două/zeci de fețe . Numit ”rege” de cei care stau aplecați spre ai săruta tălpile . Hristo Stoicikov nu a fost numit de presa Bulgară Stăpânul Universului și era Gheata de Aur .

Vezi toate comentariile (39)
Comentează